Eski eşi Deion Sanders, oğulları Shedeur ve Shilo'nun son gün kutlamasında ayrıydı: 'III. Dünya Savaşı gibi'

HalaycıBaşı

New member
Colorado'nun yıldız oyun kurucusu Shedeur Sanders Cuma günü son sınıf gününü anne ve babasıyla birlikte kutlamak istedi.

Bunu o kadar çok istiyordu ki, annesi Pilar'ı bulmaya gitti ve Shedeur ile erkek kardeşi Shilo arasındaki diyaloğun internet sitesinde yayınlanan bir videoya göre, baş antrenör olan babası Deion Sanders orada olmasına rağmen onu etkinliğe katılmaya ikna etti. resmi Shilo Sanders YouTube kanalı.

“Erkek kardeşim [Shedeur] Son gün nedeniyle annemi tribünlerden yeni aldım ve yürümemiz gerektiğini bilmiyorduk. Yapmayacaklar. Bu, Üçüncü Dünya Savaşı'nın onları bir arada yürütmeye çalışması gibi bir şey” dedi Shilo.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Colorado Buffaloes takımından Shilo Sanders, baş antrenör Deion Sanders ve Shedeur Sanders, 29 Kasım 2024'te Boulder, Colo'da Folsom Field'da Oklahoma State Cowboys'a karşı oynanacak maç öncesinde son gün kutlaması sırasında sahada yürüyor. (Andrew Wevers/Getty Images)

Videoya göre Shedeur ve Shilo, kutlama sırasında Deion'la birlikte sahada yürüdüler ve diğer tarafta anneleriyle buluştular. Deion, Pilar'a yaklaştıklarında oğullarının sırtını sıvazladı ve hızla uzaklaştı.

Pilar daha sonra sahanın ortasında kutlama yapıp fotoğraf çektirirken oğullarına sarıldı.

Colorado, Oklahoma State'e karşı iç sahadaki son maçını 52-0 kazandı.

NFL EŞİ DEVON MOSTERT, DESANTIS'İ HARRIS'E KARŞI KORUDUĞU İÇİN İNTERNETTE IRKÇI NEFRET ALDI

Deion ve Pilar 1999'da evlendiler. O zamanlar Pilar bir modeldi ve kendisi de oyuncu olarak şöhretinin zirvesinde olan bir NFL yıldızıydı. Birlikte Shilo, Shedeur ve kızı Shelomi vardı.

Çift, 2013 yılında boşanma davası açtı. Bu, Sanders'ın ikinci boşanmasıydı. Pilar'la evlenmeden bir yıl önce, 1998'de ilk karısı Carolyn Chambers'dan ayrıldı. Deion ve Chambers'ın birlikte iki çocuğu vardı: Deion Jr. ve Deiondre.

Sanders, 2013'te Pilar'dan boşandığında başlangıçta çiftin üç çocuğunun da velayetini aldı ve Pilar'a ziyaret hakları verildi. Yine de daha sonra velayet kavgaları yaşandı.

Boşanma kesinleşmeden önce Pilar, kendisi ile Deion arasında 2012 yılında bir evlilik öncesi anlaşması yapıldığını iddia etti. Pro Football Hall of Famer'dan nafaka ve nafaka ödemeleri olarak daha fazla para almak istiyordu.

Deion Sanders gülümsüyor

Colorado baş antrenörü Deion Sanders, 9 Kasım 2024'te Lubbock, Teksas'ta Texas Tech'e karşı oynanan maç öncesinde kenar çizgiye yürüyor. (AP Fotoğrafı/Annie Rice)

Deion o sırada mahkemede “Bu açgözlülük” demişti. “Sözleşmeyi imzaladınız. Bir evlilik öncesi anlaşmamız vardı ve şimdi bunun şartlarını beğenmiyorsunuz çünkü bunun bittiğini, yaşam tarzınızın artık aynı şekilde olmayacağını fark ediyorsunuz. Bu açgözlülük.”

Anlaşmazlığı denetleyen yargıç, Pilar Sanders'ın anlaşmayı imzaladığını, bunu gönüllü olarak yaptığını ve anlaşmanın geçersiz olduğuna dair bir iddiayı tekrar mahkemeye sunamayacağını söyledi.

NBC Dallas-Forth Worth'a göre Pilar'ın avukatı Larry Friedman, “David ve Goliath” dedi. “Biz rotamızda kalıyoruz. Biz zayıf olanız ve kurallara göre oynadığınızda kazanmak zordur.”

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Pilar, NBC Dallas-Forth Worth'a “Elbette onunla para için evlenmedim” dedi. “Onunla 14 yıldır evliyim. Amacım sonsuza dek evlenmekti ama belli ki bu onun değildi.”

Deion ayrıca, aile içi şiddet iddialarıyla itibarını zedelediğini iddia ederek Pilar'a hakaret davası da açtı. Deion bu davayı kazandı ve soruşturmada Pilar'ın iddialarını destekleyecek hiçbir kanıt bulunamadı.

Deion Sanders, Shedeur Sanders'ın kaskını okşuyor

Colorado Buffaloes'un oyun kurucusu Shedeur Sanders (2) ve baş antrenör Deion Sanders, dördüncü çeyrekte Folsom Field'da Colorado State Rams'a karşı iki sayılık dönüşümün ardından. (Ron Chenoy/USA Today Sports)

Pilar daha sonra 2017 yılında en küçük iki çocuğu Shedeur ve Shelomi'nin velayetini aldı. Yine de Deion, hem Jackson State hem de Colorado'da baş antrenör olarak Shedeur'un üniversite kariyeri boyunca hayatında önemli bir yere sahip oldu.

Deion, ilk boşanmasından kısa bir süre sonra kendisini Hıristiyanlığa adadığını söyledi. Sanders, Kasım 2023'te Bear Grylls ile “Running Wild” programında yaptığı röportaj sırasında İsa'ya olan bağlılığını anlattı.

“İşte o zaman, beni gerçekten sevdiğini bildiğim tek şeyin iki çocuğum olduğu ilk boşanmamı yaşadım. Şimdi gittiler, şimdi götürüldüler. Yıkıcıydı ve intihar düşüncelerine kapıldım. Bir intihar dönemi” dedi Sanders.

“Bu arabayı otoyolun kenarında çalıştırdım ve en altta bu arabanın takla atacağını düşündüm ama dönmedi. Ve hâlâ oradaydım. Kısa bir süre sonra, hemen oraya gelmek zorunda kaldım. Tanrım ellerimi kaldırıp 'Ben artık bunu yapamam, vazgeçtim, beni al' diyorsun.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Jackson Thompson, Haberler Digital'de spor yazarıdır. Daha önce ESPN ve Business Insider'da çalıştı. Jackson, Super Bowl ve NBA Finallerini haberleştirdi ve ikonik isimler Usain Bolt, Rob Gronkowski, Jerry Rice, Troy Aikman, Mike Trout, David Ortiz ve Roger Clemens ile röportaj yaptı.