Tiffany Stratton, WWE Crown Jewel'ın önünde büyük görünüyor ve 'ikonik' olasılığa açık

HalaycıBaşı

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

Tiffany Stratton, WWE'de yeni bir gençlik hareketine liderlik eden güreşçiler arasında yer alıyor ve Crown Jewel Saturday'den kadınlar şampiyonu olarak ayrılmaya hazır olabilir.

Gideceği kadınlar şampiyonluğu henüz belirlenmedi. Stratton, kadınlar şampiyonası maçı için istediği zaman nakde çevirebileceği Bankadaki Para evrak çantasını elinde tutuyor.

Stratton'u birkaç aydır köşesinde tutan Nia Jax, SmackDown WWE kadınlar şampiyonu ve yeni tanıtılan Crown Jewel kemeri için şampiyon-şampiyon maçında Raw kadınlar dünya şampiyonu Liv Morgan ile karşılaşacak.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Tiffany Stratton (sağda), 4 Ekim 2024'te Nashville'deki Bridgestone Arena'da WWE SmackDown sırasında WWE kadınlar şampiyonu Nia Jax'i izlerken konuşuyor. (WWE/Getty Images)

Stratton'un şampiyonluk fırsatından yararlanmayı seçmesi halinde Suudi Arabistan'dan şampiyon olarak ayrılma şansının yüksek olduğu düşünülebilir. Morgan aynı zamanda Kraliyet Mücevheri şampiyonluğu sahibi olarak da ayrılabilir.

Haberler Digital ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda planlarını açıklamadı.

“Sana her şeyin olacağını söyleyemem” dedi. “Ama size orada olacağımı ve sahne arkasında olacağımı söyleyebilirim. Üzerimde oldukça yeni ve güzel kıyafetler olacağım. Bu yüzden bekleyip ne olacağını görmeniz gerekecek.” “

Ancak Ortadoğu'da “Tiffy Time” bittiğinde “Tiffy Üç Kuşak” olma fikrini düşündüğünü söyledi.

THE ROCK, WWE'YE DÖNÜŞTEN SONRA UYARI VERDİ KÖTÜ KAN HAYRANLARI ŞOK EDİYOR

Kaliforniya'daki Tiffany Stratton

Tiffany Stratton, 20 Eylül 2024'te Sacramento'daki Golden 1 Center'da WWE SmackDown sırasında. (WWE/Getty Images)

“Bunu düşündüm. Ve şunu düşündüm: 'Bu benim çaylak yılımda ne kadar ikonik olurdu?' Üç kemerli 'Tiffy Time' mı? 'Tiffy İki, Tiffy Üç Kemer.' Bunun hoş bir çağrışımı var.”

Stratton'ın hayatında ve genel olarak WWE'de çok şey değişti; Kasım 2023'te, NXT'de NXT kadınlar şampiyonluğunu kazandığı ve Becky Lynch'le destansı bir rekabete yol açtığı birkaç ay süren aranın ardından çağrıldığından beri, Stratton'ın hayatında ve genel olarak WWE'de çok şey değişti.

WWE'nin içerik sorumlusu ve eski profesyonel güreşçi Triple H Paul Levesque, Şubat ayında Vince McMahon'un terfi için daha fazla incelemeye yol açan cinsel suiistimal ve insan kaçakçılığı davasının ardından ayrılmasının ardından şirketin yeni bir dönemde olduğunu açıkça belirtti.

Stratton, dışarıdaki olumsuz gürültüye rağmen Haberler Digital'e sahne arkasında işlerin her zamanki gibi yürüdüğünü söyledi.

“Heyecanlar harika. İşe gitmeyi seviyorum” dedi. “Ve bunun kesinlikle yeni bir dönem olduğunu düşünüyorum. Ve bence bu dönem harika. Bence bu en iyi dönemlerden biri. Evet, gerçekten kötü bir şey söyleyemem çünkü bu, içinde bulunduğum tek dönem. ve benim için muhteşemdi.”

25 yaşındaki oyuncu hemen başarıya ulaştı.

