Seahawks, Alabama'ya transfer olduktan günler sonra eski Washington yardımcı antrenörünü işe almayı planlıyor: raporlar

HalaycıBaşı

New member
Ryan Grubb, son birkaç sezonu Washington Huskies'in üretken hücumunun inşasına yardım ederek geçirdi. Yıldız yardımcı antrenör daha sonra Alabama'da eski başantrenörü Kalen DeBoer'e katılmak üzere bir anlaşmaya varmış gibi göründü.

Üç günden kısa bir süre önce Grubb'un, Alabamalı destekçilere 2024'ten itibaren Kızıl Dalga hücumuna rehberlik etme niyetini bildirdiği bile bildirildi.

Ancak NFL Network'ün bildirdiğine göre, bu hafta yaşanan şaşırtıcı bir gelişme sonucunda Grubb, Washington eyaletine dönmeye ve Seattle Seahawks'ta hücum koordinatörlüğü görevini üstlenmeye karar verdi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN



Washington Huskies'in hücum koordinatörü Ryan Grubb, 25 Kasım 2023'te Seattle, Washington'da Husky Stadyumu'nda Washington State Cougars'a karşı oynanan maç öncesinde ısınma sırasında izliyor. (Steph Chambers/Getty Images)


Sahne Waldron'un Chicago Bears'la aynı rolü kabul etmek üzere ayrılmasının ardından Seahawks yakın zamanda bir sonraki hücum koordinatörü için arayışa başladı. Grubb artık muhtemelen Seahawks'ın birinci sınıf koçu Mike Macdonald'ın yanında çalışacak.

STEVE BELICHICK SAVUNMA KOORDİNATÖRÜ OLARAK WASHINGTON'A KATILACAK: RAPORLAR

Macdonald son iki sezonu Baltimore Ravens'in savunma koordinatörü olarak geçirdi. Şu anda NFL'deki en genç baş antrenör. Grubb, Washington futbol kadrosuna katılmadan önce, Fresno Eyaleti'nde çeşitli yardımcı antrenörlük görevlerinde beş sezon geçirdi.




Washington Huskies'in hücum koordinatörü Ryan Grubb, 25 Kasım 2023'te Seattle, Washington'da Husky Stadyumu'nda Washington State Cougars'a karşı oynanan maç öncesinde ısınma sırasında izliyor. (Steph Chambers/Getty Images)


Grubb'un Seattle'a bekleyen gelişi, onun ilk NFL koçluk işi olacaktı. Özellikle 2022'de Washington'a transfer olan oyun kurucu Michael Penix Jr.'a koçluk yaptı.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Penix Jr.'ın bu yılın draftında yüksek seçimlerle birçok NFL takımının dikkatini çekmesi bekleniyor. Tecrübeli oyun kurucu Geno Smith'in 2024'te Seahawks'la sözleşmesi var. Smith'in 2023'te istikrarsız bir sezonu vardı, bu da Seattle'ı takımı geleceğe hazırlamak için daha genç bir oyun kurucuyu seçmeye motive edebilir.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını, ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.



Chantz Martin, Haberler Digital'de spor yazarıdır.