Liberty'den Sabrina Ionescu'nun attığı uzun üçlük, takımın WNBA Finalleri'nde 3. maçı kazanmasına yardımcı oldu

HalaycıBaşı

New member
New York Liberty'nin ona en çok ihtiyaç duyduğu anda Sabrina Ionescu öne çıktı.

3. maç kişi başı 77'şer puanla berabere kaldı ve saat yedi saniyeden geriye doğru ilerliyordu. Yıldız guardın üzerinde Minnesota Lynx defans oyuncusu vardı. Zamanın akmasını izledi ve harekete geçmeye karar verdi.

FOXNEWS.COM'DA DAHA FAZLA SPOR HABERİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN



New York Liberty guardı Sabrina Ionescu (20 numara), 16 Ekim 2024 Çarşamba günü Minneapolis'te oynanan WNBA basketbol final play-off serisinin 3. maçında Minnesota Lynx'e karşı ikinci yarıda üç sayılık basket attıktan sonra tepki gösterdi. (AP Fotoğrafı/Abbie Parr)


Ionescu onun soluna doğru dribling yaptı, geri adım attı ve muhtemelen takım tarihinin en iyi şutunu attı. Uzun üçlük atmayı başardı ve Target Center'daki kalabalığa doğru eğildi.

New York maçı 80-77 kazanarak seride 2-1 öne geçti.

Ionescu maçtan sonra şunları söyledi: “Gerçekten hatırlamıyorum bile. Ne kadar uzakta olduğumu görmek için videoya gerçekten hızlı bir şekilde bakmam gerekti.” “Menzilde biraz ayrım yapabildiğimi ve gerçekten iyi bir atış yapabildiğimi hissediyorum.”

WNBA, CAITLIN CLARK'IN BAŞLIĞINI YAPTIĞI TARİHİ SEZONDAN YARARLANAN YENİ 2025 PLAYOFF FORMATINI DUYURDU


Sabrina Ionescu şut attı


New York Liberty guardı Sabrina Ionescu (20 numara), 16 Ekim 2024 Çarşamba günü Minneapolis'te oynanan WNBA basketbol final playoff serisinin 3. maçında Minnesota Lynx'e karşı ikinci yarıda 3 sayılık basket attı. (AP Fotoğrafı/Abbie Parr)


New York'un WNBA şampiyonluğuna bir maç uzakta olmasıyla Breanna Stewart, Minnesota'nın 4. maçta elinden geleni yapmasını beklediğini söyledi.

Stewart, “Şampiyonluğu kazanmaya bir oyun uzakta olduğumuzu biliyoruz ve onların bize ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını düşünüyorum” dedi. “Sahip oldukları her şeyi verecekler ve biliyorsunuz, biz de öyle. Geri dönüş hızlı ama biz hazır olmaya devam edeceğiz.”

Ionescu 13 sayı ve 6 asistle oynadı. Steward 30 sayı ve 11 ribauntla New York'a liderlik etti.

New York'u 15 puanlık açıktan geri getirdiler.

Lynx'in yıldızı Napheesa Collier 22 sayı, Kayla McBride ise 19 sayı kaydetti.

Minnesota koçu Cheryl Reeve, “Savunmamız bize maçı kazanma şansı verdi ve hücumumuz da savunmamıza yardımcı olacak” dedi. “Bana, yaptığımız kadar stop alabileceğimizi ve buna göre oynayacağımızı ve 80 sayı atamayacağımızı söyleseydiniz, bu benim için şaşırtıcı olurdu.”


Napheesa Collier uzandı


Minnesota Lynx'in 24 numaralı forveti Napheesa Collier, 16 Ekim 2024 Çarşamba günü Minneapolis'te düzenlenen WNBA basketbol final play-off serisinin 3. maçında New York Liberty'ye karşı ikinci yarıda potaya doğru ilerliyor. (AP Fotoğrafı/Abbie Parr)


FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

4. maç Cuma gecesi için ayarlandı.

Associated Press bu rapora katkıda bulunmuştur.

Haberler Digital'i takip edin
X'te spor yayını, ve abone olun Haberler Sports Huddle bülteni.



Ryan Gaydos, Haberler Digital'in kıdemli editörüdür.