Serena Williams, Super Bowl'un devre arası görünümünün eski bir gölge olduğunu söyledi Drake: 'Bunu asla yapmam'

HalaycıBaşı

New member
Serena Williams Kendrick Lamar'ın performansı sırasında dans etmesinin hiçbir şekilde eski sevgilisinde bir kazı olmadığını ortaya koyan tartışmalı Super Bowl devre arası görünümünde havayı temizledi.

43 yaşındaki Williams, kendini tartışmanın merkezinde buldu Super Bowl Lix New Orleans'ta milyonlarca izleyici, Lamar'ın Lamar'ın rakibini ve Williams'ın eski Drake'i hedefleyen bir diss pisti olan Lamar'ın “Bizi Değil” performansı sırasında Crip Yürüyüşünü gördüğünü gördü.

Serena Williams, 9 Şubat 2025 Pazar günü New Orleans'ta Kansas City Chiefs ve Philadelphia Eagles arasındaki NFL Super Bowl Lix futbol maçının devre arası sırasında dans ediyor. (AP Photo/Stephanie Scarbrough)

Bazıları çete ilişkileri nedeniyle dansın kendisi ile ilgili bir sorun yaşadı ve diğerleri, iki çocukla evli olan Williams'ın neden eski bir aleve nişan alacağı konusunda sorular sordu.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Bir röportaj sırasında Time Magazine, 2025'in en etkili 100 insanı olarak adlandırılan Williams, katılımının hiçbir şekilde eski sevgilisine gölge atmak istemediğini söyledi.

“Kesinlikle hayır,” dedi röportaj sırasında.

“Bunu asla yapmayacağım. Ve bu üzücü, herkesin bunu düşüneceği. Nasıl yapabileceğine saygı duyuyorum. Açıkçası, birisinin bunu nasıl düşüneceğini görebiliyorum. Ama kesinlikle değil. Ona karşı asla olumsuz duygularım olmadı. Onu uzun yıllardır tanıyorduk.”

İlk yarı şovunda Serena Williams

Serena Williams, 9 Şubat 2025 Pazar günü New Orleans'taki Kansas City Chiefs ve Philadelphia Eagles arasındaki NFL Super Bowl Lix futbol maçının devre arası sırasında sahnede dans ediyor. (AP Photo/George Walker IV)

Serena Williams, Kendrick Lamar'ın Drake ile Tarihi Ortalamında Kendrick Lamar'ın 'Bizi Değil' ile dans eden sosyal medya erimesini kıvılcımlar

Williams'ın en dikkat çekici eleştirmenleri arasında ESPN kişiliği Stephen A. Smith vardı, bu da karısını “eski sevgilisini trolliyorsa” boşalacağını söyledi. Williams yorumları gördü, ancak Time'a görüşlerine hak kazandığını söyledi.

“Çok komik olduğunu düşündüm,” dedi. “Kişisel görüşüne sahip olmasına izin verildi. Ama kocamın sözünü gördün mü? Çok güzeldi.”

Williams'ın kocası Reddit kurucu ortağı Alexis Ohanian, “Bazılarının Serena'nın aynı dans için ne kadar eleştirildiğine dair hiçbir fikri yok, sosyal medyadaki bir yazıda onu savundu. Wimbledon 13 yıl önce ve gösteriyor …. bu müzikten daha büyük. ”

Serena Williams Danslar

Serena Williams, 9 Şubat 2025 Pazar günü New Orleans'ta Kansas City Chiefs ve Philadelphia Eagles arasındaki NFL Super Bowl Lix futbol maçının devre arası sırasında sahnede dans ediyor. (AP Photo/George Walker IV)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

23 kez Grand Slam şampiyonu, katılımına geri döndüğünü söyledi, “Pişmanlıyım ya da değil” diye bilmiyor.

“Bunun cevabını bilmiyorum.”

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.