Caitlin Clark'ın 3 noktalı barajı en az bir WNBA efsanesi suskun kaldı

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Caitlin Clark, Indiana Fever serisine intikamla döndüğünde ve New York Liberty'nin Cumartesi gecesi yenilmez çizgisini yükselttiğinde WNBA'nın geri kalanını dikkat çekti.

Clark'ın 102-88 galibiyetindeki 32 puanlık zaferi Indiana'ya sezonun beşinci galibiyetini verdi. Clark, eski Liberty yıldızı Rebecca Lobo'yu bile şok eden 38 saniyelik bir sürede üç tane de dahil olmak üzere yedi 3 sayı yaptı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Indiana Ateş Muhafızları Caitlin Clark (22) High-Fives hayranları, Indiana Fever ve Indianapolis'teki Gainbridge Fieldhouse'daki New York Liberty arasındaki bir oyun sırasında 14 Haziran 2025 Cumartesi günü 3 işaretçi gol attıktan sonra. (Grace Smith / Indystar / USA Today Network Imagn Images aracılığıyla)

Famer basketbol salonu, Clark'ın performansı ve WNBA izleyicisinin ne anlama geldiğini anlattı, çünkü lig sayılarının yokluğunda biraz azaldığını gördü.

“Bu, çok daha fazla insanın bir kez daha dikkat ettiği anlamına geliyor,” dedi Lobo Pazartesi günü ESPN'nin “İlk Take” nde korkunç bir duyuru yoluyla. “Caitlin'in derecelendirmeleri ne kadar kullandığını biliyoruz. Caitlin'in WNBA'da ne kadar dikkat çektiğini biliyoruz. Geri dönüp bu şekilde yapması çok saçma.

Diyerek şöyle devam etti: “İlk çeyreğin sonunda orada oturuyorum 38 saniyelik derin üçten sonra derin üçten sonra derin üçe kadar drene yaptı. Sadece orada düşündüm, 1997'den beri bu ligin etrafındaydım. Bir WNBA oyununda bunu görmedik mi? Oyuncuların koştuklarını görmedik mi? Elbette, ama bunun gibi değil, değil, 3 pounter'ların birkaçı 30'lu ayaklardan değil.”

Caitlin Clark ve Sabrina Ionescu

14 Haz 2025; Indianapolis, Indiana, ABD; New York Özgürlük Muhafızları Sabrina Ionescu (20) ve Indiana Ateş Muhafızları Caitlin Clark (22) Gainbridge Fieldhouse'da ikinci yarıda. (Trevor Ruszkowski-imagn görüntüleri)

Caitlin Clark intikamla yaralanmadan geri döner; Liberty's Mükemmel Kayıt Düşüyor

Ateş, Clark'ın menzilinin ne kadar derin olduğuna dikkat çekti.

3 sayımdan üçü 30 fitin ötesinden geldi. Geri kalanına en az 26 feet'ten vurdu. WNBA 3 noktalı çizgi sepetten 22 metre uzaklıktadır.

Lobo, “Bir sakatlıktan kurtulmak için 19 gün boyunca dışarı çıktıktan sonra bir sergiydi.” “Yaptığı diğer geçişlerle ve diğer bazı oyunlarla, sadece saçma oldu. Sık sık WNBA'yı izliyorsunuz ya da izliyorum ve ben de 'Vay canına, bunu daha önce hiç görmedim' gibi.”

Haziran 2025'te Caitlin Clark

14 Haz 2025; Indianapolis, Indiana, ABD; Indiana Ateş Muhafızları Caitlin Clark (22) ikinci yarıda Gainbridge Fieldhouse'daki New York Liberty'ye karşı. (Trevor Ruszkowski-imagn görüntüleri)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Indiana Salı gecesi Connecticut Sun'a karşı yere döner.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamı ve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.