Louisville basketbol antrenörü bedava spor ayakkabıları için minnettar ve zorlu programın ortasında ateşli bir eş: 'Oldukça iyi bir hayat'

HalaycıBaşı

New member
Louisville erkek basketbol takımı Çarşamba gecesi UTEP'i yenerek üç maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı ancak zorlu maçlar Cardinals'ın başını yeniden belaya sokabilir.

Öyle olsa bile baş antrenör Pat Kelsey hala dua ediyor.

Louisville baş antrenörü Pat Kelsey, 8 Aralık 2024 Pazar günü Louisville, Kentucky'de oynanan Duke maçı sırasında hakem Bert Smith ile yaptığı görüşmede tartışıyor. (AP Fotoğrafı/Timothy D. Easley)

Louisville'in UTEP'i 77-74 geride bırakmasının ardından maç sonrası basın toplantısında Kelsey'e, Pazar günü Duke'a, Çarşamba günü UTEP'e ve Çarşamba günü UTEP'e mağlup olduğu zorlu bir programla nasıl başa çıktığı soruldu. rakip Kentucky Cumartesi günü.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Cevabı mı?

Gazetecilerle dolu oda kahkahalarla doluyken Kelsey, “Yani, bir sürü bedava spor ayakkabı alıyoruz, işe giderken eşofman giyiyorum, çocuklarım sağlıklı, karım ateşli; oldukça iyi bir hayatım var” dedi.

“Üniversite basketbolu oynuyoruz. Yum Center'da oynuyoruz. UTEP'e hazırlanıyoruz. Babam bunu her zaman söylerdi. Ben de 'Hey baba, bugün işe gitmen lazım' derdim. ?' 'Oğlum, bugün işe gideceğim' derdi.”

Pat Kelsey toplanıyor

Louisville Cardinals baş antrenörü Pat Kelsey, KFC Yum'daki UTEP Miners maçı başlamadan önce talimatlar veriyor! Merkez. (Jamie Rhodes-Imagn Görüntüleri)

LOYOLA CHICAGO ERKEK BASKETBOL TAKIMI VİRAL SNUB VİDEOSUNDAN SONRA KARDEŞ JEAN'DEN ÖZÜR DİLEMENİN YARATICI BİR YOL BULDU

Kelsey, programın bu kadar kolay olmamasına rağmen takımın çabalarından gurur duyduğunu itiraf etti.

“Program biraz zordu. Bazı zorluklar yaşadık ama oyuncular muhteşemdi. Süreç harikaydı. Sonuçlar kendiliğinden düzelecek.”

Terrence Edwards Jr. Çarşamba gecesi 22 sayı atarak Louisville'in galibiyet almasına yardımcı oldu. Üç maçlık mağlubiyet serisi 5. sıradaki Kentucky ile büyük bir karşılaşma öncesinde.

Khani Rooths ağı

Louisville Cardinals forveti Khani Rooths, 11 Aralık 2024 Çarşamba günü KFC Yum'da UTEP Miners forveti Elijah Jones'a karşı şut atmaya çıkıyor! Louisville'deki merkez. (IMAGN)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Cardinals bu sezon Kelsey'nin başantrenörlüğünde 6-4 önde. Eski Cardinals oyuncusu Kenny Payne'in, tarihi açıdan kötü geçen iki sezonu 12-52'lik skorla geçirdikten sonra kovulmasının ardından bu yılın başında işe alınmıştı.

Associated Press bu rapora katkıda bulunmuştur.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.