Stephen A Smith, küfür dolu söylentide Jason Whitlock'la olan düşmanlığını yeni bir seviyeye taşıyor

HalaycıBaşı

New member
Stephen A. Smith bu konu etrafında dans etti, ancak en son “The Stephen A. Smith Show” podcast'inde sporcu arkadaşı Jason Whitlock'la olan çekişmesinden artık geri durmadı.

Bu durum Smith'in Whitlock'u aradığı noktaya geldi; Whitlock, Whitlock'un “Straight Shooter: A Memoir of Second Chances and First Takes” adlı kitabında “herhangi birinizin karşılaşacağı en kötü insan” olarak yalanlar yazdığını iddia etti.

Smith, konuşmasının başında “Jason Whitlock, o ismi söyledim” dedi. “Bu benim ağzımdan çıkan bir isim değil. Normalde bunu yapmam ama artık yapmak zorundayım. O şişko piçten, o pislikten bıktım…” Ve emin olmak istiyorum ki, ara vermeden önce, beni izleyen herkesin, beni tanıyan herkesin orada olmasını istiyorum. benim hakkımda ne düşünürseniz düşünün, onun hakkında asla konuşmadığımı hatırlamanızı istiyorum. asla benim hakkımda konuşmam. meslektaşlarım. Ben bunu yapmıyorum. Bu bir ilk. Ama gerekli.”

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Sporcu Jason Whitlock, Haberler Channel'da. (Fox Haber)

Smith, ne söyleyeceğini bildirmek için papazı, ESPN'deki üst düzey yetkililer ve ailesi de dahil olmak üzere bir grup insanı aradığını ekledi.

Ardından Deadspin'de yazılan ve özür dilemeye yol açan bir makaleden bahsederek Whitlock'a gitti.

UYARI: Aşağıdaki videoda açık bir dil bulunmaktadır.

“Onlara aynı makale Deadspin'de yayınlandığında, haftalar sonra bir e-postayla benden uzun bir özür yazdığını söyledin mi?” Smith dedi. “Seni affetmem için bana yalvarıyor musun? Bu yazar tarafından nasıl ihanete uğradığına dikkat çekiyorsun, böylece bana ihanet ettiğin için ne hissettiğimi biliyorsun. Bunu insanlara söyledin mi, seni sürtük. Onlara söyledin mi, seni şişko pislik—. Bunu onlara söyledin mi?”

OUTKICK'TEN: STEPHEN A. SMITH, JASON WHITLOCK'A 'ŞEYTAN' VE 'ŞİŞMAN B***' DEDİGİNİ GÖRÜNÜYOR

Smith, Whitlock'un beyazların üstünlüğünü savunan birinden daha kötü olduğunu söyleyerek devam etti. Ayrıca sözleşmesinde Whitlock ile çalışmayacağına dair bir madde bulunduğunu da kaydetti.

Arka plan olarak Whitlock, Blaze Podcast Network'teki kendi programı “Fearless with Jason Whitlock” da dahil olmak üzere birçok kez Smith'i eleştirdi.

Ayrıca Smith'in üst düzey bir spor kişiliği olarak “yerleştirildiğini” iddia ediyor.

Stephen A Smith Knicks'i izliyor

Spor yayıncısı Stephen A. Smith, Madison Square Garden'da New York Knicks ile Miami Heat arasındaki üçüncü çeyrekte sahada oturuyor. (Brad Penner-USA TODAY Sports)

Whitlock programında “Spor hakkında bu kadar az şey bilmesine rağmen birisinin onu sporun 1 numaralı sesi olarak seçmesi komik” dedi. “Katt Williams'ın bahsettiği şey bu. Kevin Hart iyi bir komedyen. Birisi onu komedinin yüzü olarak atadı ve onunla bir anlaşma yaptı ve tüm başarıyı elde etmesi için her şeyi yoluna koydu çünkü Kevin Hart'ı kontrol edebiliyorlar. İşte bu. Stephen A. Smith'e ne oldu? Eğer gidip okursan Düz Atıcıonu her yerde görebilirsiniz.”

“Eğer onun anılarını okursanız ve Winston-Salem Eyaleti'nden “basketbol” bursu almasıyla ilgili anlattığı hikayeleri dinlerseniz, bunun akıllara durgunluk verecek kadar mantıksız, aptalca ve uydurma olduğunu görürsünüz.”

Smith kendi fikrini söyledi ve görünüşe göre bu konuyu son kez gündeme getirecek.

“Beni bir daha onun hakkında arama” dedi. “Ben çok bağışlayıcı bir insanım – ona karşı değil. …Bu piçten biraz daha fazla nefret ediyorum. O, herhangi birinizin tanışabileceği en kötü insan. Onun varlığına bir mil kadar yaklaşın, kollarınızı sarın. Ruhunu korumak için kendi etrafında. O Kabil. O bir şeytan. En kötüsü. Söyleyeceklerim bu kadar.”

Smith bunu açıkladıktan sonra Whitlock, sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.

“Stephen A'nın sınırlı olduğunu biliyordum. Bu kadar sınırlı olduğunu bilmiyordum. Onun için üzülmeye başlıyorum. Yavru bir foku dövdüm.

Stephen A Smith konuşuyor

ESPN yayıncısı Stephen A. Smith, T-Mobile Arena'da Los Angeles Lakers ile Indiana Pacers arasındaki sezon içi turnuva şampiyonluğu öncesinde. (Kyle Terada-USA TODAY Sports)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

New York Post yazarı Andrew Marchand'a attığı başka bir tweette “SAS kendini aptal durumuna düşürdü” dedi. “Büyük bir medya şirketinde hiç kimsenin, çalışmalarının incelenmesine bu kadar profesyonelce olmayan bir şekilde tepki verdiğini veya kamuya açık bir şekilde bu kadar profesyonelce olmayan bir şekilde davrandığını görmedik. Ve bu sizin çıkarımınız mı? SAS ile ilgili beklentileriniz o kadar düşük ki bu sizin çıkarımınız mı? ESPN kaynaklarınız için diz çökün.”

Scott Thompson, Haberler Digital'de spor yazarıdır.