Packers'ın büyük yıldızı Clay Matthews, Lions'ın yıldızı Amon-Ra St Brown'a saygı duyuyor ve rekabete güç katıyor: 'Bunu seviyorum'

HalaycıBaşı

New member
Detroit Lions'ın yıldız oyuncusu Amon-Ra St. Brown, rekabet karşılaşması öncesinde “Green Bay Sucks” tişörtüyle Lambeau Field'a geldikten sonra bazı Green Bay Packers taraftarlarının tüylerini diken diken etti.

St. Brown, zaten güçlü olan bu NFC Kuzey rekabetini körükledi ve bir Packers efsanesinin buna saygıdan başka hiçbir şeyi yoktu.

Clay Matthews, Haberler Digital'e “Onu seviyorum, onu seviyorum” dedi. “Keşke daha fazlasını yapsaydım.”

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Detroit Lions'ın geniş top alıcısı Amon-Ra St. Brown, üzerinde “Green Bay Sucks” kapşonlusu varken, takım 3 Kasım 2024'te Green Bay, Wisconsin'deki Lambeau Field'a varırken otobüsten iniyor. (IMAGN)

Bu yıl Packers Hall of Fame'e alınan Matthews, 11 NFL sezonunun 10'unu Green Bay'in savunmasında önde geçerek geçirdi. Ve konu Lions'ın rekabeti olduğunda, bu maçlarda işlerle ilgilenenler genellikle Packers'tı.

Ancak şu anda klasmanda yenilmesi gereken takımın Lions olduğunu gören Matthews, Packers hayranlarıyla zaten pek iyi bir ilişkisi olmayan St. Brown gibi birine şapka çıkarmaktan kendini alamaz.

Ancak rekabette olması gereken de budur. Matthews, St. Brown'ın yaptıklarını ve muhtemelen yapmaya devam edeceklerini WWE'ye benzetti.

LIONS STAR AMON-RA ST BROWN'IN OYUN ÖNCESİ KIYAFET ÖZELLİKLERİ REKABET OYUNUN ÖNCESİNDE PACKERLAR İÇİN AÇIK MESAJ

“Kurallara aykırı davranmaya çalışmıyorsunuz. Medya manşetlerine çıkmaya çalışmıyorsunuz, ancak WWE'den veya UFC'den öğrenebileceğiniz bir şey varsa, o da bunun rekabet yaratan türden şeyler olduğudur. Taraftarların görmek istediği şey bu” dedi Matthews. “Amon-Ra'nın 'Green Bay Berbat' forması giydiğini ve Green Bay'in nasıl tepki vereceğini görmek istiyorlar ve taraftarlar 'Bize saygı duymuyorlar' ama Detroit 'Detroit Herkes'e Karşı oynuyor' şeklinde tepki veriyorlar .'

“Bence harika hikayeler yaratıyor ve artık hayran olmaya başladığım için bunu biz hayranlar için daha ilgi çekici hale getiriyor. Bunu görmeyi seviyorum.”

Geçen sezon, St. Brown “Lambeau Sıçraması” gol kutlaması bile yapmaya çalıştı ve bir Packers taraftarı birasını formasına dökmeye karar verdi. O zamandan beri St. Brown, Packers'a ve onun hayran kitlesine, programa uygun olduklarında sadık kalma konusunda acımasız davrandı.

Amon-Ra St. Brown golü yakaladı

Detroit Lions'ın kanat oyuncusu Amon-Ra St. Brown, Green Bay Packers'ın korner oyuncusu Keisean Nixon'un önünde pas yakalayarak ikinci çeyrekte Lambeau Field'da gol attı. (Jeff Hanisch – ABD BUGÜN)

Bu ikilinin bir dahaki karşılaşmasında 5 Aralık'ta “Perşembe Gecesi Futbolu” maçı Detroit'teki Ford Field'da olacak.

Matthews hâlâ Green Bay'de oynuyor olsaydı St. Brown gibi bir şeyi deneyebilir miydi?

Matthews gülerek, “Hey, bira ya da buna benzer bir şey yağmuruna tutulmaya çalışmıyorum” dedi. “Detroit'e, Philadelphia'ya ya da başka bir yere giderken böyle bir şey giymek cesur bir ruh gerektirir.”

Ancak Matthews, Lions'ın kesinlikle konferansta yenilecek takım olduğunu kabul ediyor ve bu eşleşme gerçekleştiğinde, belki de eski takımı, tıpkı St. Brown'ın normalden daha fazla enerji akmasını sağlamak zorunda olduğu gibi, rekabete yönelebilir.

Matthews, “Şu anda Aslanlar yuvarlanıyor. Harika görünüyorlar” diye itiraf etti. “Açıkçası henüz sezonun biraz başında ama NFC'de yenilmesi gereken bir takıma benziyorlar. Packers'ın birini kaybettiğini biliyorum ama karşılarına bir başkası çıkacak. sıkı bir yarış ve izlemesi eğlenceli bir play-off olacak.”

Clay Matthews ve Aaron Rodgers Super Bowl'u kutluyor

Green Bay Packers defans oyuncusu Clay Matthews (solda), 6 Şubat 2011'de Arlington, Teksas'taki Cowboys Stadyumu'nda Pittsburgh Steelers'a karşı kazandığı Super Bowl XLV maçında kendisine şampiyonluk kemeri verdikten sonra Super Bowl MVP'si Aaron Rodgers'ı işaret ediyor. (IMAGN)

CROWN ROYAL İLE GERİ VERMEK

Matthews, Rodgers'ı destekleme konusunda bir Jets hayranı olmasına rağmen, her zaman bir Packer olarak kalacak, bu yüzden NFL'nin dördüncü yılında NFL'nin resmi viski sponsoru Crown Royal ile takım oluşturdu. Crown programıyla başlayın.

Bu yıl Crown Royal, NFL taraftarlarını Matthews gibi oyuncularla şaşırtmak için değil, aynı zamanda orduyu da desteklemek için NFL stadyumlarını gezen mor renkli 18 tekerlekli bir araç olan Crown Royal Rig ile türünün tek örneği olan tekerlekli bagaj kapağını piyasaya sürdü.

Matthews, eski takımının Miami Dolphins'e karşı oynayacağı maçtan önce Şükran Günü gecesinde Lambeau'ya dönüp Packers hayranlarıyla bir araya gelebilmenin heyecanını değil, aynı zamanda bu bagaj kapısının neden bu kadar önemli olduğunu da anlattı. Taraftarlar, Crown Royal'in uzun süredir ortağı olan Packages From Home ile askeri üyeler için bakım paketleri hazırlayacak.

Matthews, “Bence daha da önemli olan, Crown Royal'in özellikle Mor Çanta Projesi ile askeri topluluğa nasıl katkı sağladığıdır” dedi. “Ordumuza evden paketler vererek moral yükselten eşyalar dağıtıyoruz.

Taç Kraliyet Teçhizatı

18 tekerlekli Crown Royal Rig, orduya yardım etmek için ülkeyi farklı NFL stadyumlarına götürüyor. (Kraliyet Kraliyeti)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

“Packers, Şükran Günü'nde prime time maçına çıkıyor. Harika futbolu ve askeri camiamıza olan katkımızı kutluyoruz. Bu, harika olan her şeyi temsil ediyor.”

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Scott Thompson, Haberler Digital'de spor yazarıdır.