Chiefs'ten Travis Kelce, AT&T Stadyumu'ndaki bakışların 'f—— saçma' olduğunu söylüyor ve Cowboys yıldızıyla empati kuruyor

HalaycıBaşı

New member
Dallas Cowboys'un kanat oyuncusu CeeDee Lamb, Pazar günü Philadelphia Eagles'a karşı alınan 34-6'lık yenilgi sırasında olası bir touchdown pasını kaçırdı.

Maçtan sonra Lamb, “Topu göremedim. Topu hiç göremedim. Güneşi” dedi.

Kansas City Chiefs'in zor sonu Travis Kelce, Lamb ile empati kuruyor.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Dallas Cowboys'un kanat oyuncusu CeeDee Lamb, oyun kurucu Cooper Rush'ın son bölgeye attığı pası geçerken, Eagles'tan Cooper DeJean (33) ve Cowboys'tan Jake Ferguson (87) Pazar günü Arlington, Texas'ta ilk yarıyı izliyor. 10 Kasım 2024. (AP Fotoğrafı/Jeffrey McWhorter)

“Yalan söylemeyeceğim, o stadyumda oynarken daha önce de bu sorunu yaşadım. Öğleden sonra son bölgeden gelen o lanet parıltı f—— – çok saçma. Kesinlikle saçma. Sanki cam daha çok yayılmasını sağlıyor,” dedi Kelce “New Heights”ın son bölümünde.

“Sanki güneş her zamankinden daha büyük ve daha parlak. Anlıyorum, ama belli ki bu tür şeylerin bahane olmasına izin vermemeye çalışıyorsun, ama aman Tanrım. Ben yani anlıyorum, nereden geldiğini anlıyorum.”

Travis ve erkek kardeşi Jason Kelce, oyundaki bazı resimlere baktılar ve güneşin parıltısı karşısında hayrete düştüler.

FOX NEWS DİJİTAL SPOR 2024 NFL SEZONUNUN 10. HAFTA SONRASI NFL GÜÇ SIRALAMALARI

Travis Kelce kutluyor

Kansas City Chiefs'in zorlu sonu Travis Kelce (87), Arrowhead Stadyumu'ndaki GEHA Field'da Tampa Bay Buccaneers'a karşı ilk yarıdaki ilk yenilgisinin ardından kutlama yapıyor. (Jay Biggerstaff/Imagn Images)

Jason, “Güneşin o saatte pencereden içeri girmesi ne kadar agresif olduğunu görmek gerçekten inanılmaz. Güneşlik falan taktıklarını düşünürdünüz” dedi.

“Şu adama bak, neden bu kadar parlak? Ne oluyor?” Travis gülerken söyledi.

Lamb, Kovboyların perdeleri kapatması gerektiğini “%1000” düşündüğünü söyledi.

ŞEFLERDEN TRAVIS KELCE, DRAMATİK KAZANÇTAN SONRA BRONCOS'UN 'BEYAZ KÖŞESİ'Nİ ÖVDÜ

Ancak takımın sahibi Jerry Jones, yıldız alıcısıyla perdeleri kapatma konusunda aynı fikirde değildi.

“Peki, o lanet stadyumu yıkıp yenisini yapalım mı? Şaka mı yapıyorsun? Şaka mı yapıyorsun? Dünyanın güneşin nerede olduğunu bildiğini söylüyorum. Bunu neredeyse bir yıl önceden öğreniyorsun. Birisi bana sordu.” güneş hakkında. Peki ya güneş? Ay nerede?” dedi Jones.

Jerry Jones Los Angeles'ta

Dallas Cowboys'un sahibi Jerry Jones, Los Angeles Rams Agu'ya karşı oynayacağı hazırlık maçı öncesinde medyaya konuşuyor. 11 Kasım 2024, Inglewood, Kaliforniya'daki SoFi Stadyumu'nda. (Jordon Kelly/Getty Images aracılığıyla Icon Sportswire)

Travis, Jones'un cevabını duyduktan sonra inanamamıştı.

“Jerry neyden bahsediyor?” Travis kahkaha atarken espri yaptı.

Travis, “Dinle, onu güneşin olduğu yerde duyuyorum” dedi.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Yıldızların sıkı olduğu kısım, Kovboyların güneşin parlaklığını kendi avantajlarına kullanmalarını önerdi.

“Bunu bilerek, belki de dördüncü çeyrekte, öğleden sonra oynanan bir maçta karşı takımın bununla uğraşmasını sağlarsınız. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Güneşe bakmak zorunda kalabilirsiniz.”

Dak Prescott ve CeeDee Lamb sahayı terk ediyor

Dallas Cowboys oyun kurucusu Dak Prescott (4), 3 Kasım 2024'te Atlanta'da Atlanta Falcons'a karşı oynanan maçın ardından geniş alıcı CeeDee Lamb (88) ile sahadan çıkıyor. (AP Fotoğrafı/ Brynn Anderson)

Kovboyların şu anda elde edebilecekleri her avantaja ihtiyacı var. 3-6 öndeler ve üst üste dört kez kaybediyorlar.

Oyun kurucu Dak Prescott, diz kirişindeki yırtık nedeniyle ameliyat olmaya karar verdikten sonra bu sezon forma giyemeyecek.

Yedek oyun kurucu Cooper Rush, Pazartesi gecesi Houston Texans'la karşılaştıklarında Kovboylar için gemiyi düzeltmeye çalışacak.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Ryan Canfield, Haberler Digital'in dijital prodüksiyon asistanıdır.