Tenis Haberleri: Danielle Collins Maç sırasında Cameraman

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Amerikalı tenis oyuncusu Danielle Collins, Çarşamba öğleden sonra Emma Raducanu'ya karşı Internationaux de Strasbourg maçı sırasında kameraman için bazı seçim sözlerine sahipti.

Collins, Kameraman'ın sarkmasının üçüncü ve tanımlayıcı setin ortasında konfor için biraz fazla yakın olduğunu hissettiğinde bir değişimin ortasındaydı. Tezgahtan indi ve noktayı netleştirdi.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Danielle Collins, 18 Ocak 2025'te Melbourne, Avustralya'daki Melbourne Park'taki 2025 Avustralya Açık'ta kadın single'larının üçüncü turunda Madison Keys'e karşı maçı sırasında kutluyor. (Mike Frey-imagn görüntüleri)

Collins, “Su almam gerekiyor. Bir değişim içindeyiz. Bana o kadar yakın olmanıza gerek yok ve Emma'nın tepesinde olmanıza gerek yok. Çılgınca uygunsuz,” dedi Collins. “Yer vermek o kadar da zor değil.”

Kamera, sağdaki atışta Raducanu ile su şişesini doldururken Collins üzerinde tutuldu.

Collins, maçı 4-6, 6-1, 6-3 kazandı ve turnuvanın çeyrek finallerinde Anna Kalinskaya'yı alacak.

8 kez Grand Slam şampiyonu Andre Agassi, Amerikalı oyuncuların büyük turnuvaları kazanmak için neye ihtiyacı olduğunu tartışıyor

Danielle Collins Roma

Danielle Collins, İtalyan Açık'taki Polonya'nın Iga Swiatek'e karşı 32 maçı sırasında eylemde. (Reuters/Aleksandra Szmigiel)

Raducanu, patlaması sırasında Collins'ten duyduklarını tarttı.

Raducanu, tenis gazetesi aracılığıyla, “Ayağa kalkıyordum çünkü sırtımdan dolayı üçüncü sette oturmak istemiyordum,” dedi. “Ayakta kalıyordum çünkü biraz daha rahattı ve sonra şişesini doldurmaya geldi ve sadece kameramanın nasıl yakın olduğunu ve biraz uygunsuz hissettiğini söylüyordu, ama tek söylediği bu.”

Danielle Collins geri döndü

Danielle Collins, 20 Mart 2025'te Miami'deki Miami Open'ın üçüncü gününde Sorana Cirstea'ya karşı bir forehand vuruyor. (Geoff Burke-imagn görüntüleri)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

İkisi bu ayın ilerleyen saatlerinde Fransız Açık'a hazırlanıyor.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamı, ve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.