Lions ve 49ers oyuncuları çekişmeli maç sırasında kavgaya tutuştu

HalaycıBaşı

New member
Detroit Lions ile San Francisco 49ers arasında Pazartesi gecesi oynanan maçın ilk çeyreğinde gerilim yüksekti.

Lions, önümüzdeki hafta Minnesota Vikings'e karşı oynayacağı NFC Kuzey şampiyonluk maçı öncesinde ivme kazanmak için bir galibiyet daha ararken, 49ers kendilerini play-off'ta yersiz bırakan felaket ve sakatlıklarla dolu normal sezondan kurtarmayı umuyordu.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Detroit Lions güvenlik görevlisi Kerby Joseph (31 numara), 30 Aralık 2024 Pazartesi günü Santa Clara, Kaliforniya'daki Levi's Stadyumu'nun ilk yarısında San Francisco 49ers'ın geniş top oyuncusu Jauan Jennings'i (15 numara) itiyor. (Junfu Han / USA TODAY AĞ, Imagn Images aracılığıyla)

Bu nedenle, birkaç oyuncunun duyguların yüksek olduğu bir kavgaya girmesi şaşırtıcı değildi.

49ers, Brock Purdy'den Ricky Pearsall'a bir gol atarak sürüşe başladı. Ancak oyun gerçekleşmeden önce her iki takımın oyuncuları da kavga nedeniyle cezalandırıldı.

San Francisco geniş alıcısı Jauan Jennings ve Lions defans oyuncusu Terrion Arnold kavgaya tutuştu. Jennings, Arnold'un son bölgeye girmesini engelledi. Kerby Joseph geldi ve Jennings'i tribünlere iterken Arnold da oyuncunun kaskına tokat attı.

Joseph ve Jennings gereksiz sertlik nedeniyle cezalandırıldı. Joseph maçtan sonra özür diledi ancak takım arkadaşlarının yanında olacağını açıkça belirtti.

BUCS'TAN JALEN MCMILLAN, HAYRAN ÇILGINLIĞINA RAĞMEN OYUN SIRASINDA SAHAYA ÇIKAN ÖRDEĞİ HAYRAN ETMİYOR

Detroit Free Press aracılığıyla, “Ayrıca dostum, kardeşim için yarışacağım ve ne olursa olsun, doğru ya da yanlış, onu koruyacağım, ama onun arkasını kollayacağım” dedi. “Evet, bunu çalmıyorsun.

“Hayır. Bunu özellikle kalem konusunda oynamam dostum. Bu benim kalem. Kimsenin kalemde oynamasına izin vermem dostum. Onu mahvedebilecek ve ne istersem yapabilecek tek kişi benim. Ama ben bunu oynamıyorum dostum. Kendimi kardeşimin koruyucusuymuş gibi hissediyorum ve adamlarımın başı dertteyken onları korumak benim görevimmiş gibi hissediyorum.”

Terrion Arnold ve Jauan Jennings karıştırıyor

San Francisco 49ers'ın geniş top oyuncusu Jauan Jennings (15 numara) ve Detroit Lions'ın köşe oyuncusu Terrion Arnold (0 numara), 30 Aralık 2024 Pazartesi günü Santa Clara, California'daki Levi's Stadyumu'nda oynanan ilk çeyrekte oynanan maçın ardından birbirine girdi. (Sergio Estrada-Imagn Görselleri)

Terrion Arnold, Jauan Jennings'le dövüşüyor

San Francisco 49ers'ın geniş top oyuncusu Jauan Jennings (15 numara) ve Detroit Lions'ın korner oyuncusu Terrion Arnold (0 numara), 30 Aralık 2024 Pazartesi günü Santa Clara, Kaliforniya'daki Levi's Stadyumu'nda ilk çeyrekte ortalığı karıştırıyor. (Sergio Estrada-Imagn Görselleri)

Detroit maçı 40-34 kazandı. Joseph'in iki kez müdahalesi oldu; ikisi de Purdy'de.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Lions oyun kurucusu Jared Goff üç gol atarken, Jahmyr Gibbs 117 yarda koştu ve bir gol attı.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.