Jake Paul, Mike Tyson'ın kavgasına verilen olumsuz tepkileri reddetti

HalaycıBaşı

New member
Yaklaşık 80.000 kişi boks efsanesi Mike Tyson'ın Cuma gecesi Jake Paul karşısında zamanı geri çevireceğini umuyordu ve AT&T Stadyumu'ndaki heyecan erken saatlerde tavan yaptı.

Ancak dördüncü turda Tyson, 19 yıldır profesyonel dövüş yapmamış 58 yaşında bir adam gibi görünmeye başladı. kalabalık ölmeye başladı. Birkaç dakika sonra yuha sesleri yükselmeye başladı ve kalabalık daha sonra huzursuzlanmaya başladı.

Sosyal medyadaki tepkiler de benzerdi; pek çok kişi modern tarihin en büyük boks gösterisine olan ilgisini hızla yitirdi. Belki de dövüşün canlı olarak gösterildiği Netflix'te tonlarca bağlantı sorunu ve dakikalarca ara belleğe alma da bu hayal kırıklığına eklendi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Mike Tyson (siyah şortlu) ve Jake Paul (gümüş şortlu), Cuma gecesi Arlington, Teksas'taki AT&T Stadyumu'nda 15 Kasım'da Premiere Boks Şampiyonası ağır sıklet dünya şampiyonlukları sırasında karşılıklı yumruklaşıyorlar. (Tayfun Coşkun/Anadolu, Getty Images aracılığıyla)

Elbette, kalabalıkta neredeyse hiç kimse Jake Paul'un kazandığını görmek istemiyordu ama kalabalık, sadece Paul'u değil, bir bütün olarak olayı yuhalıyordu. Sonunda Paul için oybirliğiyle alınan karar bir zaferdi.

Tyson'ın gazının erken bittiği açık ve bu da Tyson'dan 31 yaş küçük olan Paul'ün atılım yapmasına neden olabilirdi, ancak Paul daha sonra pedalı bıraktığını itiraf etti.

Dövüş sonrası baskısında “Kesinlikle biraz. Hayranlara bir gösteri sunmak istedim ama incinmesi gerekmeyen birini incitmek istemedim” dedi. Tyson medyayla konuşmadı.

“Mümkün olan en iyi dövüşü vermeye çalıştım, ancak birisi ringde hayatta kalmayı başardığında, bunu heyecan verici hale getirmek zor. Onun bana saldırmasını ya da şut atmasını ve süper havalı bir şey yapmasını falan sağlayamadım.” diye ekledi.

Jake Paul ve Mike Tyson karşı karşıya

Jake Paul ve Mike Tyson, 15 Kasım'da Arlington, Teksas'ta oynanan ağır sıklet boks maçının ardından kucaklaşıyorlar. (AP Fotoğrafı/Julio Cortez)

DÖVÜŞ HAYRANLARI JAKE PAUL-MIKE TYSON İÇİN BİRÇOK SORUNLA KARŞILAŞIRKEN NETFLIX ATEŞ ALTINDA

Bu, yaygın olarak sıkıcı bir kavga olarak kabul edilen şeye yol açtı. Aslında tüm bunların en heyecan verici kısmı Tyson'ın Perşembe günkü tartıda attığı tokat olabilir.

Ancak Paul, kendi deyimiyle olumsuzlukları umursamıyor.

“İnsanların ne söyleyeceği umurumda değil. Her zaman söyleyecek bir şeyleri olacak. Öyle.”

Most Valuable Promotions kurucu ortağı Nakisa Bidarian şunları ekledi: “İnsanların mutlu olmasının tek yolu Jake'in kaybetmesiydi. İnsanlar 'Ah, ne harika bir dövüş! Mike bir efsane!' diye düşünürdü. [If] Mike Tyson'ı devirseydi, hile yapılmış olurdu. Sekiz tur sürdü, 'Mike denemiyordu. Mücadele yeterince iyi değildi.' 58 yaşındaki bir efsane ile 27 yaşındaki nispeten genç bir boksör arasında inanılmaz bir gösteri yaşandı.

“Ve [Paul] Mike Tyson'ı yapacağını söylediği gibi geride bıraktı.”

Jake Paul Tyson olduktan sonra

ABD'li YouTuber/boksör Jake Paul, 15 Kasım'da Arlington, Teksas'taki AT&T Stadyumu'ndaki The Pavilion'da emekli profesyonel boksör Mike Tyson'a (sağda) karşı ağır sıklet boks maçını kazanmayı kutluyor. (TIMOTHY A. CLARY/AFP, Getty Images aracılığıyla)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Paul genç kariyerinde 11-1'e yükseldi. Bu yenilgi, Tyson'ın daha önceki 50 galibiyetinin aksine yedincisi oldu.

Tyson, onaylanmış son üç dövüşünü ve son beş dövüşünün dördünü kaybetti; son zaferi 22 Şubat 2003'te geldi.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.