Saquon Barkley, 2000 yarda koştuktan sonra yeni reklamda Giants'a ateş ediyor gibi görünüyor

HalaycıBaşı

New member
Philadelphia Eagles'ın New York Giants'a karşı oynayacağı sezon finali öncesinde Saquon Barkley yeni reklamıyla eski takımını trollüyor olabilir.

Geçen yaz Eagles'a katılmadan önce G-Men'de altı sezon oynayan Barkley, bir uyku yardımı olan Unisom'un reklamında rol aldı.

Ancak reklam, Giants'ın sahibi John Mara'ya yönelik olabilecek veya yönlendirilmeyebilecek şifreli bir mesaj yayınladı. Mara, kötü şöhretli bir şekilde “Saquon Philadelphia'ya giderse uyumakta zorluk çekeceğini” söyledi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Philadelphia Eagles geri koşuyor Saquon Barkley (26), Northwest Stadyumu'nda üçüncü çeyrekte Washington Commanders'a karşı verilen mola sırasında sahada duruyor. (Geoff Burke-Imagn Görüntüleri)

Barkley reklamda, “Bazılarınızın uyumakta zorluk çektiğini duydum, bu yüzden size bir ninni yazdım” dedi. “Rockabye bebeğim, kafanda 2000 kez dönen düşünceyle yatağında uyanıksın. Futbol yüzünden uykuyu kaybetmek kesinlikle zor, ama benim için değil. Hepinize iyi geceler.”

İşte tam da böyle oldu ve Barkley, Birds'le tarihi rakamlar ortaya koyuyor.

Devler, HBO'nun “Hard Knocks” sezon dışı baskısında yer aldı ve Mara, selefi Dave Gettleman tarafından genel klasmanda ikinci seçilen Barkley'i takımda tutmakla hiçbir zaman pek ilgilenmeyen genel menajer Joe Schoen ile yaptığı tartışmada artık kötü şöhrete sahip olan açıklamayı yaptı. 2018'de.

Saquon Barkley koşuyor

Philadelphia Eagles geri koşuyor Saquon Barkley (26), 29 Aralık 2024 Pazar günü Philadelphia'da oynanan NFL futbol maçının ikinci yarısında Dallas Cowboys'a karşı top koşuyor. (AP Fotoğrafı/Matt Slocum)

NCAA Genel Merkezi INDIANA'DAKİ MİLLETVEKİLLERİ, TRANS SPOR YASAĞINI ÜNİVERSİTE PROGRAMLARINI DA DAHİL EDECEK ŞEKİLDE GENİŞLETMEYİ İSTİYOR

Barkley, 18. Haftadaki play-off'lar için dinlenecek, bu da onun NFL'nin tek sezonluk koşu sahası kralı olmasına 101 yarda kalmış olacak ve Giants'ı daha fazla utançtan kurtaracak. Ancak Pazar günü 167 yarda koştuktan sonra 2000 yarda sınırını aşarak bunu başaran dokuzuncu oyuncu oldu.

Barkley, bir kısmının rekoru kırmak istediğini itiraf ediyor ancak aklında daha büyük bir hedef olduğunu söylüyor.

Barkley bu hafta şöyle konuştu: “Bana oynamak isteyip istemediğimi, oynamak isteyip istemediğimi sordu. Pazar günü muhtemelen pek umursamadım.” “Üzerinde uyuduğumda sanki futbol tarihine ismimi kazımak için bir fırsatmış gibi hissettim. bir daha asla böyle bir fırsat yakalayamayabilir.

Saquon Barkley koşuyor

Philadelphia Eagles geri koşuyor Saquon Barkley (26), Lincoln Financial Field'da ilk çeyrekte Carolina Panthers'a karşı topla koşuyor. (Bill Streicher-Imagn Görselleri)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

“Bu yüzden moralim bozuk. Ama günün sonunda takımı riske atmak umurumda değil.”

Bunun yerine yarışı 2005 yarda ile bitirecek.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.