Komutanlardan Austin Ekeler, bu sezon ikinci sarsıntının ardından hafıza kaybı yaşadığını söyledi

HalaycıBaşı

New member
Washington Komutanları geri koşan Austin Ekeler, yalnızca iki ay içinde ikinci beyin sarsıntısını geçirdikten sonra hafıza kaybı yaşadığını söyledi.

Salı günü bir radyo röportajı sırasında Ekeler, Washington'un deplasmanda 34-26'lık yenilgisinin son saniyelerinde sakatlanmasının ardından beyin sarsıntısı belirtileri hakkında samimi bir şekilde konuştu. Dallas Kovboyları 24 Kasım'da.

Washington Commanders geri koşuyor Austin Ekeler, 8 Eylül 2024'te Raymond James Stadyumu'nda Tampa Bay Buccaneers'a karşı yaptığı koşunun ardından tepki veriyor. (Nathan Ray Seebeck-Imagn Görselleri)

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

106.7 The Fan ile yaptığı röportajda “Sahadan nasıl çıktığımı bile hatırlamıyorum” diye hatırladı.

“Kısa süreli hafıza kaybı yaşadım. Eşimin odada oturduğunu ve arka odada sağlık personelimiz tarafından değerlendirildiğimi hatırlıyorum. İşte o zaman bazı şeyleri hatırlamaya başladım.”

Ekeler, Washington'daki ilk sezonunda beyin sarsıntısı geçirdiğini anında anladığını söyledi. Dallas'a karşı yaşanan sarsıntının, 3. Haftada yaşadığı sarsıntıya benzer olduğunu söyledi. Cincinnati Bengals.

Austin Ekeler mücadele etti

Austin Ekeler'e koşan Washington Commanders, 23 Eylül 2024'te Cincinnati'deki Paycor Stadyumu'nda Bengals'ın güvenliği Geno Stone tarafından ele geçirildi. (IMAGN)

KOMUTANLAR, TİTANS OYUNCULARI ERKEN HAKİMİYETİN ORTASINDA ISITMALI KARŞILAŞMALARA GELİYOR

Ekeler Cumartesi günü sakatlanan yedek oyuncuya yerleştirildi, ancak veda haftasıyla birlikte Washington'un 15 Aralık'ta New Orleans Saints'e karşı oynayacağı maça zamanında dönebilecekti.

Salı günü yaptığı açıklamada, beyin sarsıntısı protokolünü geçmekten “çok uzakta” olmadığını ve “doğru yönde ilerlediğini” söyledi.

Austin Ekeler gol attı

Washington Commanders geri koşuyor Austin Ekeler, 10 Kasım 2024'te Landover, Maryland'deki Northwest Stadyumu'nda Pittsburgh Steelers'a karşı gol attı. (Amber Searls-Imagn Görüntüleri)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Ekeler, NFL'deki ilk dokuz yılını Los Angeles Chargers'la geçirdikten sonra, Commanders'taki ilk sezonunda 355 yarda ve dört gol kaydetti.

Associated Press bu rapora katkıda bulunmuştur.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.