Warriors'tan Kevon Looney, San Francisco'yu seviyor ancak her şehrin 'karanlık tarafı' olduğunu kabul ediyor

HalaycıBaşı

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

Geçerli bir e.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz. İçeriğe erişmek için e-postanızı kontrol edin ve verilen talimatları izleyin.

Sorun yaşıyorsanız? Buraya tıklayın.

San Francisco şehri, geçtiğimiz yıl suç salgını ve açık uyuşturucu kullanımı nedeniyle ateş altında kaldı; bu durum, sakinlerin ve işletmelerin bununla mücadele etmek için yardım ve yanıt aramasına neden oldu.

Hatta bu konuşma son birkaç ayda spor dünyasına da sıçradı.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Golden State Warriors forveti Kevon Looney, #5, 23 Şubat 2024'te San Francisco'daki Chase Center'da Charlotte Hornets'a karşı oynanan maçtan önce. (Darren Yamashita-USA TODAY Sports)

Eski San Francisco Giants yıldızı Buster Posey, takımın serbest oyuncularla flört etmeye çalışması nedeniyle “şehrin durumu”nun bir sorun olduğunu söyledi. Basketbol Onur Listesi'nden Charles Barkley, Reggie Miller'a şehrin “bir grup evsiz dolandırıcıyla” dolu olduğunu söyledi. Golden State Warriors yıldızı Draymond Green ise bu yoruma karşı çıktı.

Green'in takım arkadaşı Kevon Looney, takımın Oakland'daki Oracle Arena'dan San Francisco'daki Chase Center'a taşınmasından bu yana taraftarların harikadan başka bir şey olmadığını söyledi.

Looney, Haberler Digital'e “Deneyimlerim gerçekten çok iyiydi” dedi. “Taraftarlar harikaydı. Geçen yılki play-off serisi muhteşemdi. Taraftarlar her zaman tükendi. Gelip bizi destekliyorlar. Hala bize çok fazla sevgi gösteriyorlar.”

Looney, her şehrin “karanlık bir tarafı” olduğunu kabul ediyor ama yine de şehrin görüntü ve seslerine hayran ve anne babasını şehirde gezdirmeyi seviyor.

GIANTS'TAN MATT CHAPMAN, SAN FRANCISCO'NUN ELEŞTİRİSİNE CEVAP VERDİ: 'BURADA RAHATIM'

Kevon Looney, Knicks'e karşı ısınıyor

Golden State Warriors'ın 5 numaralı forveti Kevon Looney, 29 Şubat 2024'te New York City'deki Madison Square Garden'da New York Knicks'e karşı oynayacağı maç öncesinde ısınıyor. (Brad Penner-USA TODAY Sports)

“San Francisco'yu seviyorum. Her şehrin kendi karanlık tarafı ve düzeltmesi gereken şeyleri olacak” diye ekledi. “Fakat genel olarak kültür, insanlar, yemekler ve manzara hala turistlerin gelip görmesi için ilgi çekici şeyler.

“Ailemin şehre gelmesini seviyorum. Onları farklı parklara, farklı şeylere götürebiliyorum, iskeleye götürebiliyorum. Burada görebileceğiniz birçok farklı şey var ve buna bayılıyorum.”

Bu ayın başlarında San Francisco, bazı liberal politikalarında rotayı tersine çeviren şehirler arasındaydı.

San Francisco seçmenleri, uyuşturucu kullandığından şüphelenilen sosyal yardım alıcılarının yardım alabilmek için taramadan geçmesini gerektiren bir yasa ve düzen oylaması da dahil olmak üzere bir çift kanun ve düzen oylama tedbirini kabul etti. San Francisco Belediye Başkanı London Breed'in sözcüsü Joe Arellano o dönemde Haberler Digital'e Önerme E'nin sol politikaları tersine çevirmeyi amaçladığını söylemişti.

Kevon Looney serbest atış kullanıyor

Golden State Warriors'ın 5 numaralı oyuncusu Kevon Looney, 10 Şubat 2024'te San Francisco'daki Chase Center'da Phoenix Suns'a karşı oynayacağı maç öncesinde ısınıyor. (Lachlan Cunningham/Getty Images)

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

“Son birkaç yılda şehrin politikaları çok fazla sola kaydı” dedi. “Artık San Francisco'nun suçlulara kapalı olduğu ve küstah hırsızlığa hoşgörü gösterilmeyeceği mesajını göndermenin zamanı geldi.”

Haberler'tan Jeffrey Clark bu rapora katkıda bulundu.