SJSU transseksüel sporcuyla komplo kurmakla suçlanan kadın voleybolcu, milli marş sırasında diz çöktü

HalaycıBaşı

New member
Cuma günkü Mountain West turnuvası yarı final maçı öncesinde Colorado Eyaleti kadın voleybol takımının üç üyesi milli marş sırasında diz çöktü.

Oyunculardan biri olan Malaya Jones, San Jose Eyalet Üniversitesi'nin transseksüel oyuncusu Blaire Fleming ile okullar arasındaki bir maçın sonucunu etkilemek için komplo kurmak ve bir maçta Fleming'in takım arkadaşı Brooke Slusser'in suratına topla vurmakla suçlanıyor. kibrit.

Mountain West Konferansı, San Jose Eyaleti ve Colorado Eyaleti voleybol takımlarındaki oyuncuların komplo iddiaları üzerine soruşturma yürüttü ve soruşturmayı hiçbir disiplin olmadan kapattı.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Colorado State Rams takımından Malaya Jones (1), 20 Eylül 2024'te Boulder, Colo'daki CU Etkinlik Merkezi'nde Colorado Buffalo'larına karşı filelere saldırıyor. (Andrew Wevers/Getty Images)

Suçlamalar, uzaklaştırılan San Jose Eyaleti baş antrenör yardımcısı Melissa Batie-Smoose tarafından 29 Ekim'de yapılan Başlık IX şikayetinden geldi. Slusser ve takımdaki diğer oyuncuları dehşete düşüren Batie-Smoose, şikayetin yapılmasından kısa bir süre sonra uzaklaştırıldı.

San Jose Eyaleti voleybol oyuncusu Chandler Manusky, Ekim ayı başında, kendisi ve Fleming dahil diğer takım arkadaşlarının, Colorado Eyaleti ile oynanacak maçtan önceki gece takım otelinden gizlice çıkarak takım kurallarını ihlal ettiği bir olayı anlatan ayrı bir davada alıntılanıyor. Manusky daha sonra Fleming'in, San Jose Eyaleti'nin maçı kaybetmesini garantiye almak ve 3 Ekim'deki bir maç sırasında Slusser'ı yüzüne vurması için Jones'a tuzak kurmak yönündeki iddia edilen planını öğrendiğini iddia etti.

Manusky, Fleming'in Jones'un evinde CSU-FC maçı için gözlemciliği Jones'la paylaştığını ve Fleming'in atışını tartıştıklarını söyledi.[ing] Mahkeme belgelerinde, “oyun” ve Jones'a Slusser'ı “havaya uçurması” ve oyun sırasında suratına “patlaması” için nasıl tuzak kuracakları belirtiliyor.

Blaire Fleming

San Jose Eyaleti Spartalılarından Blaire Fleming, 19 Ekim 2024'te Colorado Springs, Colo'daki East Gym'deki Falcon Court'ta Air Force Falcons'a karşı üçüncü sette. (Andrew Wevers/Getty Images)

SJSU, BOISE STATE'İN TRANS OYUNCUYA KARŞI PLAY-OFF MAÇINI KALDIRMA KARARINDAN 'HAYAL KIRIKLIĞI' GÖRDÜ

Slusser daha önce Haberler Digital'e özel bir röportajda Fleming'in iddia edilen planından haberdar edildiğini ve üniversitenin konuyu araştırmak için yeterince çaba göstermediğini ileri sürerek üniversite tarafından kendisine haksız muamele yapıldığına inandığını söylemişti.

Slusser, “Eğer bu ben olsaydım ve bu kadar kargaşaya neden olan takım arkadaşımı bunu yapmakla tehdit eden kişi ben olsaydım, derhal harekete geçilirdi.” dedi. “Kesinlikle çok kızgındım ve ilk başta bunun koçluk ekibine, kurallara uyum ve herkese bildirildiğini bilmek beni mutlu etti, ancak bunun bende farklı bir his uyandırıp yaratmadığını bilmiyorum. Sadece kızgındım çünkü ben birinin bu kadar ileri gideceğini düşünmemiştim.

“Kendi takım arkadaşlarınızdan birine zarar vermekle tehdit etmek, tüm bu konuşmada okulun bu konuyu ele almak istemesini sağlayacak pek çok şey olduğunu hissediyorum.”

Rams, Cuma günü San Diego Eyaleti'ne karşı oynadıkları maçı dört sette kazandı ve Cumartesi günü San Jose Eyaleti ile konferans şampiyonası için bir tarih belirledi.

Blaire Fleming'in çarpması

San Jose Eyaleti Spartalılarından Blaire Fleming, 19 Ekim 2024'te Colorado Springs, Colo'daki East Gym'deki Falcon Court'ta Air Force Falcons'a karşı topu kazıyor. (Andrew Wevers/Getty Images)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Jones yakın zamanda konferansta yılın oyuncusu seçildi.

Colorado Eyaleti, yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Haberler'tan Jackson Thompson bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital'i takip edin
X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.