Kenny Pickett'in eşi, QB'nin Eagles'a takasından sonra 'heyecanlı ve minnettar'

HalaycıBaşı

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

Geçerli bir e.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz. İçeriğe erişmek için e-postanızı kontrol edin ve verilen talimatları izleyin.

Sorun yaşıyorsanız? Buraya tıklayın.

Philadelphia Eagles'ın oyun kurucusu Kenny Pickett'in eşi Amy Pickett, kocasının cumartesi günü Pittsburgh Steelers'tan NFC East takımına takas edilmesine tepki gösterdi.

Takası duyuran Eagles'tan bir Instagram gönderisi paylaştı.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kenny Pickett ve Amy Paternoster, 11 Şubat 2023'te Scottsdale, Arizona'daki Talking Stick Resort'taki Sports Illustrated Super Bowl Partisinde gösteriliyor. (Ethan Miller/Getty Images)

“Daha heyecanlı ve minnettar olamazdım!!” Instagram Hikayelerinde yazdı. “Skoooo Kuşlar!!”

“Bir sonraki bölümümüzü sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler” diye ekledi.

Oyun kurucu ayrıca Steelers taraftarlarına son iki sezonda kendisini kucakladıkları için teşekkür etti. Pittsburgh, Russell Wilson'la bir yıllık sözleşme imzaladıktan sonra hamleyi yaptı.

JUSTIN FIELDS, STEELERS'A TAKAS ETTİ, YENİ SATIN ALINAN RUSSELL WILSON'U DESTEKLEYECEK: RAPORLAR

Kenny Pickett Cardinals'a Karşı

Pittsburgh Steelers oyun kurucusu Kenny Pickett, 3 Aralık 2023'te Pittsburgh'daki Acrisure Stadyumu'nda Arizona Cardinals'a karşı oynanan maç sırasında sahaya koşuyor. (Mark Alberti/Getty Images aracılığıyla Icon Sportswire)

“Teşekkürler Pittsburgh! 7 yıl önce bu şehre geldim ve hayatım sonsuza dek değişti. Yolumun kesiştiği harika insanlara ve bu yolda beni destekleyen herkese minnettarım.” Instagram gönderisinde yazdı.

“Hayat boyu sürecek, her zaman değer vereceğim dostluklar ve ilişkiler kurdum. Şimdi, kariyerimdeki bir sonraki fırsattan dolayı onur duyuyorum ve heyecan duyuyorum: Çocukken oyuna olan sevgimi bulmama yardımcı olan takımda oynayabilmek. Haydi Kuşlar!!”

Pickett, 13 touchdown pasosu ve 13 müdahale ile 4.474 pas yardasına sahipti. 24 başlangıçta 14-10'du.

Kenny Pickett koşuyor

Pittsburgh Steelers'ın oyun kurucusu Kenny Pickett, 3 Aralık 2023'te Pittsburgh'da Arizona Cardinals'a karşı oynanan maç sırasında zor durumda kalıyor. (AP Fotoğrafı/Gene J. Puskar)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Pittsburgh, onu 2022 NFL Draftında Pittsburgh dışında genel klasmanda 20. sırada seçti.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.