DUI Tutuklamadan Sonra Final Four Star Tahaad Pettiford Yasal Sıcak Suda

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Hapishane kayıtlarına göre, kolej basketbol yıldızı Tahaad Pettiford'un Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde Alabama'da hapse atıldığını gösterdi.

ESPN, Auburn basketbol muhafızının sonunda aynı gün gözaltından serbest bırakıldığını bildirdi. Cumartesi öğleden sonra, Pettiford'un adı artık hapishanenin günlüğündeki mahkumlar listesinde değildi.

Auburn baş antrenörü Bruce Pearl, Pettiford'un koşullarının ciddi doğasını kabul etti.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Auburn Tigers'ın #0'sı Tahaad Pettiford, 22 Mart 2025'te Lexington, Kentucky'de Rupp Arena'da NCAA Erkekler Basketbol Turnuvası'ndaki Creighton Bluejays'e karşı geri dönüyor. (Michael Hickey/Getty Images)

Pearl, ESPN'ye yaptığı açıklamada, “Durumun farkındayız ve bunu Tahaad ve ailesi ile içsel olarak ele alacağız.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Bu konuları ciddiye alıyoruz ve ilerleyerek öğrenip büyüyeceğiz.”

Pettiford'un yasal sıkıntıları, adını NBA taslağından çekmeye karar verdikten kısa bir süre sonra geldi. 19 yaşındaki gardiyan, üretken birinci sınıf sezonunda maç başına ortalama 11.6 puan aldı.

Boks efsanesi Julio César Chavez, ABD göçmenlik yetkilileri tarafından tutuklandıktan sonra oğlu savunuyor

Pettiford, o zamanlar onun için daha ideal bir durum sunduğu için kolej basketbol rütbelerine dönme kararına ulaştığını söyledi.

Auburn Tigers Guard Tahaad Pettiford

Florida Gators Alex Condon, Auburn Tigers muhafız Tahaad Pettiford (0) tarafından Alamodome'daki 2025 NCAA Turnuvası'nın son dördünün yarı finalinde bir çekimi engellemeye çalışır. (Robert Deutsch-imagn görüntüleri)

Pettiford, taslaktan çekildikten kısa bir süre sonra ESPN'ye verdiği demeçte, “Süreçten geçmekten, NBA takımlarından geri bildirim almaktan mutluluk duydum.” Dedi.

“Auburn'a geri dönmek benim için daha iyi bir durum. Gelecek yıl daha yüksek bir seçim olduğunu görüyorum. Bu yıl% 100 değildi, bu yüzden bu şansı almak istemedim.”

Tahaad Pettiford

Auburn Tigers'ın #0'sı Tahaad Pettiford, 9 Kasım 2024'te Houston, Teksas'taki yatak firması Battleground 2K24'ün ilk yarısında Houston Cougars'a karşı dripling yapıyor. (Alex Slitz/Getty Images)

Pettiford, bu yılki NCAA Division I erkek basketbol turnuvasında en iyi tohumu kazanan Tigers takımının önemli bir parçasıydı. Auburn'un March Madness koşusu, Final Four'da SEC rakibi Florida'ya 79-73 mağlubiyet yaşadıklarında sona erdi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

NCAA Turnuvası sırasında Pettiford maç başına ortalama 15.2 puan aldı.

2024-25 yılın SEC Oyuncusu Johni Broome'un NBA'ye atlamasından sonra programın bir sonraki Tigers'ın bir sonraki bölüm oyuncusu olarak görülüyor. Philadelphia 76ers, geçen ayki taslağının ikinci turunda Broome'u seçti.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.