Kyle Rudolph, Daniel Jones'un Vikings'e katılma nedenini açıklıyor: 'Gelecekte benim için bir fırsat'

HalaycıBaşı

New member
Eski bir New York oyun kurucusu Minnesota'da başarılı olurken, bir diğeri 2019'da genel klasmanda altıncı seçildikten sonra olacağını hiç düşünmediği bir pozisyonda kenarda duruyor.

Daniel Jones'un New York Giants'la geçirdiği dönem, bu sezon 2-8'lik bir başlangıçtan sonra serbest bırakılmasıyla belirsiz bir şekilde sona erdi ve altı yıl sonra ilk kez NFL'de yeni bir yuva bulmak zorunda kaldı.

Seçeneklerini değerlendiren Jones, Minnesota Vikings'in antrenman kadrosunda oyun kurucu rolünü üstlenmeye karar verdi ve bunun baş antrenör Kevin O'Connell ve kariyeri bu yıl yeniden canlandırılan eski New York Jet'i olan başlangıç oyuncusu Sam Darnold ile çalışmanın “harika bir fırsat” olduğunu söyledi. mevsim.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

New York Giants'ın oyun kurucusu Daniel Jones (AP Fotoğrafı/Lennart Preiss)

Darnold'un kendine olan güvenini yeniden kazanmasını ve takımı 11-2'lik rekora taşımasını izledikten sonra Jones'un Vikings'te aradığı şey bu olabilir mi?

Jones'un Giants'la birlikte geçirdiği yıl boyunca eski takım arkadaşı olan Viking efsanesi Kyle Rudolph, iki hafta önce takımın Arizona Cardinals'ı yenmesi öncesinde, sırasında ve sonrasında Jones'la vakit geçirdikten sonra planının bu olabileceğini söyledi.

Haberler Digital'e konuşan Rudolph, “Minnesota'daki o ortamda olmaktan heyecan duyuyor” dedi ve aynı zamanda 13. Haftada Polaris ve Call of Duty ile ekip kurduktan sonra iki Minnesota askeri gazisi karşısında yaşadığı şaşkınlığa değindi. “Kevin O'Connell'in yanında olmak, Oyun kurucu koçu Josh McCown'un bir nevi arka planda kalması ve öğrenmesi ve bu ligde iyi bir oyun kurucu olarak yeniden yer edinmesi için çabalaması gerekiyor. Bu şekilde o binada bir play-off maçı kazandım ve lig turuna çıktım.”

VIKINGS EFSANESİ KYLE RUDOLPH, SAM DARNOLD'UN GELECEK SEZON MINNESOTA'YA DÖNÜŞÜNÜ GÖRMENİN NEDEN 'GERÇEKTEN ZOR' OLDUĞUNU AÇIYOR

Jones, Rudolph'un bahsettiği 2022 sezonunda çıkış yapmıştı; buna US Bank Stadyumu'nda deplasmanda Kirk Cousins liderliğindeki Vikinglere karşı kazanılan Wild Card Round zaferi de dahildi. Bu, sonuçta Giants'ın, Jones'un takımın oyun kurucusu olarak kalmak için yeni bir sözleşmeye layık olduğunu kanıtladığına inanarak Jones'un süresini uzatma kararı almasına yol açtı.

Ancak bu işe yaramadı çünkü Giants onu bu sezon anlaşmadan çekilme fırsatı bulamadan serbest bıraktı. Bu arada, Jones'un büyük anlaşma yapmasının ardından franchise etiketine sahip olan Saquon Barkley, serbest oyunculuktan sonraki ilk yılında Philadelphia Eagles ile MVP sezonu geçiriyor.

Ancak Giants berbat bir sezonun ortasında bir sonraki oyun kurucuyu ararken, Jones belki de Minnesota'da yeni bir hayat bulmuş olabilir.

“DJ'i gelecek yılın Baker Mayfield'ı olmaktan alıkoyacak ne var? [or] Sam Darnold?” dedi Rudolph.

Daniel Jones iş başında

New York Giants'ın oyun kurucusu Daniel Jones (AP Fotoğrafı/John Munson)

“Gelecekte benim için bir fırsat olabileceğini bilerek Minnesota'ya gitmeyi seçmesinin çok büyük bir nedeni var.”

Darnold için geçtiğimiz yaz sezonunda Vikings'le bir yıllık, bunu kanıtlayan bir anlaşma imzaladı ve bunun takımın Michigan'dan ilk turda çıkan çaylak JJ McCarthy ile bir oyun kurucu müsabakası olacağını biliyordu. Ancak McCarthy dizinden sakatlanınca Darnold, yalnızca antrenman kampından çıkış işini kazandığı 1. Haftada değil, tüm sezon boyunca Vikingler adına adım atması gerektiğini biliyordu.

