Sosyal medya fenomeni Sabrina Carpenter hakkındaki sessizliğini bozdu ve Olivia Dunne diss'inin ardından söylentileri bozdu

HalaycıBaşı

New member
Sosyal medya fenomeni Breckie Hill, pop yıldızı Sabrina Carpenter ile İrlandalı aktör Barry Keoghan'ın çevrimiçi bir rakibinden gelen tepki üzerine ayrılmalarının sebebinin kendisi olduğuna dair söylentileri yalanladı.

Hill, sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, bir kayak kazası sonrasında hastaneden yeni çıktığını söyledi. Belini kırdığını söyledi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Breckie Hill, 1 Haziran 2023'te Batı Hollywood, Kaliforniya'da EP & LP'de “Transformers: Rise of the Beasts” için Paramount Pictures'ın Genç Hollywood etkinliğine katıldı. (Kevork Djansezian/Paramount Pictures adına Getty Images)

Hill, “Hayır, Barry'yle anlaşamadım. Bu adamla hayatımda hiç karşılaşmadım” dedi. “Onu sadece 'Saltburn'ü izlerken televizyon ekranımda gördüm.”

Hill, kendisini aldattığı için “hiçbir ilişkiyi mahvetmek istemeyeceğini” açıkça belirtti. Ayrıca sosyal medya kanallarından birinde yayınladığı ve internet dedektiflerinin Keoghan ile iddia edilen ilişkisiyle bir ilgisi olduğunu tespit ettiği videonun bağlam dışına çıkarıldığını söyledi.

“Bütün bu hikaye benim için çok çılgınca” dedi. “… Bütün bunlar benim için çılgınca, ama gerçekten de birisinin Sabrina Carpenter'ın ilişkisini mahvettiğimi düşünmesinin ne kadar çılgınca olduğunu düşünerek hastane yatağında uzanarak bu videoları yeniden yayınlıyordum… bu asla olmayacaktı.”

Hill, hayatında hiçbir zaman “daha kötü bir dönem yaşamadığını” da sözlerine ekledi.

Etkileyicinin videosu, LSU'nun yıldız jimnastikçisi Olivia Dunne'ın, Carpenter ve Keoghan'ın ayrılmasının nedeni hakkındaki söylentilerin alevlenmesi üzerine fotoğraf çekmesinin ardından geldi.

Dunne, TikTok sayfasında ekran başlıklı bir videoda “Gerçek renkleri nihayet ulusal medyada ortaya çıktığında” diye yazdı.

Livvy Dunne'ın kırmızı halısı

Olivia Dunne, 11 Temmuz 2024'te Los Angeles'ta Dolby Theatre'da düzenlenen 2024 ESPY Ödülleri'nde poz veriyor. (Gilbert Flores/Getty Images aracılığıyla Çeşitlilik)

OLIVIA DUNNE, NCAA JİMNASTİĞİNDE YARIŞIRKEN SOSYAL MEDYA ŞÖHRETİNİN 'SİNDİRİCİ' KISMINI ORTAYA ÇIKARDI

“Sabrina'yı seviyorum… mesele onun ilişkisini kimin mahvettiğiyle ilgili.”

Dunne ve Hill'in ilişkisi dostane olmaktan uzaktır.

Görünüşe göre rekabet, her iki kişiliğin TikTok hayranlarının ikisi arasındaki benzerliği fark etmeye başlamasıyla başladı. Sporting News'e göre Hill, görünüşe göre Dunne ile aynı tarzda fotoğraflar yayınlamaya başladı.

Hill, geçen yıl YouTuber Lofe'nin videosunda Dunne ile “sığır eti yediğini” söylemişti.

Hill videoda “O tam bir orospu” dedi. “Ayrıca onunla tanışan herkes 'Ah, kendisi çok kaba' dedi.”

Hill, Dunne'ın arkadaşları arasındaki yorumlara sinirlendiğini ve durumun kontrolden çıktığını söyledi. Lofe, videoda Dunne ve Hill'in bir YouTube jimnastik yarışmasında yarışması gerektiğini söyledi.

Olivia Dunne yarışması

Olivia Dunne, 23 Şubat 2024'te Gainesville, Florida'da Stephen C. O'Connell Center'da Florida Gators'a karşı bir karşılaşma öncesinde bakıyor. (James Gilbert/Getty Images)

Hill'e, “şu anda burada” olsaydı Dunne'a “tokat atıp atmayacağı” soruldu ve Hill, “Evet” yanıtını verdi.

Hill daha sonra Barstool Sports'un “BFFs Pod”una bunu yapmayacağını ve yorumların sadece “YouTube videosu için” yapıldığını söyledi.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

“Buna neden kızdığını anlayabiliyorum.”

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.