Korkunç yaralanma üzerinde livvy dunne yemekleri

HalaycıBaşı

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Eski LSU Tigers jimnastikçi Olivia Dunne, daha gençken yaşadığı korkunç bir yaralanmayı açtı ve aslında ABD Olympian olma hayallerini parçaladı.

New Jersey yerlisi, 2014 yılında seçkin jimnastiklere girmeye başladı ve milli takıma eklendi ve LSU'ya başvurmadan önce kıdemli seçkin seviyeye kadar çalışmaya başladı ve burada kolej kariyeri sona ermeden önce programla ulusal bir şampiyonluk kazandı.

FoxNews.com'da daha fazla spor kapsamı için buraya tıklayın

LSU Tigers Jimnastikçi Olivia Dunne, 17 Nisan 2025'te Dickies Arena'daki 2025 Kadın Ulusal Jimnastiği Yarı Finalinde bakıyor. (Jerome Miron-imagn görüntüleri)

Dunne, 2018'de yıkıcı yaralanmaya maruz kaldığını “Stephanie McMahon” ile “Hikayeniz Nedir?”

“Aslında 2018 ABD Şampiyonalarında yaralanan bir ayak bileği üzerinde yarışıyordum ve evet, ayak bileği kemiğimin bir kısmı öldü.… Evet, sadece öldü. Böylece Olimpik hayallerim onunla öldü.” Dedi. “Biraz iyileşti. Beni rahatsız etmeyi bıraktı. Bundan sonra üniversiteye gittim, ama çok acı vericiydi. Bu ilk gerçek yaralanmalarımdı.

“Aslında hiç ameliyat almadım, bu da bir jimnastikçi için çılgınca. Ve sanırım kendime iyileşmek için zaman verirsem, ameliyat olmadan iyileşebilirim. Ama bu gurur duyduğum bir şey. Çok nadir olan bir jimnastikçi olarak ameliyata ihtiyaç duymadım.”

Olivia Dune ısınıyor

LSU Tigers'tan Olivia Dunne, 20 Nisan 2024'te Fort Worth, Teksas'ta NCAA Şampiyonası için Dickies Arenas'ta ısınıyor. (Getty Images aracılığıyla Chris Parent/LSU/Üniversite Resimleri)

Suni Lee, Böbrek Hastalığı Teşhisi, ESPYS GERİ DÖNÜŞTÜRÜNDEN BAŞLANGIÇ ADURMANDI

Dunne, bir yaralanma nihayetinde programdaki son yılını rayından çıkarana kadar LSU'da yarışabildi.

LSU'ya katıldığından beri sosyal medyada en çok takip edilen sporculardan biri oldu. Tiktok'ta 8 milyondan fazla takipçiye ve Instagram'da 5.4 milyon daha var. Kaplanlara 2024'te ulusal bir şampiyonaya yardım etti, ancak LSU ile son yılı bir sakatlık nedeniyle raydan çıktı.

Olivia Dunne Sad

LSU Tigers 'Olivia Dunne, 7 Mart 2025'te Louisiana, Baton Rouge'daki Maravich Center'daki Georgia Bulldogs'a karşı toplantı sırasında bakıyor. (Stephen Lew-imagn görüntüleri)

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

O zamandan beri, Pittsburgh Korsanları ile MLB'de dalgalar yaptığı için erkek arkadaşı Paul Skenes'e tezahürat ettiği görüldü.

Haberler Digital's'i takip edin X'te spor kapsamıve abone olun Haberler Sports Huddle Bülten.

Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.