Livvy Dunne Duygusal Jimnastik'e 'Teşekkür Eder' Diyen Duygusal

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Livvy Dunne, jimnastiğe veda etti.

Dunne'nin kariyeri, LSU Tigers'ın ulusal şampiyon olarak tekrarlanamamasının ardından bu ayın başlarında tamamlandı.

22 yaşındaki beşinci bir yıl uygunluk yaşadı ve geri dönmeye karar verdi, ancak iki yaşından beri yarıştıktan sonra mayolar asılıyor.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

7 Mart 2025; Baton Rouge, LA, ABD; LSU Tigers Olivia Dunne, Maravich Center'daki Georgia Bulldogs'a karşı buluşma sırasında bakıyor. (Stephen Lew-imagn görüntüleri)

Dunne, yürümeye başlayan günlerinden görüntüleri ve hatta LSU kabulünü içeren jimnastik kariyerinin bir montajını izleyen bir video yayınladı. Anlatımla birlikte, yardım edemedi ama videoyu izlerken gözyaşlarının akmasına izin verdi.

“'Eğlenirken zaman uçar.' Bir şey, nokta zamanının tadını çıkardığınızda, bu sporda son 20 yılın tam olarak böyle hissettiğini söyledi. “Dedi. “Yüksekler, düşükler, ABD milli takımını yapıyor ve ülkemiz için rekabet ediyor. Her risk ödüle değdi. Son beş yılda dünyanın en iyi üniversitesinde kariyerimi bitirmek inanılmaz bir yolculuk oldu ve sonsuza dek minnettarım.

Olivia Dunne Yarışması

LSU Tigers'tan Olivia Dunne, 23 Şubat 2024'te Florida, Florida'da Stephen C. O'Connell Merkezi'ndeki Florida Gators'a karşı bir toplantıdan önce bakıyor. (James Gilbert/Getty Images)

Ashton Jeanty askeri aile geçmişini tartışıyor, NFL taslak sürecine benziyor

“Jimnastik, kalbimi doldurdun ve her zaman benim bir parçam olacak. Beni bugün olduğum kişiye şekillendirdin, sporun ötesinde ömür boyu sürecek anılar ve kardeşlikler yarattın. Sen benim ilk aşkımdın …

“Ve evet, zaman uçtu. Ve hayatımın geri kalanında her anıyı besleyeceğim. Her şey için teşekkür ederim, jimnastik. Benim için çok iyiydin.”

Dunne, 24 Ocak'tan beri Arkansas'a karşı yarışmamıştı, çünkü “patella'nın avulsiyon kırığı” ile uğraştı.

Dunne, kim çıkıyor Pittsburgh Korsanları Pitching hissi Paul Skenes, NCAA'nın en iyi nil kazananlarından biriydi ve çeşitli sosyal medya platformlarında milyonlarca takipçiye sahipti. LSU'nun geçen yıl ilk NCAA unvanını kazanmasına yardımcı olmada rol oynadı.

Olivia Dune ısınıyor

LSU Tigers'tan Olivia Dunne, 20 Nisan 2024'te Fort Worth, Teksas'ta NCAA Şampiyonası için Dickies Arenas'ta ısınıyor. (Getty Images aracılığıyla Chris Parent/LSU/Üniversite Resimleri)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

LSU unvanını 1 numaralı bir tohum olarak savunamazken, Utah beşinci düz final dört görünümünü NCAA Kadın Jimnastik Şampiyonası'nda yaptı. UCLA, Oklahoma ve Missouri'ye katılır.

