Brewers 'Trevor Megill, Yankees'in tartışmalı yeni yarasalarıyla ilgili geliyor

HalaycıBaşı

New member
Yankees bu yıl Dünya Serisini kazanabilir mi? | Kahvaltı topu

New York Yankees, Los Angeles Dodgers'a bir Dünya Serisi kaybından geliyor ve ücretsiz ajansta Juan Soto'yu kaybediyor. Craig Carton, Danny Parkins, Greg Jennings ve Yankees yöneticisi Aaron Boone bu yıl Yankees'in beklentilerini tartışıyor.

Birkaç New York Yankees, takımın Milwaukee Brewers'a karşı sezon açılış serisi sırasında yeniden tasarlanmış yarasalar kullandı.

Yeni tasarım, yarasanın sonuna doğru daha standart yerleştirme yerine namluyu ellere yaklaştırıyor. Brewers daha yakın Trevor Megill, “torpido” yarasalarının kullanımıyla ilgili sorun yaşadı ve New York Cumartesi günü Milwaukee karşısında bir patlama galibiyeti için 20 tur attıktan sonra hayal kırıklıklarını paylaştı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Jazz Chisholm Jr., New York Yankees'in #13'ü, 29 Mart 2025'te New York'taki Yankee Stadyumu'nda Milwaukee Brewers'a karşı üçüncü bir ev koşusuna vurduktan sonra Anthony Volpe #11 ile kutluyor. (Mike Stobe/Getty Images)

Yankees, 20-9 galibiyeti sırasında bir franchise rekoru dokuz ev koşusuna çarptı. Megill, “korkunç” olduklarını savunarak yarasalara karşı korkuyordu, ama aynı zamanda “dahi” bir fikir olduklarını itiraf etti.

2025 MLB Sezonu için cesur tahminler: Her iki New York takımları da playoffları kaçırabilir mi?

Brewers Relief sürahi New York Post'a “Bence korkunç” dedi. “Verilerin ne dediğini göreceğiz. Daha önce hiç böyle bir şey görmedim. Slo-perde voleybolunda kullanılan bir şey gibi hissediyorum. Bu dahi: Kütleyi tek bir noktaya koy. Bush olabilir [league]. Olmayabilir. Ama bu Yankees, bu yüzden kaymasına izin verecekler. “

Trevor Megill bir adım atar

Milwaukee Brewers sürahi Trevor Megill, Phoenix'te 15 Şubat 2025 bahar eğitim egzersizleri sırasında boğa güreşine atıyor. (Dave Kallmann / Milwaukee Journal Sentinel / USA Today Network Imagn Images aracılığıyla)

Yarasanın şekli lig kuralları kapsamındadır ve izin verilebilir.

MLB Kural 3.02'ye göre, “Yarasa, en kalın kısımda 2,61 inçten fazla ve 42 inçten fazla olmayan pürüzsüz, yuvarlak bir çubuk olmalıdır. Yarasa tek parça masif ahşap olmalıdır.” Dahası, üretici tasarım ve üretim yöntemlerinin Major League Baseball'dan onay alana kadar “deneysel” yarasalar kullanılamaz. “

Anthony Volpe bir ev koşusu vurur

New York Yankees'ten Anthony Volpe, 27 Mart 2025'te New York'taki Milwaukee Brewers arasındaki oyun sırasında ikinci atışta solo bir ev sahibi oldu. (Getty Images aracılığıyla Mary Decicco/MLB fotoğrafları)

Brewers 'Clubhouse'daki diğer oyuncular Megill'in pozisyonuna karşı koydu, ilk usta Rhys Hoskins tasarımın onu ilgisini çektiğini öne sürdü.

Hoskins, “Oyundan sonraya kadar görmedim,” dedi. ” Mantıksal olarak, çok mantıklı, ama ben fizikçi değilim. Ama nasıl daha fazla bakmak istemem? “

Hoskins, “Modelimi böyle yapıp yapamayacağımı görmek için bazı yarasa şirketleriyle zaten konuştum, sadece nasıl bir şey olduğunu görmek için.” “Göreceğiz. Birisi için işe yaradığı için herkes için işe yarayacağı anlamına gelmez. Hit etmek böyle bir şey. Ama denerdim.”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

2021-24 yılları arasında Yankees için oynayan ve Cumartesi günü sekiz kazanılan koşuyu bırakan Nestor Cortes, yeni yarasaları silkti.

“Bu benim için yeni bir şey değil,” dedi Cortes. “Birkaç adamın geçen yıl yaptığını biliyorum. Benim için önemli olduğunu sanmıyorum. Bilim ve teknolojiyi arkasına alıyorum. Bilmiyorum; beni gerçekten rahatsız etmiyor.”

Yankees, bira üreticilerinin üç maçlık bir süpürmesini tamamlamak için Pazar günü 12-3 galibiyet aldı.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.