Kariyer rakamlarını ortaya koyarken, 13 maçta 11-2'lik bir rekorla bunu başardı. Unutmayın, bu, New York Jets'te üçüncü genel seçimde başarısız olan, Carolina Panthers'a tutunamayan ve Jones'un 2023'te San Francisco 49ers'ta oynadığı rolün aynısını üstlenen bir oyun kurucuydu.

Bu arada Mayfield, Cleveland Browns'ın umutlu kurtarıcısı ve ilk genel seçim olarak görev süresinin ardından Darnold'la birlikte Carolina'daydı. Mayfield, Bucs ona 2023'te Darnold'un şu anda sahip olduğu benzer bir anlaşma yapana kadar NFL'de toparlandı. Mayfield sadece Tampa Bay'de kazanabileceğini kanıtlamakla kalmadı; kendi sahasında Wild Card Round'da Eagles'ı yenerek takımın oyun kurucusu rolünü sağlamlaştırdı – bunun için üç yıllık, 100 milyon dolarlık bir uzatma aldı.

Rudolph, Darnold'un oynanacak daha fazla oyunla bu büyük genişlemeyi kazandığını ve Jones'un Vikings ile de aynısını yapabileceğini söyledi; Rudolph, McCarthy'nin kanatlarda beklediğini bilerek Darnold'a büyük paralar harcamak istemeyeceğini düşündüğü bir takım.

Rudolph, “Bugünün dünyasında bu genç oyun kurucuların ilk iki yılında oynamak zorunda değiller” dedi. “JJ dizindeki sakatlık nedeniyle yaşadıklarını yaşıyor ve sonuçta evet, eğer DJ gelecek yıl orada kalmaya karar verirse yarışacaklar. Dışarı çıkmak için harika bir fırsatı var ve bu sadece bir yıl sürüyor.”

Daniel Jones konuşuyor

New York Giants'ın oyun kurucusu Daniel Jones (AP Fotoğrafı/Lennart Preiss)

Şimdilik Rudolph, Jones'un sahaya geri dönmek için can attığını biliyor ancak Minnesota'daki ilk birkaç haftasında rolünü iyi oynuyor.

Rudolph, “Bence DJ için en büyük zorluk onun her zaman adam gibi adam olmasıydı. New York Giants'ın altıncı sıradan seçimi ve oyun kurucusuydu” dedi. “Geçen Pazar, Minnesota Vikings'in antrenman takımı oyun kurucusu olarak maçı kenardan izledi. Bu kolay değil. Bir yarışmacı olarak onunla konuştuğumu biliyorum, şöyle dedi: 'Dostum, orada dururken kendimi işe yaramaz hissettim aslında bir oyun izliyorum.' Bu sürecin bir parçası.”

GAZİLERE GERİ VERİLİYOR

Rudolph, Darnold & Co.'nun Twin Cities'de Arizona Cardinals'a karşı 13. Hafta galibiyetini almasını izledi ve burada ayrıca 1 Aralık'taki Selam to Service oyunu sırasında Polaris RZR Pro R araçlarıyla iki Minnesota gazisini şaşırttı.

Rudolph, bağış toplama platformu Alltroo'dan yararlandı ve bu özel sürpriz için Polaris ve Call of Duty ile iş birliği yaptı.

“İki Minnesota yerli Deniz Piyadesi beyefendisi, neredeyse böylesine inanılmaz bir onuru hak etmediklerini hissettiler çünkü şöyle dediler: 'Benim yaptığımı yapan ve bunu benden daha çok hak eden pek çok kişi var.' Rudolph, “Bu Polaris RZR'leri almak için seçilen iki kişi olduklarına inanamadılar” dedi.

Daniel Jones sahaya bakıyor

Yeni alınan Minnesota Vikings oyun kurucusu Daniel Jones, US Bank Stadyumu'nda Arizona Cardinals'a karşı oynanan maçın ardından sahadan çıkıyor. (Jeffrey Becker-Imagn Görüntüleri)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Ustalar ayrıca Vikings savunucuları Pat Jones II ve Ivan Pace Jr. ile yepyeni “Call of Duty Black Ops 6” video oyununu da oynadılar.

Rudolph, 1 Mart 2025'e kadar futbol taraftarlarının, gazileri yüksek kaliteli kariyerlere yerleştirmeye yardımcı olan ve gazilerin sağlığını destekleyen bir program olan Call of Duty Endowment'tan yararlanan bağışlar aracılığıyla Polaris RZR Pro R kazanma şansı için Alltroo'ya girebileceklerini söyledi. yapı.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Scott Thompson, Haberler Digital'de spor yazarıdır.