Şubat ayında Avustralya'nın Perth kentindeki kalabalığın “Tiffy zamanı” sloganları atmasıyla Eleme Odası Maçına katılmaya hak kazandı. Aylar sonra Money in the Bank maçına girdi ve evrak çantasını kazandı.

WWE YILDIZI DREW MCINTYRE, HÜCRE MAÇINDAKİ KANLI CEHENNEMDEN SONRA KAFASINDA BÜYÜK YIRTIKLARI ORTAYA ÇIKARDI

Tiffany Stratton 2024 Royal Rumble'da

Tiffany Stratton, 27 Ocak 2024'te St. Petersburg, Florida'daki Tropicana Field'da Royal Rumble sırasında Kadınlar Royal Rumble maçında çalışırken. (Joe Camporeale/USA Today Sports)

Stratton, WWE'deki çaylak yılıyla ilgili olarak “Çok şaşırtıcı ve çok hızlıydı” dedi. “Bu yılın çok uçup gittiğini hissediyorum. İki ay sonra, bu benim ana kadroya çağrılmamın birinci yılı (yıldönümü) olacak. Sanki üzerinden dört ay bile geçmemiş gibi hissediyorum.

“Yani, muhteşemdi ve çok çabuk geçti. Ve ben sadece anda kalmaya çalışıyorum.”

Stratton, ayaklarının yere basması ve programa uyum sağlaması için Jax, Bayley ve Naomi gibi tecrübeli oyunculara güvendiğini söyledi.

Genç süperstar yaptığı analizlerle Paul Heyman'ın da haklı olduğunu kanıtladı.

Stratton ve Lynch'in geçen yıl No Mercy'de rekabeti sona ermesinin ardından Heyman, Haberler Digital Stratton'un kadınların ana kadrosuna girecek bir sonraki büyük şey olduğunu söyledi.

“Tiffany Stratton, Rhea Ripley, Charlotte Flair, Bianca Belair ve ana kadrodaki kadınların gözlerini üzerinde tutması gereken biri çünkü o, bu yolda devam ederse sektörün geleceğinde önemli bir oyuncu olacak başka bir kişi. ve sektörü geleceğe taşıyacağız” dedi.

Bunu duyunca duygulandı.

“Açıkçası Paul Heyman gibi birinden bunu duymak çok şey ifade ediyor. Heyman'ın bunu hemen hemen herkes için söylediğini sanmıyorum. Bu yüzden, özellikle o dönemde bunu ondan duymak çok güven vericiydi.” söz konusu. “Sektörde çok saygı duyulan biri olması bana gerçekten bir tür güven artışı sağladı.”

Stratton, eğer nakit parayla varlığını hissettirmeyi seçerse, Cumartesi günü Crown Jewel'daki çaylak yılına damga vurabilir. Aksi takdirde, bir dünya şampiyonunu devirmek için hâlâ birkaç ayı daha olacak.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Tiffany Stratton kalabalığa sesleniyor

Kadınlar MITB galibi Tiffany Stratton, Smackdown sırasında hayranlarıyla konuşuyor. (Getty Images)

Crown Jewel Cumartesi günü saat 13.00'te Peacock'ta görülebilir. Kartın geri kalanının nasıl göründüğü aşağıda açıklanmıştır.

• WWE Kraliyet Mücevher Şampiyonası için tekler maçında Gunther, Cody Rhodes'a karşı.
  • WWE Kadınlar Kraliyet Mücevher Şampiyonası için tekler maçında Liv Morgan, Nia Jax'e karşı.
  • Tekler maçında Seth Rollins, Bronson Reed'e karşı
  • Tekler maçında Randy Orton, Kevin Owens'a karşı
  • LA Knight (ş) ile Andrade ve Carmelo Hayes, WWE Amerika Birleşik Devletleri Şampiyonası için üçlü tehdit maçında.
  • WWE Kadınlar Takım Şampiyonası için Jade Cargill ve Bianca Belair (ş), Kairi Sane ve Iyo Sky'a karşı Lash Legend ve Jakara Jackson, Chelsea Green ve Piper Niven'e karşı.
  • Roman Reigns, Jey Uso ve Jimmy Uso, altı kişilik takım maçında Solo Sikoa, Tama Tonga ve Jacob Fatu'ya karşı.
Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.