Cam Ward, taslağını geçen NFL takımlarına künt uyarı

HalaycıBaşı

New member
Miami Hurricanes Oyun kurucu Cam Ward, bu yılki taslakta onu geçen NFL takımları için bir mesajı var: “Bunu hatırlayacağım.”

Miami'nin Iowa Eyaletine kaybının ikinci yarısında oynamama kararının sert bir eleştirisi konusu olan Ward, Pop-Tarts kasesi Aralık ayında, NFL ekiplerine bu kararın bir sonucu olarak bağlılığını sorgulayabilecek künt bir mesaj sundu.

Miami Hurricanes oyun kurucu Cam Ward, 28 Aralık 2024'te Orlando, Florida'daki Camping World Stadyumu'ndaki Iowa State Cyclones maçında skorborda bakıyor. (Jasen Vinlove-imagn görüntüleri)

“Tamam, ya beni hazırlayacaksın ya da değilsin,” dedi Ward Pazartesi günü Associated Press aracılığıyla.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

“Beni taslak yapmazsan, bu senin hatan. Kariyerimin geri kalanında beni oynaması gereken aynı takım olduğunu hatırlamalısın ve bunu hatırlayacağım.”

Ward, 42-41 kaybının ikinci yarısında oynamama kararını savunarak önceden belirlendiğini de ekledi.

“Bence hepimiz bundan ihtiyaç duyduğumuzu aldığımızı düşünüyorum. Üzerinde çalışmaları gerektiğini düşündükleri şeyleri gördüler … Bu sezonun ortaya çıkması için. Ayrıca, bilirsiniz, hatta ne olduğunu biliyorlardı,” dedi.

Cam Ward geçmeye geri döner

Miami Hurricanes oyun kurucu Cam Ward, 9 Kasım 2024'te Atlanta'daki Hyundai Field'daki Georgia Tech Yellow Ceketlerine karşı geri dönüyor. (Brett Davis-imagn görüntüleri)

Miami Koçu 'Bulls —' 'Anlatı Cam Ward'a Gol attı.

“Program ve kendim için en iyisini yapıyormuş gibi hissediyoruz. Yani, bu zor bir karardı, özellikle de, ekibimizdeki bazı adamlar oynaması gerektiğini düşündüğüm bazı adamlar oynamadığında. Ayrıca , bilirsiniz, bu adamlar geleceklerini benimkini düşündüğüm gibi düşündüler. “

Miami baş antrenörü Mario Cristobal, Ward'ın “Yanlış” ı bıraktığı anlatıyı aradı.

Cam Ward sahadan yürüyor

23 Kasım 2024'te Wake Forest Demon Deacons'a karşı Wake Forest Demon Deacons'a karşı maçtan sonra Miami Hurricanes oyun kurucu kamera sahadan koğuş. (Sam Navarro-imagn görüntüleri)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Ward, bu yılki taslak sınıfının en iyi oyun kurucularından biridir. Manning Ödülü ve Davey O'Brien Ödülü'nü kazanan Ward NFL Üniversite kariyerini 18.189 geçiş yarda ve 158 rötuşla bitirdikten sonra.

Associated Press bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.