Rowdy Lions taraftarı NFL stadyumlarından men edildi, Packers koçuyla yaşanan tartışmanın ardından sezonluk biletleri iptal edildi

HalaycıBaşı

New member
Aşırı hevesli bir Detroit Lions hayranı ile arasındaki çekişme Green Bay Paketleyicileri Başantrenör Matt LaFleur'ün 14. Hafta karşılaşması sırasında yaptığı olay, sezonluk bilet sahibi için ciddi sonuçlar doğurdu.

Fahad Yousif anlattı CBS Haber Detroit Bu ayın başındaki başlama vuruşundan önce LaFleur ile sözlü bir tartışmaya girdikten sonra sezonluk bilet ayrıcalıklarının iptal edildiğini ve tüm NFL stadyumlarından men edildiğini söyledi.

Detroit Lions geri koşuyor David Montgomery (5), 5 Aralık 2024 Perşembe günü Detroit'te oynanan NFL futbol maçının ilk yarısında Green Bay Packers'a gol atmak için koşuyor. (AP Fotoğrafı/Carlos Osorio)

Yousif istasyona şöyle dedi: “Diğer takımla saçma sapan konuşmaya başladım, bu yüzden bunu anlıyorum, ancak gerçekten bu seviyeye gelmenin mutlaka garanti edildiğini düşünmüyorum.”

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Yousif'in sahada tuttuğu Amerikan bayrağının takdim edilmesinin ardından LaFleur, Yousif ile bağırışarak kavga ediyor gibi göründü. İkili sonunda Packers personeli ve oyun yetkilileri tarafından ayrıldı, ancak olay tecrübeli başantrenörü şaşkına çevirdi.

Maçtan sonra gazetecilere konuşan LaFleur, “Hiçbir zaman böyle bir şeyin parçası olmadım” dedi. “Oyuncularımızla saçma sapan konuşuyordu, onlara boğaz kesme işareti veriyordu, siz de gerilimi düşürmeye çalışıyorsunuz ve sonra yüzüme çıkıyor.”

Matt LaFleur kenar çizgisi

Green Bay Packers baş antrenörü Matt LaFleur, 24 Kasım 2024'te Lambeau Field'da San Francisco 49ers'a karşı dördüncü çeyrekte maçı izliyor. (Jeff Hanisch-Imagn Görüntüleri)

PACKERS KOÇU MATT LAFLEUR, hararetli bir çatışmanın ardından 'Kibirli' Lions Taraftarına Ses Veriyor

Yousif, CBS News'e devre arasında kendisinden maçı terk etmesinin istendiğini ancak yakın zamanda artık oyuncu olmasına izin verilmediğini öğrendiğini söyledi. Lions sezonluk bilet sahibi, son üç yıldır öyle olmasına rağmen.

“Korkunçtu, ilk başta gerçek olduğunu düşünmemiştim. Biletlerimi tamamen iptal etmek ve bir daha sezonluk bilet üyesi olmama izin vermemek çok acı verici. Çok acı verici.”

David Montgomery golü attı

Detroit Lions geri koşuyor David Montgomery (5), 5 Aralık 2024 Perşembe günü Detroit'teki Ford Field sahasında Green Bay Packers'a karşı ilk yarıda gol atmak için koşuyor. (IMAGN)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Yousif, röportaj sırasında kendisinin de tüm etkinliklerden men edildiğinin kendisine bildirildiğini söyledi. NFL stadyumları çevrimiçi bir davranış kuralları kursunu tamamlayana kadar.

Yanlış olduğunu anladığını ifade etti, ancak durumun “orantısız” olduğuna inandığını da sözlerine ekledi.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.