Timberwolves spikeri, Thanasis Antetokounmpo'nun oyuna girişinin 'beyaz bayrak' salladığının sinyalini verdiğini öne sürdü

HalaycıBaşı

New member
Geçtiğimiz ayın sonlarında Milwaukee Bucks, takımın 2023-24 sezonuna 30-13'lük bir başlangıç yapmasına rağmen şaşırtıcı bir karar alarak teknik direktör Adrian Griffin'i kovdu.

Usta antrenör Doc Rivers, Griffin'in yerine işe alındı.

Bucks'ın sahipleri ve taraftar kitlesinin bu sezon şampiyonluk beklentileri var. Ancak 2008'de Boston Celtics'in baş antrenörü olarak NBA şampiyonluğu kazanan Rivers, en azından Bucks'la oynadığı ilk altı maçta beklentilerin gerisinde kaldı.

Milwaukee, Perşembe gecesi Minnesota Timberwolves'a 129-105 yenilerek Rivers karşısında 1-5'e geriledi. Orantısız yenilgi, yedek forvet Thanasis Antetokounmpo da dahil olmak üzere Bucks'ın yedek oyuncularından bazılarının dördüncü çeyrekte aksiyon görmesine olanak sağladı.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN



Milwaukee Bucks'tan Thanasis Antetokounmpo, 27 Aralık 2023'te New York City'de Barclays Center'da Brooklyn Nets'e karşı oynadığı maçın dördüncü çeyreğinde. (Dustin Satloff/Getty Images)


Thanasis, 2019'dan beri Bucks'ta, iki kez ligin MVP'si olan küçük kardeşi Giannis Antetokounmpo ile birlikte oynuyor.

Yaşlı Antetokounmpo perşembe günkü maçı kontrol etmek için hakem masasının yanında dururken, Timberwolves spikeri Jim Petersen Bucks'ın aslında her türlü geri dönüş girişimini kaybettiğini açıkladı.

HEAT'IN HAYWOOD HIGHSMITH'İNE KAZA DURUMUNDA DİKKATSİZ SÜRÜŞ YAPTIĞI İÇİN BİLET VERİLDİ, KURBAN AĞIR YARALANMIŞTI

Petersen, “Beyaz bayrak dalgalanıyor” dedi.

“Neden böyle söylüyorsun Jim Pete?” Timberwolves'un maç bazında spikeri Michael Grady sordu.

Petersen, “Çünkü Thanasis oyuna girmeye hazırlanıyor” diye yanıtladı. Milwaukee, Antetokounmpo'nun oyuncu değişikliği sırasında Timberwolves'un 20 sayının üzerinde gerisindeydi.

Bucks, Minnesota'ya karşı oynanan maçta eksik kaldı ve yıldız guard Damian Lillard ile üç kez All-Star seçilen Khris Middleton sahada yer almadı.


Bucks forveti Thanasis ısınıyor


Milwaukee Bucks forveti Thanasis Antetokounmpo, 3 Şubat 2024'te Dallas, Teksas'taki American Airlines Center'da Dallas Mavericks'e karşı oynayacağı maç öncesinde ısınıyor. (Jerome Miron/USA Today Sports)


Thanasis, beş dakikasında maçı iki sayıyla tamamladı. New York Knicks, Thanasis'i 2014'te ikinci turda draft etmişti. Thanasis bu sezon 20 maçta maç başına dört dakikanın biraz üzerinde ortalamayla oynuyor.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Bucks'a karşı alınan galibiyet Timberwolves'u 36-16'ya çıkardı. Cuma itibarıyla Minnesota, Batı Konferansı sıralamasında son şampiyon Denver Nuggets ile birinci sırada yer alıyor.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayını ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.



Chantz Martin, Haberler Digital'de spor yazarıdır.