Faturalar Saldırgan yan hakem, son yaralanmalardan kaynaklanan sinir hasarı nedeniyle 26 yaşında emekli olur

HalaycıBaşı

New member
Tommy Doyle şimdi 26 yaşında eski bir futbolcu.

Buffalo Bills saldırgan yan hakem Cuma günü “kalıcı” yaralanmalar nedeniyle emekli olduğunu açıkladı.

Doyle, 2022 sezonunun 3. haftasından bu yana bir oyunda görünmedi ve 2023 sezonunda sürdürdüğü bir yaralanma onu sinir hasarı ile bıraktı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Buffalo Bills'ten Tommy Doyle, Faturalar Texans'ı Highmark Stadyumu'nda 3 Ekim 2021'de NY, NY'da Texans'ı 40-0 mağlup ettikten sonra sahadan ayrılırken hayranları kabul ediyor (Bryan M. Bennett/Getty Images)

“Bu noktada, takvim ve iyileşme süreciyle, kalıcı gibi görünüyor. Sadece yüksek seviyede futbol oynayamıyorum ve zamanı geldi. Bildiğinizde, biliyorsunuz,” dedi Doyle.

Doyle 2022'de bir ACL yırttı.

Doyle, “Bu yaralanmadan geri dönmek için gerçekten mücadele ediyordum, rekabet ediyordum ve çalışıyordum, sadece daha da felaket bir yaralanmaya çarptı.” Dedi. “Ama günün sonunda, çok fazla olumsuz duygu ve öfke vardı.… Son zamanlarda çok fazla yansıtmak ve ona bakarak, ondan çok değerli dersler öğrendim.

Tommy Doyle ısınıyor

Buffalo'dan Tommy Doyle, 12 Ağustos 2023'teki Highmark Stadyumu'nda Indianapolis Colts'a karşı sezon öncesi maçtan önce sahada faturalar, NY, NY (Timothy T Ludwig/Getty Images)

Saquon Barkley Hediyeler Kayıt Kampanyası'ndan sonra Bud Light'ın Saldırgan Linemen Kamyonlarını Eagles

“Futbol sevdiğim ve hayatımı içine koyduğum bir şey. Ve sahaya geri dönmeye çalışmak için çok zaman, çaba ve enerji koyuyorum. Ama sonuçta, bu gerçekten Tanrı'nın benim için sahip olduğu plan değil ve Bunun doğru olduğunu biliyorum.

“Sanırım en çok hatırlayacağım şey sadece takımdaki adamlarla, antrenörlerle, eğitmenlerle, hayranlarla birlikte oluşturulan ilişkiler. Harika bir şehir. Bu inanılmaz bir şehir. Hayran kitabı harika. Benim boyunca benim boyunca Dört yıl Buffalo'da oynuyor, sadece farklı soyunma odaları ve ne kadar sıkı örülmüş olduğu gerçekten özel bir şeydi. “

Puanladıktan sonra Tommy Doyle

Bills'in Tommy Doyle, Josh Allen'dan bu pasoları Vatanseverler karşısında 47-17 galibiyetle yakaladı. (Jamie Germano/Rochester Demokrat ve Chronicle/USA Today ağı)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Doyle, 2021'de Ohio Miami'den beşinci tur bir seçim oldu. Çaylak sezonunda, New England Patriots'a karşı joker turda bir gol yakaladı.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.