Kyle Shanahan'ın bir çift haneli liderliği daha kaybetmesiyle 49ers'ın Super Bowl'daki kuraklığı 30 yıla ulaşacak

HalaycıBaşı

New member
San Francisco 49ers, 29 Ocak 1995'te Lombardi Kupasını kazanarak beş Super Bowls kazanan ilk takım oldu.

O zamandan beri 14 takım Super Bowl'u kazandı ve Niners onlardan biri olmadı.

San Fran, Pazar gecesi Super Bowl LVIII'i kazanmaya sadece birkaç dakika uzaklıktaydı ve maçın bitimine iki dakikadan az bir süre kala üç puanlık bir farkla öne geçti.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN



San Francisco 49ers'ın baş antrenörü Kyle Shanahan, 11 Şubat 2024'te Las Vegas, Nevada'da Allegiant Stadyumu'nda Super Bowl LVIII sırasında Kansas City Chiefs'e karşı ilk yarıyı izliyor. (Harry Nasıl/Getty Images)


Ancak Kansas City Chiefs maçın bitimine üç saniye kala eşitliği sağlamak için sahaya yürüdü.

Niners, periyodun ilk topa sahip olduğu anda şut atarak uzatmada bile öne geçti ve 4. ve 1. sıralarda durmaya ihtiyaç duydu; ancak Patrick Mahomes ilk mağlubiyeti aldı ve ardından birkaç tane daha alarak sonunda Mecole Hardman'ı şampiyonluk için mağlup etti. -kazanan gol.

Ancak kuraklık, Kyle Shanahan'daki baş antrenörlerin laneti gibi görünen bir durumla devam etti.

Shanahan üçüncü kez Super Bowl'da çift haneli bir farka sahip bir takımda koçluk yaptı ancak büyük maçta 0-3 önde.

Elbette Shanahan, Super Bowl LI'da New England Patriots'a karşı 28-3 öne geçen Atlanta Falcons'un hücum koordinatörüydü.


Kyle Shanahan'ın koçluğu


San Francisco 49ers'ın baş antrenörü Kyle Shanahan, 11 Şubat 2024'te Las Vegas, Nevada'da Allegiant Stadyumu'nda Super Bowl LVIII sırasında Kansas City Chiefs'e karşı uzatmada maça çıkıyor. (Fotoğraf: Harry How/Getty Images)


PATRICK MAHOMES ÜÇÜNCÜ KEZ SUPER BOWL MVP'Sİ SEÇİLDİKTEN SONRA ELITE ŞİRKETİNE KATILDI

Dört yıl önce Niners, aynı Chiefs'e karşı dördüncü çeyrekte 10 sayı farkla öndeydi ama Kansas City, Super Bowl LIV'i 31-20 kazanmıştı.

Shanahan maçtan sonra “Şu anda doğru kelime yok” dedi. “Canımı acıtıyor, bunu herkes anlıyor. İş bu noktaya gelirse canımızın yanacağını biliyorduk ama oyuncularımızla gurur duyuyoruz.

“Kendilerini ortaya koydular, kuyruklarını savurdular, pek çok şeyle oynadılar. Bu, birlikte yaşamamız gereken bir şey ama bunun üstesinden gelebileceğimiz bir şey olduğunu biliyorum. Şu anda hepimiz oldukça hayal kırıklığına uğradık. Ama eğer Herkesle kaybedeceğim, o adamlarla kaybetmek istiyorum.”


Kyle Shanahan kenarda


San Francisco 49ers'ın baş antrenörü Kyle Shanahan, 11 Şubat 2024'te Las Vegas, Nevada'da Allegiant Stadyumu'nda düzenlenen Super Bowl LVIII karşılaşmasının dördüncü çeyreğine bakıyor. (Jamie Squire/Getty Images)


FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Niner'lar kuraklığın sona ermesini beklerken, Chiefs hanedan topraklarındadır ve beş yıl içinde üçüncü şampiyonluklarını kazanmaktadır.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.