MLB süperstarı Juan Soto 'beklediğiniz duyuru' ile hayranlarını trolledi

HalaycıBaşı

New member
Muhtemelen MLB tarihinin en imrenilen serbest oyuncusu bir anlaşma imzaladı… ama hepimizin beklediği anlaşma değil.

Juan Soto serbest bir oyuncu ve henüz 26 yaşındayken rekor kıran bir sözleşme imzalayabileceğine dair spekülasyonlar var.

Ancak bundan önce Soto Salı günü enerji içeceği şirketi CELSIUS Live Fit ile ortaklık imzaladığını duyurdu.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

New York dış saha oyuncusu Juan Soto, Yankee Stadyumu'ndaki ALCS sırasında Cleveland Guardians'a karşı tek başına sayı vuruşu yaptı. (Brad Penner-Imagn Images)

Duyuru, Soto'nun Instagram hesabından, birden fazla mikrofonun önüne çıktığını gösteren bir videoyla geldi.

Soto videonun başlığını “Beklediğiniz duyuru” yazdı.

Soto videoda, “Bu kolay bir karar değildi, ancak ekiple görüştükten sonra ne olmak istediğim netleşti” dedi. “Bununla birlikte…”

Soto daha sonra CELSIUS şapkasını takıyor ve “Team CELSIUS” sözünü bitirip bir içecek açıp bir yudum alıyor.

Daha sonra trolling şapkasını taktı.

Juan Soto, 2024 ALCS'nin 2. Oyununda

Yankees'ten Juan Soto, 14 Ekim 2024'te New York'ta düzenlenen AL Şampiyonası Serisi sırasında Cleveland Guardians'a karşı sayı vuruşu yaptıktan sonra kutlama yapıyor. (AP Fotoğrafı/Seth Wenig)

AARON HAKİM, JUAN SOTO'NUN YANKEES'TEN DAHA BÜYÜK SÖZLEŞME ALMASINI umursamıyor: 'BU BENİM PARA DEĞİL'

“Ne? Farklı bir duyuru mu bekliyordun?” şaka yaptı.

Video kesinlikle hayranları konuşturdu.

Bir Yankee hayranı gönderiye “Eğer önümüzdeki on yılda Bronx'ta oynamak için gereken buysa, hayatımın geri kalanında Celsius'tan başka bir şey içmeyeceğim” yorumunu yaptı.

“Oynamayı bırak [with] bizi” diye ekledi bir başkası.

Bir tane daha yazdım, “Altyazıyı okuyunca kalbim durdu.”

Ancak bir kullanıcı “Mets'e gidin” yorumunu yaparak pek de eğlenmedi.

Yakında eski takım arkadaşları olabilecek 2024 Yankees takım arkadaşlarından bazıları bile gülmeden edemedi; hem Anthony Rizzo hem de Jasson Dominguez birkaç gülme emojisi yorumladı.

Soto'ya gelince, bu anlaşma hiç akıllıca değil.

ALCS'nin ev koşusu sonrasında Juan Soto

New York Yankees'ten Juan Soto, 19 Ekim 2024'te Cleveland'da Progressive Field'da Guardians'a karşı 10. vuruşta sayı atışını kutluyor. (Maddie Meyer/Getty Images)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Markayla sözleşme imzalayan ilk MLB sporcusu Soto, yaptığı açıklamada, “Değerlerime uygun, kişisel performansımı ve sağlığımı desteklemeye devam eden birinci sınıf bir ürüne sahip bir marka olan Team CELSIUS'a katılmaktan heyecan duyuyorum.” dedi.

“Birlikte bireyleri sınırlarını zorlamaları ve LIVE FIT konusunda motive edebilir ve ilham verebiliriz. Yolculuğumu hayranlarla paylaşmak ve onlara CELSIUS'un hedeflerine ulaşmalarına nasıl yardımcı olabileceğini göstermek için sabırsızlanıyorum.”

Beş takımın Soto'ya teklif sunduğu bildirildi: Yankees, Mets, Dodgers, Red Sox ve Blue Jays. Spekülasyon, 9-12 Aralık tarihleri arasında yapılacak Kış Toplantıları sırasında bir anlaşmaya varmak istediği yönünde.

Soto, geçen yıl bu zamanlarda Bronx Bombers'ın takasından sonra 2024 sezonunu onunla geçirdi; dış saha arkadaşı Aaron Judge ona ikinci ödülünü alırken, AL MVP oylamasını üçüncü sırada tamamladı. Ancak Yankiler, Fall Classic'te Dodgers'da Soto'ya talip olan arkadaşlarına yenildi.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.