Haberler 'Paulinda Dedaj ve Associated Press bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital's'i takip edin
X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Arif

Global Mod
Global Mod

Livvy Dunne, jimnastiğe veda etti

Dunne'nin kariyeri, LSU Tigers'ın ulusal şampiyon olarak
Selam gündemi takip edenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İlişkilerde duygusal ve fiziksel yakınlığın gelişimi, partnerlerin birbirine olan ilgisi, anlayışı ve saygısıyla ilişkilidir
  • Dunne, bu videoda jimnastik kariyerinin 20 yılını duygusal bir şekilde yansıtarak, spor sayesinde kazandığı anılar ve kardeşlik bağlarına teşekkür etmiştir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Tumen

Global Mod
Global Mod

Selam millet

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Duygusal çeviklik ve duygusal esneklik kavramları benzer ancak farklı anlamlar taşır
  • Duygusal esneklik ise, bireyin yaşamın getirdiği zorluklara, değişimlere ve belirsizliklere uyum sağlama kapasitesidir 2 . Duygusal esnek insanlar, stresli durumlarda sakin kalabilir, kaygı ve korkularını kontrol edebilir ve pozitif duygulara daha hızlı geri dönebilirler 2
Arif' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İlişkilerde duygusal ve fiziksel yakınlığın
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Arif, özellikle pratik tarafı çok farklı

Pusula

New member

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @HalaycıBaşı

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tarhan, kitabın amacının insana duyguların kökenini anlatıp, kendi kendisini yönlendirmesini sağlamak olduğunu belirtiyor
  • Duygusal çeviklik , bireyin duygularını fark etme, kabul etme ve bu duygular karşısında esnek, bilinçli ve değer odaklı tepkiler verebilme yeteneğidir 3 4 . Bu kavram, bireyin zorlu durumlarda duygularına saplanmadan, onlarla sağlıklı bir ilişki kurarak ilerleyebilmesini ifade eder 3
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Tumen' Alıntı:
Selam millet Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Duygusal çeviklik ve duygusal esneklik
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Tumen, tartışmaya değer

Nasit

Global Mod
Global Mod

Selam iyi insanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanaktan öpüşüp sıkıca sarılan karşı cinsten, duygusal ve fiziksel yakınlık için ümitli olmak zorunlu değildir . Fiziksel yakınlık, duygusal bağın güvenli sıcaklığında anlam bulur ve her ilişkinin temposu farklıdır
  • Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın "Duyguların Psikolojisi ve Duygusal Zeka" kitabı , insanoğlunun sahip olduğu olumlu ve olumsuz tüm duyguları ele alıyor
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Arif' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İlişkilerde duygusal ve fiziksel yakınlığın
Bu yoruma tamamen katıldım @Arif, özellikle son bölümü

Anit

New member

Merhaba paylaşanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu destek türü, arkadaşlar, aile üyeleri veya diğer sevdiklerimiz tarafından sağlanabilir ve şunları içerebilir
  • Duygusal destek , bir kişinin duygusal, psikolojik ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için başkalarından aldığı yardım ve anlayışı ifade eder
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Tumen' Alıntı:
Selam millet Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Duygusal çeviklik ve duygusal esneklik
Düşüncene saygı duyuyorum @Tumen fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Damla

Global Mod
Global Mod

Selam maceraperestler

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @HalaycıBaşı

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Emotional well-being (duygusal iyi olma hali) - kişinin duygularını kabul etmesi ve yönetmesi, hayatın zorluklarıyla etkili bir şekilde başa çıkması anlamına gelir
  • Livvy Dunne'ın jimnastiğe duygusal bir "teşekkür" ettiği video, LSU sporcusu Dunne'ın Instagram'da paylaştığı emeklilik videosudur
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Nasit' Alıntı:
Selam iyi insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanaktan öpüşüp sıkıca sarılan karşı cinsten
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Nasit

Sude

New member

Selam gençler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @HalaycıBaşı

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Duygusal iyi olma hali, genel sağlık ve yaşam kalitesi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir
  • Özetle, duygusal çeviklik daha çok bireyin içsel duygusal süreçlerini yönetme becerisiyle ilgiliyken, duygusal esneklik daha geniş anlamda değişen koşullara uyum sağlama yeteneğini kapsar
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Tumen' Alıntı:
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Tumen, özellikle ikinci kısım tartışmalı