Travis Kelce, Steelers-Kenny Pickett ayrılığını açıklamak için kız arkadaşı Taylor Swift'i kanalize ediyor

HalaycıBaşı

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

Geçerli bir e.

E-postanızı girip devam düğmesine basarak, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz. İçeriğe erişmek için e-postanızı kontrol edin ve verilen talimatları izleyin.

Sorun yaşıyorsanız? Buraya tıklayın.

Kansas City Chiefs Sıkı son Travis Kelce, eski Pittsburgh Steelers oyun kurucusu Kenny Pickett'in, dokuz kez Pro Bowler yapan Russell Wilson'la bir yıllık sözleşme imzaladıktan sonra takımın Pensilvanya'daki rakibine takas edilmesine yol açan durumu açıklamak için pop yıldızı kız arkadaşı Taylor Swift'in çalışmalarını kanalize etti. anlaşmak.

2022'de Pittsburgh Üniversitesi'nden ilk turda seçilen Pickett, haberin çıkmasından sadece birkaç saat sonra takas edildi. Çelikçiler Denver Broncos'un eski oyun kurucusuyla anlaşmaya vardı.

Pittsburgh Panthers'ın 8 numaralı oyuncusu Kenny Pickett, 23 Ekim 2021'de Pittsburgh, Pensilvanya'da Heinz Field'da Clemson Tigers'a karşı oynanan maçın ikinci çeyreğinde 39 yardalık pas attıktan sonra tepki gösteriyor. (Justin Berl/Getty Images)

Wilson ve Pickett'in sonraki takasının imzalanması, Steelers'ın haftalarca Pickett'e desteklerini dile getirmesinin ardından geldi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

“New Heights” podcast'inin Çarşamba günkü bölümünde Travis ve Jason Kelce görünüşte uyumsuz olan çıkışa değindiler.

Travis, “Pennsylvania eyaletini terk edemiyor. Bu adam PA'yı çok seviyor dostum” dedi.

Jason, “Pittsburgh'un eksik olduğunu hisseden tek parçanın oyun kurucu olduğunu söyledim” diye ekledi. “Yani Kenny için Pittsburgh'da neden işler yolunda gitmedi bilmiyorum ama bunu daha önce de gördük. Bazen sorun uyum, sistem ya da her ne ise, o şimdi yeni bir başlangıç yapabiliyor ve Philadelphia'ya gelin.”

Kenny Pickett hayranları

Pittsburgh Steelers'ın 8 numaralı oyuncusu Kenny Pickett, 13 Ağustos 2022'de Pittsburgh, Pensilvanya'daki Acrisure Stadyumu'nda oynanan sezon öncesi maçında Seattle Seahawks'ı 32-25 yendikten sonra taraftarlarla el sıkışıyor. (Justin Berl/Getty Images)

KENNY PICKETT'İN EŞİ, QB'NİN EAGLES'A TAKAS ETMESİNDEN SONRA 'HEYECANLI VE MİNNETTAR'

Travis, Swift'in hit single'ına atıfta bulunarak “Kenny ve Steelers'ın ilişkileri küçük bir 'Kötü Kan'la sona erdi,” dedi, “çünkü Kenny yoluna devam etmeyi tercih ettiğini söylüyor.”

Travis, bu hafta Pickett'in son yorumlarına işaret ederek, artık yoluna devam etme zamanının geldiğini hissettiğini söyledi.

Pickett Pazartesi günü “Sadece zamanının geldiğini düşündüm” dedi. “Ortaya çıkan olayların artık zamanı gelmiş gibi hissettim. Başka bir yere gitme ve kariyerimi geliştirmeye devam etme şansını yakalamak istedim.”

Kenny Pickett koşuyor

Pittsburgh Steelers'ın 8 numaralı oyuncusu Kenny Pickett, 18 Eylül 2023'te Pittsburgh, Pensilvanya'daki Acrisure Stadyumu'ndaki sahadan bakıyor. (Cooper Neill/Getty Images)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Pickett, Jalen Hurts'un yedeği olarak görev yapacak. Steelers, bu yılki draftta bir üçüncü tur seçimi ve 2025'te Pickett ve Pittsburgh'un bu yılki dördüncü tur seçimi için iki yedinci tur seçimi aldı.

Associated Press bu rapora katkıda bulunmuştur.

Haberler Digital'i takip edin
X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.