Caitlin Clark, Fever'in Sky üzerindeki galibiyetinde Angel Reese'de Fragrant Faul'i küçümsüyor

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Indiana Fever yıldızı Caitlin Clark, 2025 WNBA sezonuna, takımının Chicago Sky Cumartesi günü 93-58 rutinde üç katına çıktı.

Oyun sırasında Clark, rakibi Angel Reese'de sert bir faulün ardından çirkin bir faul çağrısında bulundu.

Star Sky Center, Clark'ın faulüne kızdı ve Sky ve Fever oyuncuları tarafından kırılmış ısıtmalı bir borsada peşinden gitti. Clark uzaklaştı ve Reese ona doğru yürümeye devam ederken bir zamanlar Reese'e bakmadı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Indiana Ateş Muhafızları Caitlin Clark (22), Gainbridge Fieldhouse'daki ikinci yarıda Chicago Sky ileri Angel Reese (5) faul etti. (Trevor Ruszkowsk/Imagn Images)

Mahkemede gergin görünse de, Clark ve Reese, faulün maçtan sonra göründüğü kadar kötü olmadığını söyledi.

“Olmadığı bir şey yapmayalım,” dedi Clark 20 sayı, 10 ribaunt ve 10 asist bıraktıktan sonra. “Bu sadece basketbolda iyi bir oyundu. Ref'in onu yükseltmek için ne gördüğünden emin değilim ve bu onların takdirine bağlı.

“Onları serbest atış çizgisine koymak bir faul. Hayatımda çok fazla basketbol izledim. Tam olarak buydu. Kötü niyetli bir şey yapmaya çalışmıyordum. Bu benim oyuncu türü değil.”

Angel Reese, Caitlin Clark, Sky-Fever oyun sırasında sert faulden sonra borsayı ısıttı

Oyun sırasında Reese saldırgan bir ribaunt aldı ve Clark, Sky Center'ın bir ateş oyuncusunu ittiği hakeme doğru hareket etti. Clark daha sonra Reese'i kasıtlı olarak faul etti ve kolay bir düzenlemeyi önlemek için ona sarıldı.

ESPN Yayınları, Clark'ın faul yaptıktan sonra Reese'i sol koluyla hafifçe itip itmediğini tartıştı, bu da Reese'in öfkeli tepkisine yol açmış olabilir.

Detaylandırmadan Reese, Clark'dan “basketbol oyunu” olarak adlandırdı, her iki oyuncunun da geçmişte kullandığı bir terim.

Reese, sezonun ilk çıkışında atış yaparak mücadele etti ve sahadan 14'ten 5'inde 12 puan aldı ve oyunun en yüksek 17 ribauntunu yakaladı.

Kısa bir andı, ancak Clark ve Reese arasındaki tarih göz önüne alındığında, bir rekabette üniversite günlerine kadar uzanan başka bir bölüm. Clark ve Reese arasındaki tarih nedeniyle ateş ve gökyüzü artık rakipler.

Caitlin Clark, Angel Reese'i geçiyor

Indiana Ateş Muhafızları Caitlin Clark (22) Chicago Sky Forward Angel Reese (5) 17 Mayıs 2025 Cumartesi günü Indianapolis'teki Gainbridge Fieldhouse'da geçiyor. Indiana ateşi 93-58, Chicago gökyüzünü yendi. (ImageN)

Geçen sezon, ateş dört maçından üçünü aldı ve bu da ulusal tartışmaya yol açan birkaç zor faul içeriyordu.

Ateşin baş antrenörü olarak ilk galibiyetini alan Stephanie White da Clark'ın faulü hakkında yorum yaptı.

“Kimse bize karşı kolay bir şey olmayacak,” dedi White. “Zorlu bir savunma takımı olacağız. Ben de top üzerinde açık bir oyun olduğunu düşündüm.”

Mürettebat şefi Roy Gulbeyan, “Clark'daki faul, sol elin Reese'in sırtına uzatılması için rüzgar, etki ve takip için, meşru bir basketbol oyunu olarak kabul edilen ve bu nedenle gereksiz temas olarak kabul edilen kriterleri karşıladı.” Dedi.

“Faul'den sonra, Boston'da fiziksel bir alay teknik ve Reese hakkında sözlü bir teknik var.”

Angel Reese Caitlin Clark ile konuşuyor

Chicago Sky Forward Angel Reese (5) Indiana Ateş Muhafızları Caitlin Clark (22) tarafından 17 Mayıs 2025 Cumartesi günü Indianapolis'teki Gainbridge Fieldhouse'daki bir maç sırasında tepki veriyor. (ImageN)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Gainbridge Fieldhouse'daki tükenmiş kalabalık, Reese, Chicago teknik faulden sonra topu korumadan önce iki serbest atışından ilkini kaçırdı.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Scott Thompson, Haberler Digital'in spor yazarıdır.