Eski NFL yıldızı çaylak QB'lere karşı 'ateşe atılıyor', çünkü Caleb Williams muhtemelen Bears'ta 1 numara olacak

HalaycıBaşı

New member
Chicago Bears, sezonun başlarında Justin Fields'ı takas etme hamlesini yaptı ve bu da muhtemelen Caleb Williams'ı 2024 NFL Draftı'nda 1 numaralı genel seçimle alacaklarının sinyalini verdi.

Eski NFL yıldızı Shawne Merriman, Pazartesi günü OutKick'in “Don't @ Me with Dan Dakich” programında yer aldı ve Fields'ın Pittsburgh Steelers'a takas edilmesini kabul etmediğini söyledi. Bears'ın Williams'a “ateşe” atılmadan önce biraz zaman vermesi gerektiğini söyledi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

USC oyun kurucusu Caleb Williams, 18 Kasım 2023'te Los Angeles'ta UCLA'ya karşı oynanan maçın ilk yarısında pas atmayı planlıyor. (Gina Ferazzi/Los Angeles Times, Getty Images aracılığıyla)

Merriman, “Caleb Williams'a biraz zaman verin. Ben genç oyun kurucuları ateşe atmaya karşıyım” dedi. “…Onların üniversiteyi bırakıp sahaya çıkmasını, ateşe atmasını ve kaçarken öğrenmelerini istiyorsunuz. Bu her zaman böyle olmuyor.

“Evet, dünyanın en iyi Joe Burrows'unu aldınız ve bu adamlardan bazıları bu oyunu hemen alacak, ancak şu anda çok başarılı olan oyun kuruculara bakın. Onlar sahaya erken çıkmadılar. Patrick Mahomes neredeyse bir yıl boyunca neredeyse orada oturdu.

DOLPHINS'İN TUA TAGOVAILOA'SI, KÜÇÜK KARDEŞİNE 'DESTEK SİSTEMİ' OLDUĞUNDAN DOLAYI KREDİ VERDİ, ONA NFL TASLAĞI TAVSİYELERİNİ SUNDU

Caleb Williams Washington'a karşı

Caleb Williams (Ronald Martinez/Getty Images/Dosya)

“Bir adama bunu çözmesi için en az dört ila altı oyun vermenin gerektiğine inanıyorum. Onu 1. günde sahaya atmak ve 'Hadi gidelim, bu şeyi gerçekleştirelim, organizasyonu tersine çevirelim' demek bana göre, uzun vadede kuruluşunuz için akıllıca değil.”

Eski USC Truva Atları'nın öne çıkanı muhtemelen Perşembe günkü taslakta 1 numara olacak.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

2022'de 4.537 pas ve 42 gol atarak Heisman Kupasını kazandı. Geçen sezon Williams 3.633 pas yardası ve 30 gol atmıştı.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.