Eski Panthers yıldızı Cam Newton, 'Kaybedenlerin Soyunma Odası' yorumlarından geri çekilmeyi reddediyor

HalaycıBaşı

New member
11 yıllık NFL kariyerinin çoğunu Carolina Panthers ile geçiren Cam Newton, eski takım arkadaşlarına yönelik son eleştirisinden geri çekilmiyor.

Newton, 2011 NFL Taslağı'ndaki ilk genel seçim oldu ve Carolina'ya geldiğinde “kaybedenler” soyunma odasına girdiğini söyledi.

2015 NFL MVP, sözlerinin “agresif” olduğunu kabul etti, ancak “doğru” oldukları konumunda kararlı kaldı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Cam Newton, Michael Rubin'in Fanatics Super Bowl Partisi'nde Marquee Dayclub Las Vegas'ta Las Vegas'taki Kozmopolitan'da. (Christopher Polk/Billboard Getty Images aracılığıyla)

“Ne zaman bu kadar hassas olduk,” dedi eski NFL yıldızı bu hafta “Cam Newton ile 4. ve 1” podcast'inde. “Gerçekliğin ne olduğunu gerçekten konuşmaya ne zaman bu kadar duyarlı olduk? Kaybedenlerle dolu bir soyunma odası? Agresif, ama bu doğru.”

Steve Smith Sr. Panthers 'kaybedenleri' aradığı için Cam Newton'a ateş ediyor

Üç kez Pro Bowl oyun kurucu, Colorado futbol yıldızı Travis Hunter ile yaptığı röportaj sırasında ilk yorumları yaptı.

Newton, Hunter'a “oyunu bir oyun kurucu gibi etkilemenin bir yolu olmadığını” söyledi.

“Kaybedenlerin soyunma odasına gittim,” dedi Newton. “Sadece dürüst. Erkekler nasıl kazanacaklarını bilmiyorlardı, çocuklar nasıl hazırlanacaklarını bilmiyorlardı. 2-14 olduğumuzu fark etmek için kendilerini ciddiye almadılar. Bunların zihninde 2-14 çok fazla vardı Çocuklar.”

Hüküm süren Heisman Trophy kazananı Hunter, Nisan ayında taslağında seçilen ilk oyunculardan biri olması bekleniyor. Newton, Hunter'a bu yılın 1 numaralı seçim olması durumunda iki yönlü oyuncunun karşılaşabileceği baskıya dair bir fikir sunuyordu.

Newton'un eski takım arkadaşlarından biri olan Steve Smith, oyun kurucunun yorumlarını istisna etti.

“53 Man soyunma odası – 1 = 52 kaybeden. Vay canına … 89'a son dakika haberleri,” diye yazdı Smith X üzerinde öfkeli bir emoji ile.

Steve Smith ve Cam Newton

Carolina Panthers'ın Steve Smith, ayrıldı ve Cam Newton, 29 Ağustos 2013 tarihinde Pittsburgh Steelers'a karşı bir NFL sezon öncesi maçının ilk yarısında Charlotte, NC'de bir kahkaha paylaşıyor (AP Photo/Mike McCarn, Dosya)

Birkaç saat sonra Smith, “U @Cameronnewton @Panthers hakkında konuştuğunu izledim ve dinledim! Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Evet, varlığınızla kutsanmadan önce 2-14 yaşındaydık. Son zamanlarda @panthers hakkında konuştum.

Smith 2001-13 yılları arasında Panterler için oynadı ve Panthers üniforması giyen en üretken alıcı. Aynı zamanda 2025 Pro Futbol Onur Listesi'nin finalisti.

Newton, Smith ile “kavga olmadığını” söyledi ve neden sözlerle ilgili bir sorunu olduğunu anlıyor. Newton, orijinal yorumları yaparken Panthers'ın performansını bir bütün olarak değil, bir bütün olarak atıfta bulunduğunu açıklığa kavuşturdu.

“Özellikle bu adamlardan bahsetmiyorum,” dedi Newton. “Soyunma odasına gelmeden önce orada olan kültürden bahsediyorum. Ve bu bir kaybedenlerin zihniyetiydi.”

Cam Newton Aralık 2021'de oynuyor

Carolina Panthers'ın Cam Newton (1), Bank of America Stadyumu 12 Aralık 2021'de Charlotte, NC'de Atlanta Falcons'a karşı bir oyunun dördüncü çeyreğinde geçmeye geri dönüyor (Lance King/Getty Images)

Newton, Panterlerin hala 6-10 ve 7-9'a gittiklerinde ilk iki sezonunu aldıklarını söyledi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

İşler, Carolina'nın Playoff'larda San Francisco 49ers'a kaybetmeden önce 12-4 gittiği 2013'te bir araya gelmeye başladı. 2015 takımı 15-1 gitti ve Super Bowl'da bir yer kazandı. Carolina bu oyunda yetersiz kaldı ve Denver Broncos'a 24-10 kaybetti.

“Ben şunu mu söylüyorsun, 'Oh geldiğimde her şeyi daha iyi yaptım?' 'Dedi. “Hayır. Bunu hiç söylemedim. Dediğim şey, 'Eğer 1 numaralı hazırlanıyorsan, kötü bir futbol takımına gidiyorsun.' Bu gerçekler.

“Ne dediğimi gördün mü? Benim için herkes çok şaşkına döndü,” Oh, Cam bunu söyledi. ” Kardeşim, gerçek bu. “

Associated Press bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital's'i takip edin
X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.