Mike Tyson, viral Jake Paul tokatının ardındaki nedeni açıklıyor: 'Karşılık vermek zorunda kaldım'

HalaycıBaşı

New member
Jake Paul Perşembe gecesi zor bir ders aldı: Mike Tyson'ın ayağına basmayın.

Dövüşçüler Cuma gecesi AT&T Stadyumu'nda merakla beklenen karşılaşma öncesinde son tartıları için Perşembe günü bir araya geldi.

Ancak ilki geldiğinde işler ciddi bir hal aldı. ağır siklet boks şampiyonu YouTuber'ın boksöre dönüşünü sahnede tokatladı.

Mike Tyson (solda), 14 Kasım 2024 Perşembe günü Irving, Teksas'ta ağır sıklet maçları öncesinde tartı sırasında Jake Paul'a tokat atıyor. (AP Fotoğrafı/Julio Cortez)

Efsanenin çökmesine neyin sebep olabileceğine dair sosyal medyada spekülasyonlar dönüyordu.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Tyson havayı temizleyerek şunları söyledi: New York Postası Bunun nedeni Paul'ün ayağına basmasıydı, belki de bilerek.

Tyson tartıdan sonra çıkışa “Ben çoraplarımlaydım ve onun ayakkabıları vardı” dedi. “Ayak parmağıma bastı çünkü o bir delikti. Bunun kazara olduğunu düşünmek istedim. Ama şimdi bunun bilerek yapılmış olabileceğini düşünüyorum.”

Tyson, Paul'e tokat attı

Mike Tyson (solda) ve Jake Paul, 15 Kasım'da Arlington, Teksas'taki AT&T Stadyumu'nda Irving, Teksas'taki Toyota Müzik Fabrikası'nda yapılan tartı sırasında karşı karşıya geliyor. (Getty Images aracılığıyla Stephen McCarthy/Sportsfile)

JAKE PAUL'UN ANNESİ, AĞIRLIK TOKATINDAN SONRA MIKE TYSON'U 'ÖLDÜRMEKLE' TEHDİT EDİYOR: 'F—ING KÜÇÜK B—-'

Olayın videosu Tyson'ın hikayesini destekliyor.

“Çok acı çekiyordum. Karşılık vermek zorunda kaldım” diye ekledi.

58 yaşındaki Tyson, yaklaşık yirmi yıldır ilk kez ringlere geri dönüyor. Sadece dört yıl önce profesyonel boksa dönen ve 11 maçta sadece bir kez mağlup olan Paul ile karşılaşacak.

Mike Tyson ve Jake Paul karşı karşıya

Mike Tyson (solda) ve Jake Paul (sağda), dövüşleri öncesinde 13 Kasım 2024 Çarşamba günü Irving, Teksas'ta düzenlenen bir basın toplantısında karşı karşıya geliyor. (AP Fotoğrafı/Julio Cortez)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Etkinlik, saat 20.00'den (ET) itibaren yalnızca Netflix'te yayınlanacak. Alınan bilgilere göre ana etkinliğin saat 23.30'a kadar başlaması beklenmiyor.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.