Masters 2025: Ken Griffey Jr.

HalaycıBaşı

New member
Augusta'da 89. Üstat başlıyor

Ustalarda ilk beşte iki kez bitiren eski PGA Tour golfçü Jerry Pate, Augusta'da tee'ye ayarlanan oyuncularla yıllık turnuva tahminlerini tartışmak üzere 'Fox & Friends'e' katılıyor.

Ken Griffey Jr., istisnai beyzbol becerilerini katlı MLB kariyeri boyunca yirmi yılı aşkın bir süredir sergiledi.

Bu hafta, Famer beyzbol salonu fotoğrafçılık becerilerini gösterdi.

Griffey, Ustalar için Augusta Ulusal Golf Kulübü'ne gitti. Ama o sadece çok sevilen seyirci rozetlerinden birine sahip başka bir seyirci değildi.

Seattle Mariners efsanesi kimlik doğru bir fotoğrafçı olarak geldi.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Ken Griffey Jr., Augusta, Augusta, GA'da Augusta Ulusal Golf Kulübü'nün ilk turunda ilk tee kutusunun yakınında bir kamera ile duruyor. (Getty Images üzerinden Ben Jared/PGA Turu)

Griffey Jr. uzun zamandır fotoğrafçılığa ilgi duydu. Başlangıçta fotoğrafları daha sık görmenin bir yolu olarak fotoğraf çekmeye başladığını söyledi.

Justin Rose, ilk turdan sonra efendilere liderlik ediyor; Scottie Scheffler hemen arkasında

“Hala oynuyordum – ve babamın oynamayı izlemek için ne gibi hissettiğini anlıyorum – ama şimdi sosyal medya ile biraz farklıydı. Herkes 'Ah, Ken burada' gibi,” dedi Griffey Jr.

“Kızım kelimenin tam anlamıyla bir basketbol top sürmeyi bıraktı ve 5 yaşındayken bana baktı ve 'Tamam, neler olup bittiğine daha fazla dikkat etmeliyim' gibiydim. Ve kimsenin fotoğrafçıyla uğraşmadığını düşündüm.

Ken Griffey Jr Golf oynuyor

Ken Griffey Jr., 9 Haziran 2023'te Greer, SC'de BMW Charity Pro-Am'ın ikinci turunda ikinci delikte bir atış oynuyor (Sam Greenwood/Getty Images)

Griffey'in atletik yetenekleri beyzbol elmasının ötesine uzanır ve sık sık golf oynar. 13 kez MLB All-Star, geçmişte Masters etkinliklerinde oynadığını söyledi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Griffey, üretken büyük lig beyzbol kariyerini 630 normal sezonluk ev koşusu ile bitirdi. En iyi Mariners ile iki göreviyle tanınırken, Griffey Jr. 2000-08 yılları arasında Cincinnati Reds için de oynadı.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.