Aidan Hutchinson, Dan Campbell'ın play-off çıkışından sonra cesur bir söz verdiğini söyledi: 'Gelecek yıl Super Bowl'a gidiyoruz'

HalaycıBaşı

New member
Detroit Lions baş antrenörü Dan Campbell, NFL'deki en tutkulu antrenörlerden biri olarak biliniyor. Onun liderliği Lions'ın geri dönmesine yardımcı oldu.

Takım geçen ay serinin ikinci NFC şampiyonluk maçına çıktı.

İlk yarıda soyunma odasına San Francisco 49ers karşısında 24-7 önde girmesine rağmen Detroit üç sayı farkla kaybetti. Ancak Lions Pro Bowl'un pas koşucusu Aidan Hutchinson, Campbell'ın mağlubiyetten kısa bir süre sonra takımla cesur bir tahmin paylaştığını açıkladı.

Hutchinson, Super Bowl LVIII'de NBC Sports ile yaptığı röportajda, “Ertesi gün çıkış toplantılarımızda, 'Gelecek yıl Super Bowl'a gidiyoruz. Siktir et. Ne olacağı umurumda değil' dedi” dedi. Las Vegas'ta radyo sırası.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN



Detroit Lions takımından Dan Campbell, 7 Ocak 2024'te Detroit'te Ford Field'da Minnesota Vikings'e karşı oynanan maçın ikinci yarısında. (Mike Mulholland/Getty Images)


Lions her iki koordinatörünü de elinde tuttu, bu da Detroit'in gelecek sezonki şampiyonluk arayışında ona yardımcı olacak. Ben Johnson ve Aaron Glenn, baş antrenörlük pozisyonları için diğer takımlarla görüşmeler yaptı ancak her iki asistan da Lions'ta kalacak.

Johnshon yakın zamanda takımın hücum koordinatörü olarak ikinci sezonunu tamamladı. 37 yaşındaki oyuncu, 2023'te NFL'deki en iyi hücumlardan birinin mimarıydı. Lions, Johnson'ın 2022'de hücum koordinatörlüğüne terfi etmesinden bu yana ligde maç başına en fazla sayı ortalamasına sahip dördüncü takım oldu.

LIONS OYUNCULARI DAN CAMPBELL'İN YILIN ANTRENÖRÜNÜ KAÇIRMASINA TEPKİ: 'ONU HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM'

2021'de takımın pas oyunu koordinatörü olarak görev yaptı. Detroit'in maç başına 387,4 yardası ligin en iyisiydi.


Aidan Hutchinson ve Dan Campbell


Detroit Lions'tan Aidan Hutchinson (97) ve baş antrenör Dan Campbell, 19 Kasım 2023'te Detroit'te Ford Field'da Chicago Bears'a karşı oynanan maçta dördüncü çeyrekte yaşanan güvenlik kaybının ardından tepki gösteriyor. (Gregory Shamus/Getty Images)


Çaylaklar Jahmyr Gibbs ve Sam LaPorta, Johnson'ın hücumunda ilk sezonlarında başarılı oldular. Her iki oyuncu da Yılın Çaylağı ödülünü aldı. Johnson sezon boyunca yaratıcı oyunları başarılı bir şekilde uyguladı ve dört Lions oyuncusu yılı hücumdan 500 yarda veya daha fazla uzakta tamamladı.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Lions genel müdürü Brad Holmes, 2024 kadrosunu Super Bowl'a olabildiğince yakın hale getirmek için ince ayarlar yapmaktan sorumlu olacak. Lions, Campbell'ın sözünü yerine getirirse bu, serinin ilk Super Bowl maçına çıkması anlamına gelecek.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.



Chantz Martin, Haberler Digital'de spor yazarıdır.