Riley Gaines, trans rakibe karşı yarışmayı reddeden Fencer'ı övüyor

HalaycıBaşı

New member
Transseksüel bir rakibe karşı bir maçtan hemen önce, Fencer Stephanie Turner diz aldı ve maçını onları ayırdı.

31 yaşındaki Turner, Maryland'deki kiraz çiçeği açılışında bir maçın önünde, 31 yaşındaki Turner'a karşı rekabet etmemeye karar verdi trans atlet Redmond Sullivan.

Riley Gaines'in desteklediği bir hareketti ve Turner'a “kahraman” dedi.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Kadınlar Fencer Stephanie Turner, transseksüel atlet Redmond Sullivan'ın önünde protesto etmek için diz çöküyor (Simgelerin izniyle)

“Bunun nasıl açıklanabileceği şaşırtıcı değil mi? Diğer taraf bunun karmaşık olduğunu, karmaşık bir sorun olduğunu söylemekten hoşlanıyor. Stephanie Turner gözlerimde bir kahraman.” Dedi.

“Bu, genç bir kadın Olimpiyat eleme etkinliğindeydi. Yani, gerçekten büyük bir anlaşma. Bunlar fırçalar değil. Bu noktada sporlarının zirvesi. Bu önlemi alması için övgüde bulunuyorum. Sonuçta boykot etmeye karar vermek kolay değil. Ama yeterince yeterli olduğunu söylemenin en etkili yolu.”

Penn'in Lia Thomas'a karşı da dahil olmak üzere Kentucky Üniversitesi'nde dört yıl boyunca yüzen Gaines, NCAA'da bir atış yaptı.

“NCAA Amerikan halkını aldatmaya devam etti ve Başkan Trump'ı bu konuda aldattılar.… NCAA, kadınların ve kadın sporunu savunmak için kadınların yerine tekrar tekrar ödüllendiriyor, bu yüzden kendim ve yaklaşık 19 davacının NCAA'ya dava açtığı.

Stephanie Turner dizleri

Fencer Stephanie Turner, ABD eskrim yetkilisinin önünde diz çöküyor (Simgelerin izniyle)

Tenis efsanesi Martina Navratilova, kadın eskrimci trans atletini almayı reddettiği için cezalandırıldıktan sonra 'fuming'

Diyerek şöyle devam etti: “İçerme kelimesini kullandıklarında, gerçekten kastettikleri şey dışlanıyor. Ve dışladıkları insanlar kadın.”

Turner, yarışma havuzlarını kontrol ettiği ve geçen yıl bir makalede okuduğu Sullivan ile karşılaşacağını görünce etkinlikten önceki gece kaybetme kararını verdi.

“Ne yapmam gerektiğini biliyordum çünkü ABD eskrimleri kadınların itirazlarını dinlemiyordu [its gender eligibility policy]”Turner dedi.” Hemen o noktada diz aldım. Redmond, eskrim yapmaya başlayacağım izlenimi altındaydı. Yani, dizini aldığımda ref'e baktım ve dedim ki, 'Üzgünüm, bunu yapamam. Ben bir kadınım ve bu bir erkek. Ve bu bir kadın turnuvası. Ve bu bireyi çitlemeyeceğim. '”

Dakikalar sonra, hakemler Turner'a, sporun en şiddetli cezası olan siyah bir kart yayınladı ve turnuvadan çıkarılmasına yol açtı.

Stephanie Sullivan diz çökmeye hazırlanıyor

Fencer Stephanie Turner, ABD eskrim yetkilisinden önce diz çöküyor (Simgelerin izniyle)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Bir ABD eskrim sözcüsü, Haberler Digital Turner'ın trans içermeye karşı duruşundan dolayı cezalandırılmadığını söyledi. Bunun yerine, rekabet etmeyi reddettiği için cezalandırıldı.

Haberler 'Jackson Thompson bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital's'i takip edin
X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.