Olimpiyat madalyası sahibi ve Jake Paul'un kız arkadaşı Jutta Leerdam, Mike Tyson'ın dövüşünden sonra dövüşçüyü övüyor

HalaycıBaşı

New member
Olimpiyat sürat patencisi Jutta Leerdam, erkek arkadaşı Jake Paul'un oybirliğiyle alınan kararla Mike Tyson'ı yenmesini izlemek için Cuma gecesi AT&T Stadyumu'ndaydı.

Leerdam, Paul'ün Tyson'a karşı ringe çıkmasından saatler önce arenaya girdiğinde gösterişli beyaz elbisesiyle şaşkına döndü. Paul elini kaldırdıktan sonra tatlı bir Instagram gönderisinde erkek arkadaşını övdü.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Jake Paul, 15 Kasım 2024'te Arlington, Teksas'taki AT&T Stadyumu'nda Mike Tyson'a karşı verdiği mücadelenin ardından kız arkadaşı Jutta Leerdam'ı öpüyor. (Kevin Jairaj-Imagn Görselleri)

“AT&T stadyumunu satıyorum ve Netflix'i efsane @miketyson ile birlikte çökertiyorum” diye yazdı. “Bu sporu sadece birkaç yıldır yapıyorsunuz ve en büyük etkinlikleri gerçekleştiriyorsunuz. İnsanlar istediklerini söyleyebilir ama izlediler ve rekorlar kırdı. Super Bowl'dan daha büyük.

“Bana ve dünyaya büyük hayal kurmanın ve tezahür etmenin işe yaradığını göstermeye devam ediyorsun @jakepaul Seninle çok gurur duyuyorum. Bana ve oradaki pek çok insana büyük düşünme konusunda ilham veriyorsun ve eğer çok çalışır ve buna inanırsan o zaman bunu başarabilirsin olmak.”

Jutta Leerdam yarışmada

Jutta Leerdam, 9 Kasım 2024'te Hollanda'nın Heerenveen kentindeki Thialf Heerenveen'de düzenlenen Buz Pateni Dünya Kupası Eleme Turnuvası sırasında. (Marcel ter Bals/DeFodi Images/Getty Images aracılığıyla DeFodi)

PAUL-TYSON YÜZÜK KIZI SYDNEY THOMAS, SOSYAL MEDYADA MÜCADELE IŞIĞINI ÇALIYOR

Olimpiyatlarda Jutta LEerdam

Gümüş madalya sahibi Jutta Leerdam, Pekin 2022 Kış Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 1000 metre sürat pateni yarışmasında madalya törenini kutluyor. (Michael Madrid-USA Today Sports)

Leerdam Hollandalı bir sürat pateni yıldızıdır. 2022 Kış Olimpiyatları'nda 1000 metre yarışında gümüş madalya kazandı.

O ve Paul, Nisan 2023'ten beri çıkıyorlar. İkisinin nasıl tanıştığını Netflix belgesel dizisi “Countdown: Paul vs. Tyson”da anlattı. Paul'ün kendisine sosyal medya aracılığıyla mesaj gönderdiğini ve ilk başta boksöre dönüşen YouTuber'dan pek hoşlanmadığını söyledi.

“Başlangıçta bana internetten ulaştığında, 'Hayır, sen istediğini elde edebileceğini sanan kibirli bir herife benziyorsun. Ben değilim' dedim.” . “Onunla asla ama asla çıkmayı beklemiyordum, hiç olmadığı kadar. Elbette ondan pek bir şey bilmiyordum, sadece Instagram'ında gezinip tüm dünyanın yaptığı gibi bir fikir edinebildim, ama o tam bir insan.” zıt.”

Ağustos 2023'te Jutta Leerdam

Jutta Leerdam, 5 Ağustos 2023'te Dallas, Teksas'taki American Airlines Center'da bir boks maçında Nate Diaz'a karşı verdiği mücadelede erkek arkadaşı Jake Paul'a dayanıyor. (Kevin Jairaj-USA Today Sports)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

İkisi birbirlerine tapmaya başladı ve en büyük anlarından bazılarında oradaydı.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.