Dodgers 'Shohei Ohtani yaklaşık 2 yılda 1. atış görünümü yapıyor

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Shohei Ohtani, Los Angeles Dodgers'ı Pazartesi gecesi San Diego Padres'e karşı çıkış yaptı.

Ohtani, oynadığı yalnız atışta iki vuruşta bir koşuya izin vererek oyunu açtı. Görünüşüne 28 saha attı, bu da oyun boyunca herhangi bir Dodgers sürahi tarafından ikincisi oldu.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Los Angeles Dodgers, 16 Haziran Pazartesi günü Los Angeles'ta San Diego Padres'e karşı bir beyzbol maçının ilk atışında höyüğün yakınındaki dalgalar sürahi Shohei Ohtani başlayan Los Angeles. (AP Fotoğraf/Kyusung Gong)

Yine de, dirsek yaralanması nedeniyle 21 aya gittiği için canlı oyun aksiyonu için höyüğe geri dönmek için büyük bir ilk adımdı. 100,2 mil hızla bir fastball attı.

“95-96 oturmayı hedefliyordum,” dedi Ohtani, Dodgers oyunu 6-3 kazandıktan sonra bir çevirmen aracılığıyla, “ama oyun yoğunluğu gerçekten biraz daha zor atmama izin verdi.”

Ohtani, gezi için sinirlerinin biraz daha arttığını itiraf etti. İki RBI, bir yürüyüş ve iki grev ile plakada 4'e 4 gitti.

2025 Dünya Serisi Oranlar: Dodgers tercih edildi; Devler büyük atlama yapıyor

Shohei Ohtani bir adım atar

Los Angeles Dodgers, 16 Haziran Pazartesi günü Los Angeles'ta bir beyzbol maçının ilk atışında San Diego Padres hamuruna atış sürahi Shohei Ohtani'den başlayan Los Angeles Dodgers. (AP Fotoğraf/Kyusung Gong)

“Ama bugün 100'e (MPH) vurdum, bu yüzden önce vücudumun nerede hissettiğini ve nasıl tepki verdiğini görmek istiyorum.” Dedi. “Ama beklenti benim için haftada bir kez gitmem. Umarım her seferinde biraz daha uzun süre gidebilmem için boğa bu kadar vergilendirilmeyecek.”

Ohtani ilk görünüşü konusunda daha mütevazı olsa da, üçüncü usta Max Muncy Ohtani'nin harika göründüğünü düşündü.

“Şeyler elektrikli görünüyordu, ancak bu kadar uzun zamandır atmadığınızda ve herhangi bir rehabilitasyon oyunu yapma şansınız olmadığında, belki de komut orada olmayacak ve bu gece gördüğümüz şey bu” dedi.

Shohei Ohtani salıncakları

Los Angeles Dodgers yıldızı Shohei Ohtani, #17, 16 Haziran 2025 Pazartesi günü Los Angeles'ta San Diego Padres'e karşı bir beyzbol maçının üçüncü atışında bir çift koşuyor. (AP Fotoğraf/Kyusung Gong)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Dodgers galibiyetle 44-29'a yükseldi. San Diego 39-32'ye düştü.

Associated Press bu rapora katkıda bulundu.

Haberler Digital's'i takip edin
X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.