NBA efsanesi Isiah Thomas, Bell'in felciyle olan özel mücadelesinde 'dualar ve sevgi' için minnettar

HalaycıBaşı

New member
İki kez NBA şampiyonu Isiah Thomas kişisel sağlığı hakkında konuştu.

Yakın zamanda eski NBA koçu Mark Jackson'ın “Come And Talk 2 Me” podcast'inde yer alan Thomas, kendisine Bell'de felç teşhisi konulduğunu açıkladı.

Bu durum yüz kaslarının sarkmasına neden oldu.

“'Isiah hasta. Neler yaşıyor?' diyen insanlardan çok fazla sevgi aldım.” dedi. “Aslında kimseye söylemedim ama bende Bell felci var. … Bu yüzden beni böyle görüyorsunuz. Duaları ve sevgiyi takdir ediyorum. Şu anda ağzımda olan da bu. Sadece herkesin bunu bilmesini istedim. “

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Emekli NBA oyuncusu Isiah Thomas, 6 Kasım 2023'te Atlanta'da Southern Exchange Balo Salonlarında düzenlenen 2023 ForbesBLK Zirvesi'nde “From The Hardwood to the Board Room: A Conversation with Isiah Thomas” sırasında sahnede. (Paras Griffin/WireImage)

Mayo Clinic'e göre Bell felci, yüzün bir tarafındaki kasların aniden zayıflamasına neden olabilen nörolojik bir durumdur. Bell felci tanısı alan kişilerde hafiften şiddetliye kadar değişen semptomlar görülür.

NBA ŞAMPİYONU ISIAH THOMAS, MICHAEL JORDAN'DAN KAMUDAN ÖZÜR DUYMASINI İSTEDİ

Bir gülümseme tek taraflı görünebilir ve etkilenen taraftaki gözün kapatılması zor olabilir. Zamanla durum iyileşebilir.

Isiah Thomas maç öncesi tanıtıldı

Team Isiah baş antrenörü Isiah Thomas, 18 Şubat 2022'de Cleveland'daki Rocket Mortgage Fieldhouse'da düzenlenen 2022 NBA Yükselen Yıldızlar Mücadelesi sırasında tanıtıldı. (Kyle Terada/USA Today Sports)

Thomas, Bell'in felciyle uğraşan ilk eski veya mevcut NBA oyuncusu değil. Philadelphia 76ers'tan Joel Embiid, Nisan ayında New York Knicks'e karşı oynayacağı play-off serisi öncesinde kendisine bu rahatsızlık teşhisi konulduğunu söyledi.

Isiah Thomas bir NBA maçı sırasında bakıyor

Basketbol Onur Listesi üyesi Isiah Thomas, Phoenix Suns ile Cleveland Cavaliers arasında Phoeniz, Arizona'daki Footprint Center'da oynanan maçın ikinci yarısında, 3 Nisan 2024. (Joe Camporeale/USA Today Sports)

Embiid seri boyunca 33 sayı ortalaması yakaladı.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Thomas, NBA kariyerinin tamamını Detroit Pistons'ta geçirdi ve 12 kez All-Star takımına aday gösterildi. 1990'da NBA Finalleri MVP'si seçildi.

Emekli olduktan sonra Thomas koçluğa geçiş yaptı ve zamanını Indiana Pacers ve New York Knicks'e liderlik ederek geçirdi. Ayrıca üniversite düzeyinde koçluk yaptı.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Chantz Martin, Haberler Digital'de spor yazarıdır.