Travis ve Jason Kelce, Taylor Swift ve Kylie Kelce'nin övdüğü Noel filmi hakkında net bir fikir veriyor

HalaycıBaşı

New member
2003 yapımı “Aşk Aslında” filminin bir Noel filmi olup olmadığı uzun süredir tartışılıyor ve Travis Kelce'nin kararı açıklandı.

Film bu şekilde etiketlendi, ancak aksini söyleyen argümanlarla ilgili bir Reddit başlığı bulunabilir.

Yıldızların sıkı ucu bu konuya katılıyor.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Travis Kelce ve Jason Kelce. (Amerikan Yüzyıl Yatırımları için David Calvert/Getty Images)

Kelce şunları söyledi: podcast'inin son bölümü filmden “keyif alırken” “film boyunca” Noel'i “hissetmediğini” söyledi.

Kardeşi Jason da “Noel ruhu veya buna benzer herhangi bir şeyin sıfır olduğunu” söyleyerek bu görüşe katıldı.

Jason aslında bunu bir adım daha ileri götürdü.

“'Love Aslında' şimdiye kadar izlediğim en kötü Noel filmi olabilir” dedi. “Bunun tartışmaya açık olup olmadığını bile bilmiyorum.”

Film, Londra'daki tatilden önceki haftalarda farklı çiftleri konu alıyor, dolayısıyla varsayılan olarak bir Noel filmi olarak etiketlenebilir, ancak kardeşler aynı fikirde değil. Her ikisi de “Zor Ölüm” konusunda aynı şeyleri düşünüyor.

Jason Kelce ve Travis Kelce

Jason Kelce ve Travis Kelce (IMAGN)

EX-STEELERS oyun kurucu BEN ROETHLISBERGER, NOEL OYUNLARI İÇİN NFL'Yİ YAŞADI, OLMAYAN PROGRAM

Belki de Travis'in kız arkadaşı Taylor Swift, erkek arkadaşının film hakkında söylediklerinden pek hoşlanmıyordu; 2014'te film hakkında övgüler yağdırmıştı.

Sayfa Altı'ya göre o zamanlar “Etrafınıza bakarsanız aşk aslında her yerdedir” demişti.

Taylor Swift ve Travis Kelce futbol sahasında sarılıyorlar.

Haberler Digital'e konuşan bir beden dili uzmanı, Swift'in Kelce tarafından “korunduğunu” hissettiğini söyledi. (Patrick Smith/Getty Images)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Jason'ın karısı Kylie kapsüle atladı ve bunun “biri” olduğunu söyledi. [her] en sevdiğim filmler.” Öyle görünüyor ki her iki Kelce çifti de tatil boyunca hararetli tartışmalar yaşıyor olabilir.

Haberler Digital'i takip edin X'te spor yayınıve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.