Kovboyların sahibi Jerry Jones, rakun ve sincabın beslenme tercihleri arasında yer aldığını söylüyor

HalaycıBaşı

New member
Uzun zamandır Dallas Cowboys'un sahibi Jerry Jones, kendisini sık sık mikrofonun önünde buluyor. Milyarder genellikle sahibi olduğu futbol takımıyla ilgili düşüncelerini paylaşmaktan çekinmiyor ancak zaman zaman başka konulara da giriyor.

Jones'un Dallas radyo istasyonu 105.3 The Fan'daki son rutin görünümü oldukça sıra dışı çıktı. Tartışmanın bir noktasında Jones, rakun ve sincap yemekten hoşlandığını açıkladı.

Carolina Panthers çaylağı Xavier Legette'in adı, mutfak tercihleri hakkındaki konuşmanın başlangıç noktası olarak kullanılacak gibi görünüyor. Jones daha sonra yukarıda bahsedilen rakunlar ve sincaplarla ilgili geçmiş deneyimlerini gündeme getirdi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Dallas Cowboys'un sahibi Jerry Jones, 10 Eylül 2023'te East Rutherford, New Jersey'deki MetLife Stadyumu'nda New York Giants'a karşı oynuyor. (Mitchell Leff/Getty Images)

Legette daha önce bu ayın başlarında “St. Brown Podcast”inde yer aldığında geçmişte rakun tükettiğini belirtmişti.

BROWNS, CİROYA ETKİLİ JAMEIS WINSTON'DAN QB'DE DORIAN THOMPSON-ROBINSON'A GEÇTİ

Jones, Legette'in beslenme tercihlerine gönderme yaparak “Çok fazla rakun yedim” dedi. “Evet, cevabım evet. Onu avlanırken yedim ve aslında avdan uzakta annem tarafından masada servis edilmesini sağladım. … Hiç de alışılmadık bir durum değil.”

Jerry Jones, Steelers'a Karşı

6 Ekim 2024; Pittsburgh, Pensilvanya, ABD; Dallas Cowboys'un sahibi Jerry Jones, Acrisure Stadyumu'nda Pittsburgh Steelers'a karşı oynanan maç öncesinde sahada. (Charles LeClaire-Imagn Görüntüleri)

Jones ayrıca sincapların, hayvanın belirli kısımlarını kimin yiyebileceği konusunda aile sohbetlerini alevlendirdiği zamanları da hatırladı.

Jones, “Favorilerimden biri sincaptır” diye devam etti. “Bu harika ve annem harika bir iş çıkarabilirdi.” [preparing] BT. Hepimizin favori parçaları vardı. … Hatta annem ve ben bir sincabın beynini bile isterdik. Lezzetli. Cidden.”

Jerry Jones bakıyor

Dallas Cowboys'un sahibi Jerry Jones, FedExField'da Washington Commanders'a karşı oynanan maç öncesinde ısınmanın ardından sahayı terk ediyor. (Geoff Burke-USA TODAY Sports)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Kovboylar 16. haftaya 6-8'lik bir rekorla giriyor. Dallas, 22 Aralık'ta NFC'nin güney lideri Tampa Bay Buccaneers'a ev sahipliği yapacak.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Chantz Martin, Haberler Digital'de spor yazarıdır.