NBA yıldızı Kevin Durant, ABD Takımı, Olimpiyatlar hakkında konuşurken yırtılır

HalaycıBaşı

New member
ABD Takımı için oynamaktan bahsederken, çok yıllık NBA All-Star Kevin Durant'a gözyaşları içinde vardı.

Yeni Netflix Dokümanları “Altın Mahkemesi”, Durant'ın dördüncü Olimpiyatlarında oynadığı ABD Takımı da dahil olmak üzere 2024 Paris Olimpiyatları'nda sahne arkası basketboluna erişime sahipti.

Netflix'in Pazartesi günü piyasaya sürülen Docalies'in teaser videosunda, duygusal bir Durant, ABD Takımı ile geçirdiği zaman ve onun için ne anlama geldiğini konuşurken gözyaşlarını silmek için bir röportajın ortasında durdurmak zorunda kaldı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Amerika Birleşik Devletleri Ekibi İleri Kevin Durant (Kareem Elgazzar-Usa Today Sports)

“İnsanların birbirleriyle konuşmadığı mahallelerden geliyorum,” dedi Durant duygu ile. “Dünyada da çok nefret var. İnsanlar top oyunu için gülmeye ve şaka yapmaya başladığında, bu benim için harika.

“Yani, bana duygusal, köpek.”

Dünyayı basketbol oyunu boyunca birleştirmek, Durant'ı bugüne kadar büyüleyen bir şey.

“İnsanların en sevdikleri oyuncunun Olimpiyatlarda oynadığını görmek için çok uzun sürdüğünü görmek çılgınca.” “Paralarını gönderiyorlar, tüm ailelerini getiriyorlar. Bu benim için sadece uyuşturucu.”

Durant, “Oyun hayatımı kurtardı. Beni ve ailemi çok fazla boğa çıkardı —. Bunun için minnettarım.”

Durant, altı bölümlük dokümanında yer alan birçok Team USA yıldızından biridir, ancak forması üzerinde kırmızı, beyaz ve maviyi giyen en iyi oyuncu.

Kevin Durant eylemde

Memphis Grizzlies İleri GG Jackson (45) Muhafız Phoenix Suns ileri Kevin Durant. (Joe Camporeale-imagn görüntüleri)

Durant, çaylak sezonundan sonra 2008 Olimpiyatları'nda ABD Takımı için oynamadı, ancak son dört maçta altın madalya kazanan takımların bir parçası. ABD basketbol tarihindeki hiçbir oyuncunun isimlerinde dört altın madalya yoktur.

Durant ayrıca bir Takım ABD basketbol oyuncusu, erkek veya kadın tarafından şimdiye kadarki en fazla puana sahip ve bunu ABD'nin Fransa'da Paris'te altın kazanmasına yardımcı olma yolunda yaptı.

Phoenix Suns yıldızı 36 yaşında ve son 17 yılını 2007 NBA Taslağı'nda o zamanki Seattle Supersonics tarafından ikinci olarak seçildikten sonra profesyonel basketbol oynayarak geçirdi.

Durant, 15 All-Star takımları yapmaya, Golden State Warriors ile iki NBA finali kazanmaya, NBA'nin önde gelen golcüsü dört kez kazanmaya ve All-NBA takımını 11 kez yapmaya devam etti.

Kevin Durant yukarı bakıyor

Kevin Durant (Quinn Harris/Getty Images)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Durant'ın gelecekteki Famer Salonu'nun özgeçmişinde yazılmış bir şüphe yok, ancak NBA'de olduğu kadar ülkesi için de oyunu oynamayı seviyor.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Scott Thompson, Haberler Digital'in spor yazarıdır.