2024 Alabama'nın en üst sıradaki oyun kurucusu, Nick Saban'ın emekli olmasının ardından transfer portalına girecek: rapor

HalaycıBaşı

New member
Bu makaleyi ücretsiz okuyun!

Üstelik ücretsiz hesabınızla binlerce makaleye, videoya ve daha fazlasına sınırsız erişim elde edin!

Geçerli bir e.

E-postanızı girerek, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz. İçeriğe erişmek için e-postanızı kontrol edin ve verilen talimatları izleyin.

Nick Saban'ın emekliliği dünya üzerinde büyük bir etki yaratmaya devam ediyor. Alabama futbol programı.

ESPN'in 2024 sınıfının en üst sıradaki oyun kurucusu Julian Sayın, lige girmeyi planlıyor aktarım portalıESPN'e göre.



Alabama Crimson Tide'ın baş antrenörü Nick Saban, 2 Aralık 2023'te Atlanta, Georgia'daki Mercedes-Benz Stadyumu'nda SEC Şampiyonası'nda Georgia Bulldogs'a karşı üçüncü çeyrekte oynanan oyuna tepki gösteriyor. (Kevin C. Cox/Getty Images)


Sayın, Alabama'ya erken kaydoldu ve Ocak ayında derslere başladı. Rapora göre “Saban'da oynamak için geldiği” için portala girecek.

ALABAMA'NIN ATLETİZM DİREKTÖRÜ, NICK SABAN'IN EMEKLİLİK SONRASI PROGRAMDAKİ ROLÜ AÇIKLIYOR

Crimson Tide, Saban'ın Alabama'da geçirdiği 17 sezonun ardından antrenörlükten emekli olduğunu açıklamasından bu yana birçok oyuncunun portala girdiğini gördü.

Çarşamba günü, yıldız güvenlik Caleb Downs transfer portalına girdi. ikinci takım All-American birinci sezonunda.

Caleb'in babası Gary Downs, 247 Sports'a “Vaktimiz çok kısa ve pek çok bilinmeyene bakacak vaktimiz yok” dedi. “İnsanlarla daha önceki ilişkiler olmalı. Değişime hazırlıklı olmanız gerektiğini bilerek, aynı antrenör ve aynı koordinatörlerin olduğu, istikrarın olduğu bir yer bulmaya çalışmak istiyoruz.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

“Daha yeni 19 yaşına girdi. Şu anda bu onun için çok fazla iş gerektiriyor. Transfer yapmayı düşünerek bu duruma girmeyin.”


Caleb Downs Rose Bowl'a hazırlanıyor


Alabama Crimson Tide'ın 2 numaralı savunma oyuncusu Caleb Downs, 1 Ocak 2024'te Pasadena, California'da Rose Bowl Stadyumu'nda Michigan Wolverines'e karşı oynanacak CFP Yarı Final Rose Bowl Maçı öncesinde sahaya yürüyor. (Ryan Kang/Getty Images)


Washington Huskies'in eski başantrenörü Kalen DeBoer'in ismi açıklandı. Şaban'ın yerine geçen cuma. DeBoer, Washington'da iki yılda 25-3'lük bir rekora imza atarak Huskies'i Michigan Wolverines'e karşı Kolej Futbolu Playoff ulusal şampiyonası maçına taşıdı.

Artık Şaban'ın işe aldığı yetenekleri korumakla görevlendirilmiştir.

Saban artık şampiyonluk peşinde olmayacak olsa da Alabama'nın futbol programında rol almaya devam edecek.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN


Nick Saban CFP'de antrenörlük yapıyor


Alabama baş antrenörü Nick Saban geri koştuktan sonra tepki gösterdi Jase McClellan (2), 1 Ocak 2024 Pazartesi günü Pasadena, California'da Michigan'a karşı oynanan Rose Bowl CFP NCAA yarı final kolej futbolu maçının ikinci yarısında gol attı. (AP Fotoğrafı/Kyusung Gong, Dosya)


“Bryant-Denny'de caddenin aşağısında bir ofisi var [Stadium]. Bizim için danışman olacak. Harikaydı. Alabama Atletizm Direktörü Greg Byrne Çarşamba günü radyo sunucusu Paul Finebaum'a, “O ve ben koçluk arayışı sırasında konuştuk” dedi.

“Birisi bana 'Bu işin içinde miydi?' diye sordu. Dostum, ben pek akıllı değilim. Birçok insan bunu biliyor. Ama ne zaman bir şansın olduğunu bilecek kadar akıllıyım. Nick Saban Koçluk, futbol, karar alma ve liderlik hakkında konuşmakla meşgulüm, bundan yararlanmazsam bana yazıklar olsun” dedi.