Bucks'tan Doc Rivers, Trump'ın MSG mitingini 'iğrenç' olarak nitelendirdi

HalaycıBaşı

New member
Milwaukee Bucks baş antrenörü Doc Rivers, Pazartesi günü eski Başkan Donald Trump'ın New York'taki Madison Square Garden'daki kampanya mitingini “iğrenç” olarak niteledi.

Rivers, Brooklyn'de nehrin karşı yakasında Bucks'ın Brooklyn Nets'e karşı 115-20 mağlup olmasına koçluk yapıyordu. Bucks, Boston Celtics'e karşı oynayacağı maç için yeniden toparlanırken Rivers, Trump'ın mitingi hakkında konuştu.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Milwaukee Bucks baş antrenörü Doc Rivers, 27 Ekim 2024 Pazar günü New York'ta Brooklyn Nets'e karşı oynanan NBA basketbol maçının ikinci yarısında tepki gösteriyor. (AP Fotoğrafı/Noah K. Murray)

“Madison Square Garden'ı gördüyseniz, hadi ama… mesela, değil mi?” Rivers, Sports Illustrated aracılığıyla şunları söyledi: “Oy vermek benim için çok önemli. Mümkün olduğu kadar buna yakın tutacağım. Ama Tanrım. İnsanlara, eğer adam bu kadar muhteşemse, neden 80 milyon kişi oy verdi?” En son yarıştığında ona karşı oy kullanmıştık.

“Bilmiyorum. Anlamıyorum. Ama bu konuda bir şeyler yapmalıyız – gördüğümüz şey çok korkunçtu. Siyah bir erkek ya da kadınsanız, Esmer, Latin veya Porto Rikoluysanız ya da – herkesi vuruyorlar. Ve çok kötüydü.”

Rivers'ın yorumları, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i destekleyen bir reklamda yer almasının ardından geldi. Reklamda ikinci beyefendi Doug Emhoff için oyun çağrısı yapıyordu.

CHICAGO'NUN HAIL MARY PLAY'DE EZİCİ KAYIP DURUMUNDAN SONRA WALZ ZINGS AYILARI

Trump-Ekim-28

Cumhuriyetçi başkan adayı eski ABD Başkanı Donald Trump, 28 Ekim 2024'te Powder Springs, Georgia'da düzenlenen Ulusal İnanç Danışma Zirvesi'nde Papaz Paula White ile soru-cevap oturumuna katıldı. (Anna Moneymaker/Getty Images)

Bu sözler ayrıca San Antonio Spurs başantrenörü Gregg Popovich'in maç öncesi basın toplantısında Trump'ı uzun uzun azarlamasından birkaç gün sonra geldi.

Popovich kısmen “Artık tehlike yanılsamayı takip ediyor ve çocuklarımız ve torunlarımız bu adamın ortaya koyduğu şeylerle yaşamak zorunda kalacak” dedi.

Gregg Popovich gazetecilerle konuşuyor

5 Nisan 2024; New Orleans, Louisiana, ABD; San Antonio Spurs başantrenörü Gregg Popovich, Smoothie King Center'da New Orleans Pelicans'a karşı oynanacak maç öncesinde medyaya konuşuyor. (Stephen Lew-USA TODAY Sports)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

“Umuyorum ki, her ne sebeple olursa olsun ona zaten inanan insanlar var, bunu anlayamıyorum… Evde kalıp oy vermeyenler beni endişelendiriyor çünkü herkesin oy vermesine ihtiyacımız var. Umarım Evde kalmayacaklar, bu adamın bir dolandırıcı olduğunu anlayacaklar. Bu konuda ona hak veriyorum, şimdiye kadarkilerin en iyisi ama sende kusma isteği uyandırıyor.”

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.