Emekli NFL Yıldızları Çift Rip Travis Hunter iki yönlü oyuncu zorluğu

HalaycıBaşı

New member
Hüküm süren Heisman Trophy kazananı Travis Hunter, iki yönlü bir sporcu olmanın zorluğu hakkındaki bir soruya verdiği yanıttan biraz geri dönüş yapıyor.

Eski NFL yıldızları ve mevcut podcast ortakları Shannon Sharpe ve Chad Johnson, Hunter'ı öğrendikten sonra eleştirileri paylaşanlar arasındaydı, Futbolda hem hücum hem de savunma oynamanın Shohei Ohtani gibi beyzbolda vurup atış yapmaktan daha zor olduğunu söyledi.

Geçen haftanın NFL Scouting kombinasyonu sırasında Hunter'a, iki yönlü bir futbolcu olmanın, her beş günde bir MLB atış höyüğünden atmaktan daha zor olup olmadığı soruldu.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Lucas Oil Stadyumu'nda 2025 NFL birleşimi sırasında Colorado Defansif Travis Hunter. (Tanner Pearson/Imagn Images)

“Muhtemelen ben, futbolda ne yaptığım, çünkü vücudunda çok şey var,” dedi Hunter. “Ohtani, o harika bir oyuncu, ama futbolda çok şey yapmalısın.”

Travis Hunter NFL'de başarılı iki yönlü oyuncu olma yeteneğinde kararlı: 'Ben sadece farklıyım'

Pro futbol kariyerinin çoğunu Cincinnati Bengals ile geçiren Johnson, avcının vuruş kafesine girmesinden bahsetti.

“Travis Hunter'ı vuruş kafesine sokmalıyım,” dedi eski geniş alıcı, “The Stephen A. Smith Show” da Hunter'ın aldıktan sonra. “Atletik olarak sizin kadar yetenekli olduğu kadar, kafeste 95 mil / saat fastball vurduğunuzu görmek istiyorum. Karşılaştırma bile yakın değil.

“Hayattaki en zor iki şey bir beyzbola çarpmak ve bir kadını uzun vadede mutlu etmek.”

Shohei Ohtani salıncakları

Los Angeles Dodgers, vurucu Shohei Ohtani'yi atadı, sağda, San Diego Padres yakalayıcı Luis Campusano, Güney Kore'de 20 Mart 2024'te Seul, Güney Kore'deki bir açılış günü beyzbol maçının yedinci vuruşunda izliyor. (AP Fotoğraf/Lee Jin-Man)

Sharpe ayrıca Hunter ile aynı fikirde değildi ve Hunter'ın futbol sahasında ne yaptığını ve Ohtani'nin beyzbol elmasında yaptıkları arasındaki karşılaştırmanın “daha da yakın olmadığı” sonucuna varıyor.

“Hey Trav, o vuruş kafesine girene kadar, sadece vuruş kafesi … sadece makine. Onlara saatte 90-95 mil kadar dönmelerini ve vurduğunuzu görmeme izin vermelerini söyle. Sadece fastball, hiçbir eğri hakkında konuşmuyorum. Hiçbir eğri hakkında konuşmuyorum.

Shannon Sharpe ve Chad Ochocinco sahnede konuşuyor

Shannon Sharpe, sol ve Chad Ochocinco, 8 Şubat 2024'te Las Vegas'taki Shannon Sharpe ve Chad Ochocinco ile Cilt – Nightcap Live Show'da sahnede konuşuyor. (Joe Scarnici/Getty Hacim için görüntüler)

Famer Profesyonel Futbol Salonu, “Bu dünyada yapılacak en zor şey size gelen bir beyzbolda vurmak. Sadece fastball.” “Futbol oyunu kadar zor ve seni seviyorum, olağanüstü bir yeteneksin. Ama karşılaştırılamaz bile.”

NFL takım karar vericileri Hunter'ın tam zamanlı saldırgan veya savunmacı olarak konuşlandırılmayacağını tartışırken, eski Colorado yıldızı kendini iki yönlü bir oyuncu olarak görüyor.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Alıcıda bazı toplantılar yaptı. DB'de bazı toplantılar yaptı. Hala havada,” Hunter, NFL Scouting'deki sorulara, profesyonellerde hücumda ve savunma konusunda önemli enstantaneler oynama konusundaki sorulara cevap verdi.

“'Kimse bunu hiç yapmadı, gerçek, yaptığım gibi' diyorlar ama onlara 'Ben sadece farklıyım' diyorum.

Hunter, baş antrenör Deion Sanders'ın altında Jackson State ve Colorado'da geniş alıcı ve geri dönüş oynadı. Hunter, üniversitede topun her iki tarafında da mükemmelleşti ve hücumda 700'den fazla enstantane oynadı.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.