CC Sabathia'nın Ulusal Beyzbol Onur Listesi Konuşma Teması ortaya çıktı

HalaycıBaşı

New member
Ulusal Beyzbol Onur Listesi'ne seçildiğinden beri, CC Sabathia onur üzerinde düşünmek için fazla zamanı yoktu.

Sabathia, seçilen diğerleriyle birlikte duyurudan sonraki gün hızla Cooperstown'a çırpıldı ve o zamandan beri bitti.

Tokyo Dome'daki Los Angeles Dodgers-Chicago Cubs serisi için Tokyo'da bir görünüm kazandı. Bahar eğitimi sırasında New York Yankees'i ziyaret etti.

Ve oğlu Carsten Sabathia III, Houston Cougars için oynadı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

CC Sabathia ve annesi Margie Sabathia, Sabathia'nın 21 Ocak 2025'te Alpine'deki Beyzbol Onur Listesi çağrısını aldıktan sonra Hug. (ImageN)

O geceden beri, aile ve arkadaşlarla çevrili Sabathia'nın bir beyzbol aldığından beri hayal ettiği hedefe ulaştığı bir kasırga oldu. Onur Listesi konuşmasını yazmaya başladı, oyun kariyerleri sırasında yoğun baskı ile yaşayan erkekler için sinir bozucu olabilecek bir şey.

Sabathia, Haberler Digital'e sözleriyle karşılaşmayı umduğunu açıkladı.

Sabathia, “Temasının olmasını istediğimi hissediyorum… Bir sürü güçlü siyah kadının etrafında büyüdüm. Ve onlarsız bu pozisyonda olamayacağımı hissediyorum” dedi. “Bunun konuşmamın teması olmasını istiyorum. Nasıl işe yarayacağını bilmiyorum, ama seçildiğimden beri düşündüğüm şey bu.

CC Sabathia'nın Golf Tutkusu, Vakıfın Yıllık Turnuvasında Pitch aracılığıyla gençleri etkilemeye devam ediyor

“Sadece büyükannem, annem, arkadaşlarım, teyzelerim, eşim olsun, hayatımda beni bu noktaya getiren tüm olumlu siyah kadınlar. Sanırım konuşmamın teması olmasını istiyorum.”

Sabathia, arka bahçesinin beyzbol olmasalar bile mükemmel uygulama nesnelerini sağlayan bir greyfurt ağacı olan büyükannesinden başlayarak hayatındaki kadınlar hakkında açıktı. Becerilerini geliştirmek için onları katlanır bir sandalyeye atardı.

Annesi Margie, başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olmak için babasıyla resmin içinde ve dışında onun için kurban etti. 2019'da Margie, Catcher's Gear'ı oğlu için pilin diğer yarısı olarak koyduğunu söyledi.

Ve karısı Amber, lise sevgilisi, üzerindeki vurucuları biçerken sahadan bir aile ve hayırsever temel inşa ederken yolun her adımında vardı.

CC Sabathia aileyle poz veriyor

New York Yankees başlangıç sürahi CC Sabathia ailesi (soldan sağa) kızı Cyia, eşi Amber, oğlu Carter ve kızı Jaeden ile poz veriyor. (Kim Klement/USA Today Sports)

Güçlü siyah kadınlar sadece Sabathia'nın hikayesinin önemli bir unsuru değil. Siyah kültür olduğu yıldızda büyük bir rol oynadı. Beyzbol taraftarları, Sabathia'nın çarpık şapkası, bol jersey ve her başlangıç için giydiği şık Jordans hakkında her şeyi biliyorlar.

Hip-hop patladığında ve sonunda bu türün doğduğu yerde oynadığı bir çağda büyüdüğü göz önüne alındığında, New York'ta Sabathia, Vallejo, California'da büyüyen bir beyzbol elmasında görmeyi hayal ettiği kişiyi somutlaştırdı.

“80'lerde ve 90'larda büyüdüm. Bunun doğuşuyla büyüdüm. Bu yüzden bu müzik türüyle büyüdüm.”

“Şapkamı giyme şeklim bile; üniformalarımı giyme şeklim; jordanları giymek; büyük, bol üniforma ve tüm bu farklı şeyler. Sadece içimdeki çocukla konuşmak istedim. Eğer 9 yaşındayken kendimi höyükte görseydim, olurdum [say]'Ben böyle olmak istiyorum.'

“Öyleyse, Dave Stewart'ı gördüğümde, Ricky Henderson'ı gördüğümde, Dave Parker'ı gördüğümde. Dave Parker'ı gördüğümde. Ricky'nin yakasını ve tüm bu farklı şeyleri patlattığını. O olmak istediğim şey. Andruw Jones'u benden iki yaşındaydı. 'Büyük liglerde genç olmak istiyorum.'

CC Sabathia ailesiyle kutluyor

CC Sabathia, 21 Ocak 2025'te Alpine, NJ'deki Beyzbol Onur Listesi çağrısını aldıktan sonra kutluyor. CC Sabathia, annesi Margie Sabathia ve kızı Ciya Sabathia Tost. (ImageN)

“Siyah kültürden ya da hip-hop kültüründen tüm bu farklı ilhamlar ve sadece benim ve kim olduğum oldu. İyi hissettiriyor ve bu temsil ve o adam olmak ve bu kültür ve dünyadaki tüm bu bağlantılara sahip olmak harika. Çok eğlenceli.”

Sabathia, 27 Temmuz'da Cooperstown'da dünyayla paylaşmadan önce konuşmasını mükemmelleştirmek için biraz zamanı var.

MLB'de geçirdiği süre boyunca yakalayıcılardan, antrenörlerden ve takım arkadaşlarından bahsettiğinden emin olsa da, o noktaya ulaşmasına yardımcı olan ve her adımda sırtını yapmasına yardımcı olanları vurgulamak istiyor.

Xyzal ile Alerjilerle Mücadele

Ünlü kariyeri boyunca alerjiler her zaman Sabathia'nın endişelenmesi gereken bir şeydi. Bahar alerjilerle zor olabilir ve Sabathia ekibinin sağlık personelinden onlarla başa çıkmak için bir atış yapardı.

Şimdi emeklilikte, bir doktor ve personel ekibinin lüksü gitti ve Sabathia'nın bu semptomlarla savaşmak için doğru ilacı bulması gerekiyordu, özellikle golf en son spor tutkusu.

Şu anda ortak olduğu Xyzal, mükemmel bir çözümdü.

CC Sabathia sahada gülümsüyor

New York Yankees eski sürahi CC Sabathia, Tokyo Dome'daki Tokyo Serisi sırasında Los Angeles Dodgers ve Chicago Cubs arasındaki bir maçtan önce sahada duruyor. (Darren Yamashita/Imagn Images)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Alerjim tüm hayatım boyunca korkunçtu. Çocukken tuvalet kağıdı rulolarıyla okula giderdim,” dedi gülerek. “Alerjim süper, süper kötüydü.… Yani… sadece farklı şeyler bulmaya çalışıyordum. Xyzal ile karşılaştım ve geceleri alabileceğini anladım.”

Şimdi, Sabathia ve 14 yaşındaki oğlu Carter, bu sinir bozucu alerji semptomları olmadan beyzbol sezonundan geçebilmelerini sağlamak için her gece rutinlerinin bir parçası haline getirdiler.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Scott Thompson, Haberler Digital'in spor yazarıdır.