Emekli NASCAR yıldızı Danica Patrick, yeni spor arayışında vites değiştiriyor

HalaycıBaşı

New member
Danica Patrick, göze çarpan NASCAR ve IndyCar kariyeri sırasında büyük zirvelere ulaştı. Şimdi, emekli sürücü yeteneklerini yeni bir spora götürüyor.

Yakın zamanda 42 yaşındaki tenis dersleri almaya başladığını açıkladı. Patrick, potansiyel uzun vadeli sağlık yararları etrafında toplanan yeni spora yönelik pivotunu önerdi.

2018'de Forbes, Danimarka'dan düzenli olarak raket sporları oynayan insanların hayatlarını uzatabileceğini belirleyen bir araştırmaya atıfta bulundu.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

Indianapolis Motor Speedway'deki 105. Indianapolis 500 sırasında eski IndyCar Serisi sürücüsü Danica Patrick. (Mark J. Rebilas/USA Today Sports)

Çalışmaya göre, “Tüm raket sporları – basketbol ve futbol gibi aktif sporlarla birlikte – ömrü artırmaya yardımcı olduğuna inanılıyor, ancak tenis hepsi aralarında öne çıkıyor.”

Tenis yıldızı Iga Swiatek, Ball Boy'a neredeyse vurduğu için sert eleştirilerle karşılaştıktan sonra 'sürekli yargılama' ı ağıt yakıyor

Patrick, Raket Sporlarının olası faydalarını tartışan bir video yayınladı.

“Dolayısıyla tenis dersleri,” diye yazdı Instagram hikayesine.

2018'de Danica Patrick

Danica Patrick, Indianapolis'teki Indianapolis Motor Speedway'de 102. Indianapolis 500 sırasında 27 Mayıs 20218. (Mark J. Rebilas/USA Today Sports)

Son zamanlarda yapılan bir başka sosyal medya gönderisinde Patrick, yaklaşık iki yıl önce golfle ilgi duyduğunu açıkladı.

2013'te Danica Patrick

Danica Patrick NASCAR Sprint Kupası Serisi Kamp Dünyası RV Sales 301'de New Hampshire Motor Speedway'de 12 Temmuz 2013'te Loudon, NH'de (Getty Images aracılığıyla Jonathan Ferrey/NASCAR)

“Aslında yaklaşık 2 yıl önce golf oynamayı öğrenmeye karar verdim. Tabii ki biraz mevsimsel, çoğunlukla AZ'de ısı için ama aynı zamanda iş ve kayak! Sonbaharda anladığımı sanıyordum. Sonra yıla başlamak için sürücümü nasıl vuracağımı unuttum.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Patrick, otomobil yarış tarihinin en başarılı kadın. NASCAR'ın en üst seviyesi olan NASCAR Cup Serisinde bir kutup kazanan ilk kadın sürücü olduğunda tarih yazdı. 2018'de emekli oldu.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Chantz Martin, Haberler Digital'in spor yazarıdır.