Red Sox'tan Rafael Devers, Alex Bregman'ın üçüncü üs pozisyonunu almasına izin vermeyi reddediyor

HalaycıBaşı

New member
Boston Red Sox yıldızı Rafael Devers'ın yeni takım arkadaşı Alex Bregman veya daha doğrusu oynadığı pozisyonla ilgili bir sorunu var gibi görünüyor.

Bregman her zaman öncelikle Houston Astros için üçüncü üssü oynamıştır ve geçen hafta Red Sox ile imzaladığında, durumun kalması bekleniyordu.

Buna karşılık, Red Sox'un sıcak köşedeki adamı Devers, tam zamanlı olarak belirlenen vurucuya veya ilk tabana geçecekti.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Houston Astros'un Alex Bregman #2, 01 Ekim 2024'te Houston, Teksas'taki Dakin Maid Park'ta Wild Card Serisinden Biri Detroit Tigers'ı oynamadan önce hayranlara dalgalanıyor. (Alex Slitz/Getty Images)

Takımın bahar eğitim tesisindeki Fort Myers'da yapılan bir röportaj sırasında Devers, üçüncü üssün hala istediği yerde olduğunu açıkça belirtti.

“Üçüncü üs benim konumum. Ben de öyle oynadım,” dedi Devers bir tercüman aracılığıyla. “Planlarının ne olduğunu bilmiyorum. Bir konuşmamız olduğunu biliyorum. Arzularımın ne olduğunu netleştirdim ve evet, buradan ne olursa olsun bilmiyorum.”

Sonra, belirlenen vurucuya taşınıp hareket edemeyeceği sorulduğunda, Devers cevap verdi, “Onlara az önce verdiğim cevabı verdim, hayır.”

Böylece, Red Sox, görevdeki All-Star ve yeni yıldız edinimleriyle Bahar Eğitiminde hemen drama ile karşı karşıya.

Alex Bregman'a büyük kısa vadeli bağlılıkta, Red Sox tekrar ciddi olduklarını göster

Devers, bahsettiği konuşmanın Cuma günü Red Sox yöneticisi Alex Cora ve Bregman anlaşmasını yapmada etkili olan baş beyzbol memuru Craig Breslow ile gerçekleştiğini de sözlerine ekledi.

Bregman, her sezondan sonra opts ile 120 milyon dolar değerinde üç yıllık bir anlaşma imzaladı.

Sığınakta Rafael Devers

Boston Red Sox'tan Rafael Devers, 14 Temmuz 2024 Pazar günü Boston'daki Kansas City Royals'a karşı bir beyzbol maçının ilk atışında iki turlu evinde gol attıktan sonra takım arkadaşlarıyla birlikte kutluyor. (AP Fotoğraf/Steven Senne)

“Çok gurur duyuyor,” dedi Cora, NESN'ye göre. “Bunu biliyoruz. Üçüncü usta gibi hissediyor. Üçüncü usta olarak çalışacak. Ve buna göre kararlar alacağız. Burada Bregman veya Devers veya Cora ile ilgili değil. Boston Red Sox için Verdiğimiz karar, takımın yararına olacak. ”

Devers sadece kariyerinde üçüncü üssü oynarken, Bregman Shortstop'ta (107 maç) ve ikinci üssünde iki maçta zaman geçirdi. Ancak, sıcak köşedeki savunma metriklerini parçaladığınızda Bregman pastayı alır.

Sadece geçen yıl, Bregman, Fangraphs başına 8.1 savunma savaşıyla kurtarılan altı savunma koşusu yayınladı. Sezon boyunca omuz sorunları ile uğraşan Devers, -9 savunma koşusu ve -2.6 savunma savaşı yaptı.

Bregman, yeni görünümlü bir Red Sox takımı için bu sezon büyük pick-up'lardan biri olabilir, ancak Devers hala 2024 kampanyasının başlamasından önce 10 yıllık 313,5 milyon dolarlık bir uzatma imzalayan franchise'ın yüzü.

“İmzaladığımda kesinlikle tartışıldı. [would] Pozisyonu uzun süre oynayın, “Devers ekledi.” Değişime neyin sebep olduğunu bilmiyorum, ama savunma konusunda gerçekten çok çalıştığımı biliyorum. “

Devers, Bregman anlaşmasının onu “kesinlikle şaşırttığını” söyledi, özellikle hem Cora hem de Breslow'un bu geçmiş sezonun geleceğin üçüncü ustası olduğunu söylediğini düşünürler.

Ama Cora ve Breslow ondan Bregman için bunu yapmasını isteseler bile Devers'ın pozisyonundan vazgeçmeyeceği çok açık.

2024'te Rafael Devers

Boston Red Sox'tan Rafael Devers, 14 Temmuz 2024 Pazar günü Boston'daki Kansas City Royals'a karşı bir beyzbol maçının ilk atışında iki koşulu bir eve vurduktan sonra üsleri yönetiyor. (AP Fotoğraf/Steven Senne)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Bu benim kararım,” dedi Devers. “Benim konumum üçüncü temel. Ne yapmak istedikleri şey yapmak istedikleri şeydir. Ama benim konumum üçüncü temel. “

Red Sox'un buradan geçtiği yer izlemek ilginç olacak. Bregman kısa süreye geçebilir, ancak Trevor Story şu anda orada açılış gününe başlayacak. Hem Bregman hem de Story ikinci temel deneyime sahiptir ve bu pozisyon taşla kazınmaz.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Scott Thompson, Haberler Digital'in spor yazarıdır.